Hop til indhold
Guest andrew1000

Nicole Prada i Søborg

Recommended Posts

Guest andrew1000

Her min sidste anmeldelse, da jeg har bedt om at min profil bliver slettet. Jeg har kommenteret indlægget om Kate og er blevet banned. Jeg har nok været det medlem herinde med flest anmeldelser siden min ankomst i oktober og kun tilført god energi og ikke være en kværulant. Når EG slår ned på mig, så har jeg lyst til at pakke mit gode tøj og gå (ud at møde flere piger uden at føre dagbog herinde). 

Nicole Prada har haft et par anmeldelser herinde, men de er af ældre dato. En frisk beretning, som kom i stand efter hurtig korrespondance på WhatsApp.

 

Stedet 8/10

Stedet er tit omtalt herinde som C-huset eller det ved siden af Netto. Det er nu B-huset, men nuvel.. Meget diskret indgang, nem parkering og fine - men dertil indrettede - rum til selve akten. Jeg kan godt undre mig over, hvor de spiser eller slapper af henne i det hus 

 

Pigen 10/10

Jeg tænker, at man selv kan vurdere om alderen passer ud fra billederne, så vil blot lade alderen være et tal og snarere sige lidt om Nicole. Hun er nemlig bare er 110% brasser, smilende, lattermild, glad og flirtende. Bevares, er jeg glad for at være nøgen med hende, men tror nu også, at det kunne være underholdende at sidde på en café med den knaldperle. Og på den måde siger billederne faktisk rigeligt - smuk og ærlig.

 

Akten 10/10

Nogle siger, at man kan kende ejeren på sin hund. Men kan vi mænd herinde ikke også blive enige om, at man kan kende et menneske på deres væren i soveværelset? Hvordan tror I, at en pige som beskrevet ovenfor vil være i soveværelset? Jeg var meget lykkelig og vil blot imødekomme de sædvanlige spørgsmål: Blow uden, kys med tunge og mulighed for at kysse hele hendes krop.

 

Gentagelse? Hvem siger, at det her var mit første besøg? Hehe

 

https://escortguide.dk/P/nicole-prada-exotic-brazilian--63165.html

Redigeret af andrew1000

Del dette indlæg


Link til indlæg
andrew1000 skrev, for 13 minutter siden:

Jeg har kommenteret indlægget om Kate og er blevet banned.

Jeg fik selv en "sherifstjerne" for min deltagelse i samme tråd. Min oplevelse er at advarsler og ban sidder lidt løst hos Stabler. Han har i hvert fald stået for begge mine. Den første var nu klart berettiget, men denne synes jeg var lidt svær at forstå. Men sådan er det. Man må jo rette ind eller gå.

Men tak for anmeldelserne, inkl. denne. Håber du vender tilbage en dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

@andrew1000Tak for en god anmeldelse, hende har jeg også været ved at besøge mange gange, men har ikke været der endnu.

 

Øv med din oplevelse her, jeg selv er heller ikke altid enig i deres valg, jeg har sendt dem en enkelt klage mod en bruger som åbenlyst er en trold eller har aktier i at chikanere nogle piger, jeg synes det var lige til højrebenet at gøre noget ved min klage og det var vigtigt for mig og pigen, men der skete ikke noget, man kan blive træt, men det er jo altså "bare" mennesker som sidder og skal forsøge at håndhæve god ro og orden her, så fejl må opstå engang imellem, jeg forstår godt det er uacceptabelt for dig men håber nu alligevel du ombestemmer dig da du er en som skriver om mange gode piger, du skriver godt og relevant og jeg er sikker på pigerne er glade for dig og dine anmeldelser betyder meget for dem.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sov på det.

I morgen er en ny dag. Slå op på Self-help Singh. Lyt og se "When you have a bad day". Den fik jeg anbefalet af en broder herinde, og jeg har moret mig lige siden.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er jeg sgu ked af Andrew.

Jeg må også sige at Stapler stempler alt for hårdt ind. Et rigtig magtsygt strisser-svin er han.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest andrew1000
Ebden_jj skrev, for 7 minutter siden:

Det er jeg sgu ked af Andrew.

Jeg må også sige at Stapler stempler alt for hårdt ind. Et rigtig magtsygt strisser-svin er han.

Jeg griner af din formulering og ikke af ham. Jeg er glad for en frivillig, der holder alle os svinemikkeler i ørerne, men stemmer bare konsekvent med fødderne. Måske jeg genopstår på Nympho.dk eller en Telegram-gruppe. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg syntes også min grænse er ved at være nået. Har fået en advarsel, for at skrive i en tråd at den er placeret forkert. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...