Hop til indhold
Pølsemanden

TS Clara/Klara i Aalborg

Recommended Posts

Var afsted i går onsdag aften, efter let kontakt med Clara, der ind imellem også hedder Klara:

https://www.escort-side.dk/Ts-Zulma-rødovre?ad-id=6275

https://annoncelight.dk/showad/293861

Adressen i Vejgaard er let at finde og en adresse, hvor andre TS'er også har været.

Det er helt sikkert hendes egne billeder, men hun er mere stylet og sminket til ære for fotografen end i virkeligheden. Hun ser nu stadig meget feminin og naturlig ud IRL også.

Jeg var tændt i forvejen af hendes menu, der spænder fra A til Z ... Jeg blev tilbudt 1/2 time til 1000, 45 min til 1500 og 1 time til 1800. Fornuften sagde 30 min, men pikken sagde 1 time, og sådan blev det. Man skulle jo nødig løbe tør for tid, ikke?

Hun spurgte, om hun skulle hente pigen, der også er på adressen. "Det er samme pris", sagde Clara, så jeg sagde "ja tak" og regnede med, at det nok var fordi jeg var dagens sidste gæst. Da jeg fattede, at det ikke var 2 for éns pris, sagde jeg pænt nej tak. Hvor naiv var jeg lige der ... !?

Hun er meget sød og rolig og sørger for, at man har en god oplevelse, og stemningen er meget hyggelig i hendes selskab.

Jeg fik massage først (læs: olie smurt rundt på ryggen) og fik også bagdelen smurt godt ind, og alt dernede fik meget opmærksomhed og blev pirret, imens jeg kunne ligge og føle hendes pik gennem trusserne, fordi hun satte sig med et knæ på hver side af min ene arm, så hendes pik og kugler belejligt lå på min ene hånd, mens den voksede kg blev hård.

Efter massagen var hendes trusser forsvundet, og hun satte sig på knæ ved mit hoved og forlangte, at jeg skulle sutte hende, og jeg blev mundkneppet i flere stillinger. Den er IKKE 21 cm, som hun skriver på AL men nærmere 14-16 cm, som et af hendes billeder også viser.

Det passer mig faktisk fint, for det er præcis hvad jeg kan tage til roden uden at føle ubehag.

En omgang 69 blev det også til, inden hun ville knepoe, og jeg fik en et par gode ture i gorskellige stillinger, inden hun kom inde i mig (i kondomet).

Så var det min tur, og hun fik tilsvarende i et par stillinger, indtil jeg var klar til at fyre af. Af med kondomet, hende om på ryggen, op og sidde overskrævs på hendes bryster, fat i begge hendes håndled og ud til siderne med hendes arme, og så åbnede hun munden, så jeg kunne læne mig frem og kneppe den og tjekke hendes evne til at deepthroate. Hun tog den til roden , så jeg kunne køre løs, indtil jeg måtte overgive mig og kom.

Mens jeg kom i tøjet igen, snakkede vi hyggeligt om lidt af hvert, og hun fortalte, at hun er i Aalborg indtil lørdag.

Da jeg var ude på gaden var der gået 45 minutter. Det er ok, selvom jeg havde betalt for 1 time, for hun var god sex, havde stor indlevelse og var godt selskab uden noget hastværk.

Jeg kunne godt finde på at besøge hende igen, næste gang hun er i byen.

Stedet: 10

Pigen: 9

Sex: 9

Redigeret af Pølsemanden
Fejl i link, slåfejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det var en kvinde, men Clara vidste ikke hvilket navn, hun brugte i sin annonce. Jeg kunne i hvert fald ikke helt forstå, hvad hun forklarede.

Redigeret af Pølsemanden
Slåfejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...