Hop til indhold

Recommended Posts

Nogen der har nogle gode tips til piger i Paris?

 

Skal helst være franske piger, men det må gerne være med arabisk baggrund.

 

Evt. hoteller hvor man kan møde dem i baren eller endnu bedre gode websites uden fake billeder.

 

Pft. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej,

Jeg prøvede et par stripklubber i Montmartre. La diva, tror jeg den ene hed.?

Dyr champagne og aggresive piger satte en stor dæmper på glæden ved at prøve glædespiger i Paris. :(

Det er i hvertfald ikke på de klubber du finder noget godt.

Jeg var der for 4 år siden , jeg vil ikke tro det er blevet bedre. Jeg kiggede ikke på andet.

Hilsen sejanus

Redigeret af sejanus

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har tidligere skrevet lidt om Rue Saint-Denis, men gentager gerne. Om dagen står der en del ældre godt udtjente modeller, som næppe kan friste ret mange. Om aftenen overtages gade af afrikanere. Oppe for enden ved stationen står der altid kinesere. Ingen af de nævnte grupper virker dog særligt tiltrækkende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Stik mod rygtet, er Paris er ikke verdens mest interessante by, når det kommer til købesex.

Og husk at prostitution ikke er lovligt, hvilket er med til at sætte begrænsninger.

 

Først og fremmest, hold dig fra turistfælderne omkring Montmartre.

Går du forbi en sen aften vil du helt sikkert blive prajet af folk, som forsøger at lokke dig ind med 'sexy girls! just look'.

Sexy girls er ikke falsk reklame, og det KAN sikkert godt lade sig gøre at få lidt action, men inden det sker er du blanket af.

Pigerne vil lokke dig til at købe drinks, hvilket er obligatorisk for at fastholde deres opmærksomhed. Først ved udgangen bliver du opmærksom på, at de tynde drinks kostede 70€ stykket. Jeg har selv været i fælden med et par kolleger, og det kostede adskillige tusinde kroner. Og når først du står med regningen, er den gode stemning slut, og du bliver utvetydigt gjort opmærksom på, at alternativet til at betale er et lag tæsk :)

 

I gaderne omkring Montmartre .. bl.a. Rue st. Denis var det sidst jeg var i byen primært sorte piger, der huserede. Jeg har ikke hørt gode anmeldelser, og vil subjektivt sammenligne med klientellet på Halmtorvet/Istedgade

 

Bologneskoven er et klassisk pickup sted, som man også bør undgå. Risikoen for at blive rullet eller arresteret er stor her. Og flere af pigerne er ikke født sådan :)

 

I forstaden Belleville er der rigtig gode muligheder, hvis man er til primært kinesiske amatørpiger. Området omkring stationen er stedet at få kontakt. Politiet er dog også stærkt repræsenteret her. Få øjenkontakt, gå et par gader væk og vent på at pigen følger efter. Pigernes udseende varier fra midaldrende husmor til naboens datter.

 

Bedste bud er efter min mening i det mondæne kvarter omkring Champs Elysees .. især i sidegaderne er det absolut en mulighed at få kontakt med yngre studerende, som gerne kombinerer at træne sprogfærdigheder med lidt indtjening og lagengymnastik. Størsteparten er nok ikke franske, men de forekommer. Det er en stor fordel at kunne lidt fransk, og regn med at priserne starter omkring 200€ og fortsætter opad

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Istedetfor at styrte Paris rundt og opsøge de mest lyssky steder med fare for at blive rullet eller "tage fejl", findes der flere udmærkede sider med et bredt udvalg af glædespiger, der gerne vil ledsage dig.

 

http://only-thebest.com/models.html

 

http://paris.abbeysorchids.com/

 

http://www.escortparis.com/

 

Priserne er dog internationale - dvs. på samme højde som kjøvenhavnerpriserne - men modellerne er måske en tand bedre - så lad os bare få dem hertil, når købesexforbudet i frankrig begynder at få effect  :P

 

Tror dog nok man ved at søge lidt mere, nemt kan finde andre og mere rimelige priser  :wink: især, hvis man søger på fransk, men jeg mangler lige de rigtige søgeord.

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...