Hop til indhold
unip

Alina ... i Gentofte, wauw

Recommended Posts

Har besøgt Alina i Gentofte ... http://massageguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=16382 & http://massage.side6.dk/5765.

 

Som de andre piger ... f.eks. Naomi og tidl. Samy så ligner billederne .. det er hende, og de er nylige. Alina er en flot, høj, slank pige ... og sindsygt fræk.  Hun tager ikke decideret kontrol, men hun gir den gas, så man/jeg måtte bruge lidt energi på ikke at afslutte for hurtigt. Hendes bryster er en lille C, natur-produkt og har en flot dråbeform. Fedt ! Er fra Dom. Repl. Hun er nok ikke 21, som hun skriver, men et par år ældre. 

 

Både Alina og Naomi tager hjem på Søndag. Kommer de igen, så skal jeg også forbi igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har besøgt Alina i Gentofte ... http://massageguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=16382 & http://massage.side6.dk/5765.

Som de andre piger ... f.eks. Naomi og tidl. Samy så ligner billederne .. det er hende, og de er nylige. Alina er en flot, høj, slank pige ... og sindsygt fræk. Hun tager ikke decideret kontrol, men hun gir den gas, så man/jeg måtte bruge lidt energi på ikke at afslutte for hurtigt. Hendes bryster er en lille C, natur-produkt og har en flot dråbeform. Fedt ! Er fra Dom. Repl. Hun er nok ikke 21, som hun skriver, men et par år ældre.

Både Alina og Naomi tager hjem på Søndag. Kommer de igen, så skal jeg også forbi igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...