Hop til indhold
Anders_k

Julehygge med Sarah

Recommended Posts

Jeg har tidligere haft besøg et rigtig dejligt besøg af Sarah, så jeg blev nødt til at gentage successen med endnu en time i selskab med hende.
http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=14165

 

Det er en sand fornøjelse at være sammen med Sarah. Hun er meget smilende og imødekommende og deler glædeligt ud af varme kys og kælen berøring. Vi ender derfor hurtigt i soveværelses, hvor vi får pillet tøjet af hinanden mens vi kysser og kæler med hinanden. Hendes hænder finder hurtigt vej ned mellem mine ben, hvor hun tager fat og siger hun virkelig glæder sig til at tage mig i munden, men først vil hun gerne have mig til at slikke hende, så hun lægger sig på sengen med spredte ben og nyder virkelig at mærke min tunge og mine fingre. Hun bliver hurtigt dejlig våd og efter et stykke tid er det så min tur til at modtage oralsex.

 

På det punkt er hun virkelig i en klasse for sig selv. Hendes hænder kæler med med mine kugler mens hun pirrer mig med tungen, der skiftevis glider op af skaftet og leger med hovedet, mens hendes frække brune øjne kigger dybt i mine. Hun siger at hun virkelig elsker at give oralsex og det kan bestemt også mærkes! Hun stønner blidt mens hendes læber glider ned over mig. Det er virkelig fantastisk og man bliver næsten helt skuffet, når hun spørger om det er ved at være tid til at finde et kondom frem.

 

Hun får hurtigt sat kondomet på og sætter sig op på mig. Hun er dejlig våd og varm og glider uden problemer ned over mig. Det er ren nydelse bare at ligge og nyde hende, mens der er fri adgang til hendes dejlige bryster og et dejligt udsyn til hendes smukke ansigt. Efter et stykke tid skifter vi til missionærstillingen, hvor hun beder mig om at tage hende hårdere, så hun får svunget sine ben op over mine skuldre, så jeg kan støde helt op i hende. Der går dog heller ikke lang tid før jeg kommer i en fantastisk orgasme.

 

Efter vi har ligget og snakket lidt beder Sarah mig om hurtigt lige at skylle mig, da hun har en lille julegave til mig. Det viser sig så at hun vil give mig et blowjob og lade mig komme ud over hendes skønne bryster. Hun får mig da også hurtigt gjort klar igen og efter endnu en fantastisk omgang superfransk kommer jeg ud over hendes bryst. Det er i hvert fald en af de bedste julegaver jeg længe har fået : )

 

Til sidst tager vi et bad sammen, hvor hun sørger for at jeg bliver sæbet ordentligt ind over hele kroppen. En rigtig hyggelig afslutning på endnu en fantastisk time i selskab med Sarah.

Der har været lidt snak om, hvorvidt hendes billeder er blevet Photoshoppet. Det er jeg helt overbevist om at de ikke er! Sarah ser ud som på billederne. Hun har et smukt ansigt og nogle fantastiske brune øjne. Hendes krop er dejlig, blød og indbydende. Dejlige bryster og en blød numse, der er helt fantastisk at tage fat i.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...