Hop til indhold

Recommended Posts

http://escortguide.dk/profile_gallery.asp?i_ProfileID=18771

 

Jeg var lige forbi denne lille skønhed i Valby.

 

Vi havde sms'et lidt frem og tilbage inden jeg tog derud, og hun virkede sød og frisk. 800kr for en halv time eller 1200kr for en hel.

 

Jeg kom frem til stedet, og blev modtaget at en lille fræk sag. Ikke pigen på billederne, men hun er lige min type, så det gjorde mig ikke noget denne gang (er tidligere gange gået når den situation er opstået).

 

Hun smilte sødt og jeg blev vist ind i et værelse hvor hun ville vide hvor længe jeg ville blive. Et eller andet i mig, jeg ved ikke helt hvad, gav mig en "dårlig" fornemmelse, og jeg bad om en halv time istedet for en hel (som jeg egentlig godt kunne tænke mig med den lille godte).

 

De havde ikke nogen rene håndklæder, så hun kunne ikke tilbyde et bad.

Da vi gik i gang med "ydelserne" var det ligesom om at hendes smil og glade gemyt havde været rent skuespil, og det endte med rent maskinsex. Alt i alt en rigtig trist oplevelse, hvor jeg også har en lidt dårlig smag i munden over mig selv, over at jeg ikke bare gik da jeg fik den "dårlige" fornemmelse.

Hun tager hjem i julen, og for hendes egen skyld håber jeg da hun bliver væk, for det er helt sikkert ikke en branche for hende. Jeg kan kun anbefale at blive væk.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...