Hop til indhold
Fisken16

3 annoncer samme lejlighed i Thisted

Recommended Posts

Jeg har besøgt thaipigerne fra 3 forskellige annoncer,  men det var ikke 3 forskellige steder, men derimod i samme lejlighed, i samme seng!.

 Sexy Girls  ( annoncelight.dk/showad/288760) og  (Mika)   Ny i Thisted   ( annoncelight.dk/showad/366471)    er samme pige.

 og Ny i Thisted "Ny i Thisted" (Tida)  (annoncelight.dk/showad/295801)  er en anden pige.

Begge piger er søde, smukke thaipiger på godt 30 år, og de tilbyder samme behandling (fuld pakke) og det er ret godt hele vejen igennem, dog har Tida (som kan snakke lidt dansk) lidt mindre bryster og kan ikke give en slet så god B2B som Mika kan hvilket er helt fantastisk. Ingen af pigerne skal nok ikke være et valg, hvis man har smerter i kroppen som man gerne vil have en massage for at løsne lidt op for, - massage er ikke deres spidskompetence, men så kan de jo så mange andre ting.

Stedet har også jævnligt nogle forskellige nye unge piger som som regel gør det godt.

Skal ma have en god massage bør man vælge Sirada THAIMASSAGE    (annoncelight.dk/showad/370487)  som giver en fantastisk god massage, som virkelig kan løse op for ens skavanker, mere om hende en anden gang.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...