Hop til indhold
nylonlover

Katarina Charlottenlund kropsmassage med svensk

Recommended Posts

(Dette har tidligere været postet som en kommentar, men postes nu som en anmeldelse idet det er løbende er efterlysninger vedr. kropsmassage)

 

Har prøvet Katarina

Billedene yder ikke Katarine fuld retfærdighed. Hun er smuk og slank og ikke så stor og virker både stolt og lidt sart på samme tid. Lige til at kramme (hvad jeg dog ikke gjorde). Jeg kom ind i et lille rum med en massagebriks. Hun tændte to stearinlys og slukkede lyset, hyggeligt. 
Massagen foregår mens hun er påklædt og man selv er nøgen på briksen. Jeg må sige det var den bedste omgang massage jeg nogensinde har fået. Jeg havde lidt hold i ryggen så jeg kunne godt bruge en god kropsmassage. Der blev brugt rigeligt olie. Og hendes hænder og berøringer var faste og behagelige. 

Hun kom omkring hver en muskel og knogle på kroppen, først mens jeg lå på maven, og bagefter mens jeg lå på ryggen. Selv fingrene og fødderne blev masseret (sørg for at være renvasket der også, inden du kommer). Det var både blide berøringer og mere faste berøringer.
Jeg sørgede for at give lidt feedback på hendes massage undervejs, ikke ved at tale, men ved at grynte og pruste lidt. Det er mit indtryk at en massør godt kan lide at man viser man nyder det, fremfor bare at ligge helt passiv. Men ellers lå jeg bare og nød det. Hun lægger ikke op til at man skal berøre hende mv. undervejs, så jeg holdt pænt hænderne på briksen. Men nød synet af hendes slanke skikkelse iført tætsiddende sort kjole og nylonstrømper.

Hun er professionelt uddannet siger hun, og det kan man mærke. Hun lægger helt klar stolthed i sin massage. Den svenske til sidst blev ganske vist udført mens hun stod halvt med ryggen til. Men det var ikke ringe af den grund. Efter kropsmassagen var den stadig helt slap, så koncentreret havde jeg været om selve massagen. Jeg var faktisk lidt bekymret for om den kunne blive stiv. Først nulrede hun den og omgivelserne med to hænder og olie. Derefter spillede hun den af med fast hånd i lodret stilling. Jeg kunne ikke dy mig og lagde forsigtigt en hånd om hendes hofte imens, men ikke mere. Det så fantastisk frækt ud når hendes lille faste hånd masserede op og ned i stearinlysets skær, og den var nu blevet stiv som en træstamme, og det bliver den ellers ikke altid. Jeg kom efter få min ud over hendes hænder og hun gav mig en serviet så jeg selv kunne tørre af.

Jeg tror at hun selv, som måske andre massører, har drømt om at kunne leve af massage alene og så fundet ud af at det ikke giver så godt, og at man kan tjene bedre ved at give svensk oveni, selvom det egentlig ikke var ideen. Men hun gør det professionelt, men måske har hun været ude for nogen der vil mere, eller gramser uhæmmet eller andet og derfor den lidt rygvendte positur imens.
Mig generer det ikke, jeg synes fint om kropsmassage af en pige for hvem grænsen går ved en hurtig gang svensk tilsidst. Jeg synes det er mere frækt end en, der tilbyder det hele til sidst. Ligesom et stykke chokolade sommetider er lækrere end at spise hele skålen.

Prisen var 600 for en time og det føltes ikke som et minut for længe. Vil klart anbefale en time istedet for en halv time. Det er en massage, der kan anbefales til dig der vil have en ægte kropsmassage med hænder og ikke en pornoplevelse og som så lige vil have en spiller tilsidst. Hvis du vil have en god oplevelse så husk at lægge vægt på massagedelen, at være en gentleman og at komplimentere hende for den professionelle massage. 

Hun er brasiliansk men taler rimeligt engelsk. Da rummet var behageligt fri for muzak kunne jeg høre hendes kollega sommetider tale i telefon, men så hende ikke. Bagefter blev jeg tilbudt bad. Og det var tiltrængt. Jeg gik derfra på lette ben, frisk som en nyfødt. Nem parkering ved Irma overfor. Husk at stille P-skiven. Jeg fik desværre en parkeringsbøde da jeg i min iver havde stillet skiven "spejlvendt", men det ødelagde ikke det gode humør. 
 
