Hop til indhold
kongen

Ambel i Klovborg "en kongelig affære"

Recommended Posts

http://side6.dk/resultatside/?q=ambel

 

 

Jeg har været en tur hos Ambel i Klovborg, engang imellem melder trangen til en halvsort eller thai sig, især efter julefrokost med tømmermænd.

 

Jeg ringede derom inden og forsikrede mig om prisniveauet holdt, det gjorde det tilsyneladende, godt og vel endda, 700 kr. for dansk og superfransk.

 

Så afsted og blev mødt i døren af en sød og imødekommende pige og blev straks vist ind i hobbyrummet, som var for mørkt efter min mening,  vi blev enige om hvad der skulle foregå, og undervejs blev jeg endda tilbudt et par ekstra services u/b, Det superfranske var ok, sex ok, tror hun var megatændt eller havde givet fissen et ordentlig sprøjt glidecreme, i hvert fald røg jeg i bund i første hug, deroppe var der åbenbart en kontakt, med diverse pornolyde og støn, dog i passende omfang.
Spurgte på et tidspunkt om jeg kunne få lidt mere superfransk, det var ikke noget problem, men superfransk har det  jo med at blive til megafransk, hvilket jeg meddelte var ved at ske, det var heller ikke noget problem, hun tog ladningen, på nær det sidste skud, hvorefter jeg viste hende at hun godt måtte fortsætte lidt med håndkraft, efter lidt anvisninger om hvor hun skulle holde hånden, lykkedes det, selv om jeg måtte gå helt i bro, for at komme endnu engang.

 

Stedet bliver beskrevet som diskret, jeg hilste lige på naboen, som de deler baggård med.

Pigen har et par tatoveringer. rastahår og et par ordentlige nødder, så er man til det, er hun den rette. Sex'en 10 ud af 10.

 

Superfransk, megafransk, dansk og svensk, med 2 udløsninger for 700 kr., uden jeg fornemmede noget tidspres,  alt i alt en kongelig affære.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så lang tid det tog, jeg kikkede ikke på uret, hun gjorde heller ikke. Vel et sted mellem 20 min. og en halv time

 

Det så pænt ren ud, blev ikke tilbudt bad, hverken før eller efter, men jeg havde også taget bad hjemmefra og rene underbukser. Blev dog behørigt afsprittet før og efter

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nej engelsk, betalte for en halv time, var der 3/4 time, kan anbefales, kommer igen.

Lige en tilføjelse, det er ikke hende på billedet, ser meget bedre ud.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Billederne gad jeg slet ikke kommentere, er svære at bedømme, men pæn tynd/almindelig pige, der i hvert fald gav den tid der skulle til!

Del dette indlæg


Link til indlæg

hvis det ikke er ambel der er der fik du så prøvet hende der er der. og hvordan er hun, eller gik du bare igen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ringede for at forhører mig fik af vide det var ambel, så aftalte en tid med dansk +superfransk godt en time efter stod jeg foran døren, skulle have vendt om da jeg så hende, men havde kørt langt så tænkte det går nok.. Værste oplevelse jeg har haft i lang tid. Ikke nok med at hun lignede noget der var løgn i forhold til de billeder der er fremvist så var det også en dårlig oplevelse.. Superfransk? Hun åbnede munden og kørte hovedet op og ned ingen tunge eller sug. Så fik hende hurtigt om på alle 4 hun er en stor dame på en 35-40 år vil jeg tro. Fik dog lov til græsk uden ekstrabetaling.. Jeg kneppede bare løs til jeg kom så jeg kunne komme væk derfra. Stod vel udenfor 15 min efter jeg kom ind og rystede på hovedet 800 kr fattigere.. Det værste var hun sagde hun var amber i telefonen.. Men kan da godt være hun har spist den ambel der var der før for hun var dobbeltstørrelse af en tynd/normal af bygning :p

Redigeret af TheCaptain

Del dette indlæg


Link til indlæg

ok havde overvejet at besøge stedet, men er ikke sikker mere, måske man skal forsætte lidt længere ud til ejstrupholm 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Nu ved jeg ikke hvor du er fra i landet men kør den modsatte vej til Horsens og besøg Bianca ved horsens klinikken, super oplevelse gudesmuk pige super GFE. Og så er hun rigtig god til engelsk! Hvilket er et plus i min bog.

Del dette indlæg


Link til indlæg

har da overvejet horsens, men det ender nok med at jeg drejer fra i klovborg og køre til viborg hovedevej 122 til den lille modne thai

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sikke noget l...! Ambel er bestemt ikke en stor dame på 35-40 år. Nu har jeg tømmermænd igen, og er ved at være godt gal i kæppen. Nogen der kan anbefale en Thai?

Del dette indlæg


Link til indlæg

ok havde overvejet at besøge stedet, men er ikke sikker mere, måske man skal forsætte lidt længere ud til ejstrupholm 

 

Tror lige du skal kigge lidt i div. anmeldelser af stedet - men du må da gerne brænde lidt penge af på en second opinion - så sparer vi andre ulejligheden  :wink:

 

Kan forstå I søger mørke- og eller thaipiger i området - ellers ville jeg anbefale http://massage.side6.dk/hampenpigerne, hvor især Alexandra leverer varen, men hun er måske på juleferie? - kender desværre ikke Emily, som er der nu, men hvis hendes service er på højde med Alexandras......

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sikke noget l...! Ambel er bestemt ikke en stor dame på 35-40 år. Nu har jeg tømmermænd igen, og er ved at være godt gal i kæppen. Nogen der kan anbefale en Thai?

viborghovedevej 122 det er tæt ved

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ringede til Klovborg og spurgte pigen hvad hun hed - "Ambel" blev der svaret og hun lød sød og indbydende i telefonen, så jeg kørte derud og stedet er nemt at finde og man kører bare om i baggården, selvom der trænger til lidt oprydning og går ind ad bagdøren - så stedet er såmænd diskret nok.

 

"One moment please" og duften af røgelse slog imod mig og hun kom snart og viste mig ad en snørklet vej og en trappe op i bollerummet - ja jeg ville nok hellere betegne det som mørkekammeret. Spurgte så om hun ikke kunne tænde mere lys - så tændte hun en svag Led-lyskæde og henviste desuden til en enkelt fyrfadslys. Jeg sprugte så igen til om hun ikke kunne lave mere lys - og så efter lidt lang tid, hvor hun vist gerne ville have aftalt noget betaling, tog hun endelig lampetten af den lille bordlampe, men den skar mig noget i øjnene og lyste slet ikke rummet op, så jeg valgte at gå igen og forelog hende at montere en rigtig loftlampe.

 

Hvis jeg skal beskrive "Ambel": Så er hun nok ca. 40 år, barmfager, let overvægtig, men ikke fed, rundhovedet med et pænt gebis, noget overpudret, men virkede ellers sød og pæn - men jeg vil bare ikke betale for mørkekammersex  :idea:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...