Hop til indhold
Gæst

Advarsel Josefine 50182791

Recommended Posts

Gæst

Skulle nordpå I det jyske og fandt frem til Josefine I Nykøbing Mors, fik en aftale pr. tlf. og fik adressen da jeg var ankommet til N.M.

Parkerede diskret på havnen og bevægede mig til et privat hus i en lille gade, blev budt indenfor og .......burde starks havde sagt farvel og tak.....  Josefine er af den meget runde type, og så noget "meget brugt ud" men der var noget der tyede på en erfaren kvinde som kan sit "håndværk".

 

Citat fra annnonce på escort5 :Jeg hedder Josefine og er en 47 årig dansk, varm, feminin, smilende og imødekommende kvinde. Jeg har langt mørkt hår, smukke runde, bløde kvindelige former, helt ægte E skåls bryster, som sidder super flot - og jeg er glat barberet. jeg er altid nyvasket og velduftende og forventer det samme af dig.

 

Aftalte en cocktail til 1000,- og så startede festen.

Nu besøger man jo en dame fordi periskopet er oppe og torpedoen er ladt, så af med tøjet og ned på madressen ( der var skam pænt og rent (noget posetivt skal der jo med)).

Josefine klædte sig af og de "smukke runde, bløde kvindelige former" viste sig at være meget slappe og meget hængende "deller", hun begyndte starks med det franske med en mund tør som en ørkenbrønd og en tunge som sandparpir, heldigvis  i kun ganske få minutter så røg der et betræk på periskopet og hun satte sig op og...... jeg har engang været i Death Valley og var af den opfattelse at det er det tørreste sted på jorden...... jeg har nu fundet et sted der er mere tørt. Periskopet mistede straks sin rejsning og slapped af, Josefine gik så igang med et HJ med en hånd som sandparpir, jeg spurgte pænt efter noget smørelse og hun forsvandt ind i et andet locale og kom tilbage men en meget lille, men temmelig sikkert dyr tube crème, den lignede en tube "anti rynke spartel masse" fra Elisabeth Arden, hun påførte en minimal mængde og rykke så hårdt og bankende i periskopet med det resultat at det røg helt i bund og torpedoen nægtede at lade sig affyre, jeg gav op skændtes kortvarig med damen og forlod stedet ( selvfølgelig efter at have iført mig mine klæder ) 1000,- kr. fattigere og med en slap og øm pik.

 

PS. Her et stykke tid efter så er pikken stadig noget øm og lider nok af post traumatisk stress, men til gengæld er den helt uden rynker. 

 

 

Redigeret af Thomas6

Del dette indlæg


Link til indlæg

Trist oplevelse Thomas. Men plus point til dig for at du trods alt kunne skrive en morsom anmeldelse.

Der er nu ikke noget som en helt glat pik, her op til weekenden. :eek:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Istedet for alverdens dyre glidecremer er alm. spyt uovertruffen og giver den helt rigtige glidefornemmelse. Til svensk er det som at komme i himlen og ned på jorden - prøv det :mrgreen:  - også derhjemme hvis konen er lidt tør  :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Svar til diverse kommentarer her og på mail: 

 

Når jeg har betalt så ønsker jeg kun at være leverandør en slags krops væske.

 

Da den lille fyr nu lider af Post traumatisk stres, ja bare den hører den der julesang med "... og Josefine...." så daler den straks ned i skjul, overvejer nu at sende den i terapi hos en rigtig lækker Nissegodte som med lidt god "samtale terapi" kan bringe juleglæden tilbage i den "lille nisse" så den får lyst til at rejse (sig) igen.

Eller måske give den en god "våd klejne" og et par flotte nødder, lækkert indpakket i silke og med sløjfer, for at få den på fode igen. Nogen forslag i det nordvestlige midt Jylland ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

PS. Her et stykke tid efter så er pikken stadig noget øm og lider nok af post traumatisk stress, men til gengæld er den helt uden rynker. 

 

Så skal den da have psykolog hjælp så den kan blive klar igen :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...