 
Prøv hende men kun hvis du vil have kropsmassage + svensk afslutning (og ikke "sex")
Det er hende på billederne.
 
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god anmeldelse.

Hvor ca i byen kan man møde hende?

Hvor høj er hun?

Havde du bedt hende om at tage nylonstrømper på? Var det strømpebukser eller selvsiddende?

Hilsen

PantyhoseDK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvor ca i byen kan man møde hende?

 

Vi har jo en mere eller mindre uskreven regel herinde om ikke at gå for tæt på med adresser, som ikke er nævnt af pigen selv, så trådstarter kan måske ikke gå tættere på.

Charlottenlund er jo ikke så stor.

Så du må igang med at google alle Irmaer i Charlottenlund og se, hvad der passer med gode parkeringsforhold med tidsbegrænsning.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for en god anmeldelse.

Hvor ca i byen kan man møde hende?

Hvor høj er hun?

Havde du bedt hende om at tage nylonstrømper på? Var det strømpebukser eller selvsiddende?

Hilsen

PantyhoseDK

 

Hendes profil er tilsyneladende ændret, før hed den noget med Charlottenlund, det er i det nordlige KBH.

Hun er ikke så høj, men jag havde ikke en tommestok med. måske 165-170 cm

Jeg forstår at du ligesom jeg har en passion for nylonundertøj men jeg kunne ikke drømme om at bede hende her tage noget på. Hvis du læser min anmeldelse er det kropsmassage det drejer sig om for hende.

At hun ikke bare var iført en hvid kittel var i forvejen en stor bonus.

Men der findes andre massører med en anden tilgang til dette men de masserer måske bare ikke så godt. Jo mere de tilbyder jo ringere er selve massagen.

 

Hun er nok ca. 30-40 år.

 

Som nævnt anbefales hun til dem der KUN vil have kropsmassage og svensk, ikke til dem, der vil andet, gramse, kysse, kneppe, topløs, B2B osv. De bør gå et andet sted hen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Ben.

Tak for anmeldelsen.
Hvad er forskellen på almindelig kropsmassage og så "Ayuverdica", bortset fra at sidstnævnte koster 400 kr. mere ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ayuverdica er body-to-body i følge  den skønne kvinde  :-P 

 

Det synes jeg ikke hun skriver, og det er heller ikke definitionene. Det er noget i retning af tantra.

Det smarteste er nok at Google. Der er mange beskrivelser, som tilsammen giver et fint billede af massagen.

Det kan ikke forklares med en kort tekst på et forum. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Google mig her og google mig der...

Ring dog og spørg - eller SMS

Det gjorde jeg. Og Ayurverdica er body2body, hvor hun etrnøgen og du må røre.

Hvor svært kan og skal det dog være at få besked..

Venligst

Frenchlover1

Del dette indlæg


Link til indlæg

Google mig her og google mig der...

Ring dog og spørg - eller SMS

Det gjorde jeg. Og Ayurverdica er body2body, hvor hun etrnøgen og du må røre.

Hvor svært kan og skal det dog være at få besked..

Venligst

Frenchlover1

Ok endnu en forkert brug af et begreb.

Men ja, det er smart at ringe.

Gjorde alle det, ville dette forum blive meget smalt. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Går ud fra, at Katarina er den samme som nu hedder Paula?

 

Nej det er det ikke, det ses ofta at samme annoncelink genbruges til en anden pige samme sted.

Katarina har desværre ikke været der længe.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kan Kalle666: . 2 ryk og en aflevering, det lyder ikke videre tiltalende. Søgefunktionen i højre hjørne er altid et godt sted at starte.

I anmeldelsen står "Massagen er fin nok. Hun trykker til og man kan mærke hun ved hvad hun laver." det gik åbenbart bare lidt hurtigt til sidst efter anmelderens smag.

Jeg synes det fremgår ret klart af annoncerne at massagen er det primære og at selve det svenske tilsidst bare er en service for at tage trykket og som derfor kun kan forventes at tage nogle minutter ("2 ryk og en aflevering"

Prisen på kun 600 for en time afspejler også dette.

 

Jeg synes stadig det fremgår som nogle piger hvor man får en god professionel massage afsluttet med en herlig og hurti svensk. Måske kan man endda få fuld tid som mig hvis man undlader at gramse alt for grådigt på pigen undervejs...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Virkelig dårlig Oplevelse!

 

Besøgte Katarina i Hellerup, hvor jeg havde bestilt 1 time for kr. 600,-

 

Jeg har efterhånden besøgt de fleste massører i Storkøbenhavn, så hende her skulle prøves.

