Hop til indhold
John1900

B2b kiss sex mega 700 hot beatriz

Recommended Posts

Havde lyst til lidt latina, så jeg besøgte Beatriz i Aarhus tæt på Langenæskirken.  Det blev en halv time i himlen. Lige fra hun åbnede døren var hun sød og dejlig og meget berøringsvenlig. Hun reklamerede for 30 minutter inkl. cim for 800 kr og det måtte jeg bare prøve..

Der blev slikket, suttet og knaldet til den store guldmedalje, og til sidst overgav jeg mig i en 69`er hvor hun fik skudt kanonen af i munden. Vauw!! siger jeg bare. En dejlig pige med en flot krop. Billederne er ægte, men hun er måske en anelse ældre en 45 (men det betød ingenting - da hun var dejlig sød, og stadig en flot kvinde). Får lyst til et nyt besøg, mens jeg skriver anmeldelsen…

https://www.escort-side.dk/B2b-and-sex-very-hot?ad-id=17261

https://annoncelight.dk/showad/293440

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var også forbi i dag og kan nikke genkendende til, en meget sød og berøringsvenlig dame, der gerne vil have man har det godt.
Billederne af krop og patter er ok retvisende, men retoucheret, så det ser pænere ud på billeder og alderen noget ældre. Vil skyde på hun er vel nok omkring de 50-60 år, så tænker det er hen af noget GILF man skal være indstillet på…

Redigeret af Dondomingo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...