Hop til indhold

Recommended Posts

Havde igår fornøjelsen af at besøge søde Anais i Hvidovre

En halv time med lækkert økologisk blæs samt sex i flere stillinger. Rigtige kys var ikke en mulighed

Anais er virkelig sød og samtidig udstyret med en vanvittig krop. Alt var bare lige efter mit hoved. Eneste anke var at der var sindsygt varmt i lokalet 

https://www.escort-side.dk/Hello-my-name-its?ad-id=28124

Redigeret af Joey

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jamen så vil jeg da også lige give Anais min vurdering. Det er helt sikkert pigen på billederne og hun er ualmindelig godt skåret, flotte bryster på en så slank krop, wow. Det eneste der trækker ned er den lille tusch foran. Anais taler fint engelsk og vi blev enige om en halv time med økoblæs til 900 kr. Hendes blow var over middel, god dybde og så virkede hun ikke til at det bare var noget der skulle overstås. Hun var meget berøringsvillig under seancen. Hun monterede badehætte og sad op og gav den godt gas. Fissen er godt stram, så jeg måtte bede om at skifte stilling til missionær så jeg selv kunne styre slagets gang. Desværre måtte jeg hurtigt kapitulere ved udsigten til den sprøde krop og fik afleveret arvingerne i badehætten. Tid til lidt hyggesnak blev der også. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg vil også gerne anbefale hende. Sød og smilende og god til engelsk. 

Total naboens datter med mega lækre faste bryster og en skøn røv :wub:

Hun nød uden tvivl mit franske gav en fantastisk ridetur :razz:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kan bara instämma med det som redan har skrivits. Kommunikation gick perfekt via SMS och hon svarad inom några minuter. Det var var bara några minuter från Rødovre St nära OK stationen. så jag gjorde en drive-by efter arbetet en dag. Det är ett stort komplex men många lägenheter och känns mycket annonymt.

Damen, och då snackar vi om en verkligen ung dam i början på hennes 20s, var en fröjd att se på och hade vergkligen end erfekt ung kropp. En sån kropp som alla studentflickorna vi ser i byen denna tid på året :) Vi kom överrens om 800 kr för 30 minuter - jag frågade om hon hade några extras som t.ex. kyss men det hade hon inte. I själva akten var hon inte supererfaren eller aktiv, men vet man vad man vill så går det find. Den blev klassisk spoon, doggy och sen avslutning i missionär. In and out inom 25 minuter för hon var verkligen tight. Plus att hon snackar utmärkt engleska, är trevlig och naturlig att prata med och inte tittar på klockan eller telefonen.

Kommer jag igen? Nja... jag fick ju det jag betalade för så jag kan absolut inte klaga, men för att komma tillbaka inom kort så skulle det behövas lite mer personlighet kanske. Om jag är i området, sure, men annars så fortsätter jag men nya upplevelser :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...