Hop til indhold
Anders_k

Mørk pige i Jylland?

Recommended Posts

Holder Yasmin's annonce hvad den lover?

 

Ja, det lyder ihvertfald, somom hun ved hvad de mørke piger ellers laver forkert - jeg indsætter lige teksten, da jeg synes det bør blive stående her til efterfølgelse og hvis servicen er som i teksten, så lyder hun som en gæv pige - ser desværre ikke ud til hun modtager besøg?

 

 

Køn: Kvinde Service: Escort Område: Fyn og Jylland

ÆRLIGSTE PROFIL, GARANTERET INGEN SNYD OG BEDRAG, TILBYDER BL.A. KÆMPE SPRØJTEORGASMER, MEGAFRANSK KOMPLET, EROTISK OLIEKROPSMASSAGE, ROLLESPIL, STRIPSHOW, DILDOSHOW, SEXLEGETØJ

Hejsa, mit navn er Yasmin, og jeg er en meget meget sexglad ung pige på 25 år. Min nøddebrune og veldrejede slanke krop vejer altid lige omkring 53 kilo, og min højde er 163 cm. Langt mørkt hår, der når helt ned til ballerne, og udstyret med store flotte ægte C-skåls babser.

Som sagt er jeg vild med god sex og får utroligt nemt store voldsomme sprøjteorgasmer - så undskyld på forhånd, hvis jeg skulle gøre din seng våd....

Jeg er en åben og meget imødekommende pige. Elsker at snakke og sørge for, at jeg gør lige præcis det, som du har lyst til. Absolut ingen skal føle sig snydt ved et besøg af mig; det sætter jeg en stor ære i - der er rigeligt af kolde piger, der abejder i denne branche, som kun tænker på at komme ud og hente dine penge og komme ud af døren hurtigst muligt igen, det sker garanteret ikke med mig. Du har al den tid, du betaler for og selvfølgelig må du få alle de udløsninger, du kan klare. Du behandler mig ordentlig og jeg gir dig dit livs oplevelse - så enkelt er det, og sådan synes jeg, det skal være.

Prisen er altid den oplyste pris. Ingen overraskende tillæg midt under akten. Det eneste, som koster ekstra hos mig er anal (500).

1 time - eller længere tid - er f.eks. inkluderet: Ægte kys, megafransk komplet med deepthroat og afslutning som du har lyst, alle alm. former og stillinger, og hvis du ønsker det: erotisk oliekropsmassage body/body, sexlegetøj, strap-on, urinsex til dig, såfremt du ønsker dette.

Har også forskellige uniformer til rollespil: f.eks. skolepige, sygeplejerske eller hushjælp.

Hos mig er alle lige velkomne. Alder betyder intet for mig - så længe vi begge er renlige kan vi garanteret få nogle fantastiske oplevelser sammen.

Og ja.....selvfølgelig er det mig som jeg er på billederne - heller ikke her bryder jeg mig om at snyde folk!

Hvis du har lyst til et super frækt besøg, så ring eller send en sms.

Kærlig Hilsen

Yasmin

Priser i Århusområdet:

TILBUD: Halvanden time med alt (undtagen græsk) kr 2000,-

1 time med ægte kys, megafransk med afslutning som du ønsker, flere udløsninger og alle almindelige former kr. 1500,-

Urinsex til dig også med i prisen, hvis du ønsker dette.

Pr. efterfølgende time: kr. 1000,-

Græsk: kr. 500,-

Overnight: 10 timer kr. 8000,-

par (mand/dame) 1 time kr. 2000,-

-------------

For længere kørsel kommer et kørselstillæg....spørg for pris til dit område. 

For aftale ring eller sms til min chauffør:

tlf: 5272 1934

Husk at sige hvis jeg skal tage mit sexlegetøj med.

opkald fra hemmelige numre besvares ikke.

Vi ses skat

kys og kram

YASMIN

 
Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, man må sige, at hvis det holder i den virkelige verden, er hun en "ener" Kan det hele, vil det hele! Hvis man søger på hendes navn, kommer der ingen negativ omtale frem, så måske ikke helt ved siden af.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Da jeg havde hende på besøgt holde hun det der stod, fik dog ikke kys, men spurgte heller ikke til det, gav heller ikke udtryk for at jeg ville have det. Ved mig var hun glad og smilende og ikke bange for at røre ved en, som man tit oplever ved udlandske piger, og så var hun i nuet og virkede til at kunne lide det hun laver, og ikke bare noget der skulle overståes.

For mit vedkommende, så fik jeg alt det, jeg bad om og mere til.

De billeder hun har på hendes annoncer er af hende, og det du ser på billederne er det som kommer til din dør.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...