 

Jeg var der præcis den tid vi havde aftalt, og kom kom ind i et lille rum og hun sagde jeg bare skulle smide tøjet, så ville hun komme lige straks.

 

Jeg stod der næsten nøgen og der gik ihvertfald 5 minutter før hun kom. Men så skulle hun lige ud igen og hente et håndklæde hvor der igen gik et par minutter. Jeg lagde mig på briksen, og hun begyndte at massere, men der var ikke meget massage i det hun gjorde. Hun smurte stort set kun olie på kroppen. Da hun havde smurt hele ryggen m.m., virkelig uden at massere, sagde hun at jeg skulle vende mig om. Hun begyndte igen at smøre olie på maven m.m., og igen næsten ingen massage, jeg kunne næsten ikke mærke hende, men fordi hun var køn fik jeg straks rejsning, og hun tog straks fat i dyret og begyndte rive den af med det samme men kiggede ind i væggen...hel kold.....synes da jeg ellers har en rimelig go krop og godt udstyr. Jeg var lidt tændt inden jeg kom så der gik et par minutter så kom jeg, og så var det ellers bare ud af vagten. Ingen aftørring eller afvaskning. Jeg kiggede på uret og det var knap gået 35 minutter, inkl det jeg ventede i starten.

 

Absolut første og sidste besøg....så vil jeg hellere foretrække nogle af Thai klinikkerne jeg har besøgt, hvor de kræser meget mere om en.

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Brødre

 

Er der nogen der har været her i løbet af ugen? der ligger jo en et par forskellige udgaver af oplevelsen - så det vil være fedt at høre fra flere?

 

A

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Katarina er tilbage, men denne gang i Hellerup.

Besøgte hende i går til en times massage med B2B og svensk til en tusse for en time.

En alt i alt dejlig oplevelse.

Flot og sød og smilende pige. Rigtig god "rigtig" massage i rum oplyst af stearinlys.

Hun masserede stille og roligt nærmere og nærmere der, hvor det er rigtig dejligt. Strejfede ind i mellem i starten mens jeg lå på maven og så mere og mere… Meget ophidsende...

Tog tøjet af og gned sin krop og bryster op og ned ad mig, mens jeg stadig lå på maven, og lod mine hænder begynde at kærtegne hendes dejlige krop så godt det nu kunne lade sig gøre...

Jeg blev vendt om, og så gik hun mere målrettet til den. Men uden at det var som om, at nu skulle det overstås.

Lagde sig ovenpå mig og gav mig dejlig oliespank. Til sidst gned hun sin mave og underliv mod min pik til jeg sprøjtede, så både hun og jeg var godt smurt ind… Men igen blev hun liggende lidt og nussede før hun rejste sig for at tørre sig af..

En helt igennem rigtig dejlig oplevelse, når nu man for en gang skyld ikke var til rendyrket sex...

Kan klart anbefales...

God fornøjelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej

Katarina er tilbage, men denne gang i Hellerup.

Besøgte hende i går til en times massage med B2B og svensk til en tusse for en time.

En alt i alt dejlig oplevelse.

Flot og sød og smilende pige. Rigtig god "rigtig" massage i rum oplyst af stearinlys.

Hun masserede stille og roligt nærmere og nærmere der, hvor det er rigtig dejligt. Strejfede ind i mellem i starten mens jeg lå på maven og så mere og mere… Meget ophidsende...

Tog tøjet af og gned sin krop og bryster op og ned ad mig, mens jeg stadig lå på maven, og lod mine hænder begynde at kærtegne hendes dejlige krop så godt det nu kunne lade sig gøre...

Jeg blev vendt om, og så gik hun mere målrettet til den. Men uden at det var som om, at nu skulle det overstås.

Lagde sig ovenpå mig og gav mig dejlig oliespank. Til sidst gned hun sin mave og underliv mod min pik til jeg sprøjtede, så både hun og jeg var godt smurt ind… Men igen blev hun liggende lidt og nussede før hun rejste sig for at tørre sig af..

En helt igennem rigtig dejlig oplevelse, når nu man for en gang skyld ikke var til rendyrket sex...

Kan klart anbefales...

God fornøjelse.

 

Det lyder frækt, men kunne der evt komme fransk begge veje på tale.....eller det lå måske ikke i luften :-P ...for hun ser sgu ret så sød ud ;)   

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...