Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg besøgte Mayla Souza på kendt adresse i Rødovre. Mine lave forventninger blev gjort til skamme. Hun skriver jo kun to korte sætninger på portugisisk så jeg var lidt usikker på profilen, og mine erfaringer med stedet er blandede (både godt og skidt). Jeg prøvede alligevel fordi jeg har en ting med mørke piger.

Det er hende på billederne og videoen. På billederne poserer hun og så får man jo et lidt andet indtryk når man er der, men det ligner hendes ansigt. Ved ikke hvornår billederne er taget men de ligner rimeligt. Alt føltes økologisk. Hun har kvindelige former, som man f.eks. kan se på det fjerde billede fra toppen og det passer godt til hende.

Da vi gik i gang blev jeg forbavset over at hun lagde ud med at tungekysse. Ikke kun lidt men måske et par minutter. Måske lyder et par minutter ikke af meget, men prøv at tælle til 120 og så er det altså længe at tungekysse med en pige man lige har mødt. Det satte jeg stor pris på, men husk at YMMV. Hun fortalte at hun rejser hjem på mandag men muligvis kommer tilbage, så hun er her altså kun idag.

Hun red mig. Efter noget tid skiftede hun til hvad der nok er min favoritstilling. Hvor hun lænte sig bagover på albuerne mens hun red mig, så jeg kunne se at jeg kørte ind og ud af hende og hendes bryster gyngede. Har den stilling mon et navn? Hun holdt øjenkontakt. Derefter missionær og doggy. Doggy føltes godt.

Jeg gav 1000 for en halv time. Hun taler fint engelsk og var venlig men hun lagde ikke op til så meget snak. Når jeg får god service synes jeg ofte jeg det udvikler sig endnu mere efter nogen gange. Håber hun kommer tilbage og er her længere næste gang.

https://www.escort-side.dk/Doce-Mayla-disponvel-2424?ad-id=27799

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det betyder "your mileage may vary". Kender ikke hendes kyssepolitik men det skader nok ikke at være soigneret hvis man vil det (som en cavalheiro).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...