Hop til indhold
Bebop

Maggie fra Vejle i Kbh

Recommended Posts

Faldt over denne annonce med overskriften "I dag er jeg i København"

 

http://www.escort5.dk/profil-8735-.html

 

Hen over ½ time via mail kom en aftale i stand, hvorefter kommunikationen overgik til sms, der guidede til en adresse i de yderste egne af 2700. Ankommet skulle man så ringe på en af utallige dørtelefoner for til sidst at ende i en meget lille 1-værelses/klubværelse, men dog med nydeligt bad.

 

Maggie tog imod i stram sort kjole, der ikke skjulte hendes figur, som ikke er slank men heller ikke buttet. Sådan blød mellemvare. Jeg havde aftalt 1 time og blev så tilbudt et bad, men jeg var lige trådt ud af det hjemmefra, så jeg nøjedes med at vaske hænder. Maggie friskede sig også lige op og så var det i gang med formålet.

 

Hun var ikke til de annoncerede tungekys, men tantekys og kys andre steder var der. Hun tilbød fransk med eller uden, så det blev uden - godt og længe i forskellige positioner. Så montering af sort kondom (!) og ride, senere missionær og til sidst væltede jeg om på siden i saksestilling, hvor det til sidst blev så godt at jeg mistede kontrollen og kom. Der var gået ca. 20 min (havde lagt mit ur på et bord, så jeg kunne skæve til det - mest for at have muligheden for at bedømme om 2. runde var relevant efter 1.) Hun tilbød massage, men jeg bad om bare at slappe af. Så lidt nus og lidt snak om hvad vi hver især laver . Maggie taler dansk, men er mere sikker på engelsk. Hun var meget let at tale med, så let faktisk at det vakte min begejstring og der kom endnu en af de sorte regnfrakker på og så ellers igang med en doggy. Jeg må sige hun også gør sig temmelig godt i den stilling, så der blev banket lidt igennem, men jeg nåede dog ikke klimaks. Så lidt mere nus og snak og så begyndte hendes computer at spille en melodi - 65 minutter efter jeg var trådt ind ad døren. Så jeg fik tøj på og sagde pænt farvel.

 

Maggie ser godt ud, med et pænt ansigt og ret kønne øjne. Hendes krop er flot med lidt bue på maven, dejlige bryster, lange ben og en flot røv, der ikke er så stor eller struttende som den kan være på en sort pige, men meget velformet. Billederne på profilen er vist ikke hende. men lige det billede der er af bryster kunne godt være hendes.Jeg skyder alderen til sidste halvdel af 20'erne.

 

Undervejs var der en del mere nus og kærtegn end jeg er vant til på købescenen. Det var faktisk ret GFE-agtigt bortset fra de manglende ægte kys.  Også snakke-nussetiden var sådan. Mest i retning af sex med en man har være sammen med et stykke tid, mere end det meget intense der kan være med en ny kæreste. Hun gav (meget) lidt dirty-talk i starten også.

 

I alt god gfe med flot pige. En meget "autentisk" oplevelse på den måde at der ikke var så meget klinik- eller østpigelejlighed over det. Der var kun Maggie og hun sad og læste lektier da jeg kom - så det virkede som en privatpige, som man nok ikke kan kalde amatør, for hun var vist været i gang i et stykke tid. Jeg kunne godt finde på at kontakte hende igen, men som regel ender jeg med at falde for at prøve noget nyt.

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...