Hop til indhold
Peter West

Amanda XL Naturlige Storebabse Mulat

Recommended Posts

Jeg kiggede fordi disse bryster for nyligt:

 

                                         288277.jpg

 

De sidder på en cubansk kvinde som kalder sig Amanda (http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=18661). Som overskriften på hendes annonce antyder er hun en buttet kvinde, hvilket normalt ikke tænder mig specielt. Det gør store bryster til gengæld, så derfor blev hun udvalgt til et besøg. :smile:

 

Det var ikke nogen overvældende oplevelse, men heller ikke noget jeg ikke ville gøre igen. Selvom hun ikke er den sprødeste unge latina, som dem man kan finde på Vesterbro, så har hun en god personlighed og er berørings- samt kyssevenlig.

 

Det fremgår af hendes annonce at man kan få dansk + superfransk til 400,- (en anden årsag til det blev hende netop denne gang), så det bestilte jeg efter ankomst. Hun så lidt uforstående ud, men tog min 500 kr-seddel og gik ud. Hun kom snart tilbage med en 100 kr-seddel og fortalte at dansk + superfransk kostede 500,-. For 400,- fik man kun superfransk. Jeg kiggede lidt på den resterende 100 krone og overvejede om jeg skulle investere, men jeg var engenlig kun ude efter et blowjob, da jeg ikke forventede at kunne holde til det helt store den dag alligevel. Samtidig kan jeg heller ikke lide at skulle betale mere end annonceret. 

 

Vi klædte os af og jeg begravede hovedet i de store babser, som var fantasien der havde spillet på min hjerne hele dagen. Vi kyssede lidt og hun gik i gang med et ok blowjob, ind i mellem afbrudt af mine travle fingre. Jeg fik også mærket hende lidt mellem benene som afslørede at hun var temmelig våd. Hun spurgte: 'Do you wanna fuck?', men jeg var så tæt på at komme på det tidspunkt, at det ville være spild af tid. Jeg håbede også, som en del af dagens fantasi, at kunne afslutte på hendes bryster. Det endte dog bedre end forventet, da det næsten blev megafransk, for selvom jeg advarede hende om, at jeg var ved at sprænges, fortsatte hun med at sutte mig indtil hun fik det første sprøjt i munden, mens resten blev malket ud med hånden. Sikke en forløsning!

 

Brysterne, hendes våde mis + spørgsmålet 'Do you wanna fuck?', og ikke mindst prisen vil nok drage mig tilbage til ét besøg mere, selvom hun ikke normalt er min type. Men frodige kvinder har bestemt også deres charme. 

Så havde hun et navn tatoveret på hver balle af hendes fyldige røv, hvilket egentligt så meget frækt ud, hvis man er fan at sådan noget. Jeg ikke fik ikke spurgt hende om hvem navnene tilhører (forhåbentlig ikke hendes børn), men det kan jeg jo gøre næste gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvorfor gik du ikke, da hun kun ville give dig superfransk, når hun annoncerer med  (dansk+superfransk kr. 400)  det er forkert at aceptere deres merpriser når man dukker op

 

Det skulle jeg nok også have gjort, men valgte at holde mig til blow, da jeg engenlig ikke var ude efter mere den dag.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rigtig god anmeldelse Peter West. tak for dette. :cool:

 

Har selv overvejet at besøge hende, hvilket jeg helt sikkert for gjordt indenfor en overskuelig fremtid..

Men lyder rigtig frækt at hun tog lidt af dine safter i munden.

 

Thumbs UP..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skal lige høre rent praktisk. Jeg er ikke så kendt i Kbh. men skal derover en enkelt dag i næste uge. Er stedet hvor hun holder til en stor omvej, hvis du kommer med taxa inde fra byen og skal til lufthavnen?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skal lige høre rent praktisk. Jeg er ikke så kendt i Kbh. men skal derover en enkelt dag i næste uge. Er stedet hvor hun holder til en stor omvej, hvis du kommer med taxa inde fra byen og skal til lufthavnen?

 

Nej, det er ikke nogen stor omvej hvis du skal til lufthavnen. Lejligheden ligger ikke langt fra E20 motorvejen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey.

 

Jeg havde trang til lidt ekstra julegodter og havde vildt lyst, til store mørke bryster og en grundig sutter.

 

Tjekkede Amanda og et par andre ud her på EG, som jeg mente kunne løfte opgaven. Det skulle bare være 30 min med fuld valuta - og helst rigtigt godt inden julen sænker sig. 

 

Som sagt så gjort - ringede og talte med (tror jeg nok) Amanda, lød lidt tøvende, og her var jeg ved at droppe det. Men vi fik snakket os lidt ind på sagen og aftalte tid - og hun gav mg SMS om adressen.

 

Der var så lige lidt ankomst problemer, men dem løste vi sammen på mobilen - og nu stod jeg så foran hoveddøren og ventede.

 

Mine tanker nået vidt omkring, i de 20 sek. det gik, før hun åbnede. Og da der blev åbnet, var det et dejligt stort og varmt smil der mødte mig.

 

Hmm, når ja, og så et par dejlige store, tunge og imødekommende mørke babser. Det var lige efter planen. Hun vrikkede ned mod værelset, forbi køkkenet (som var lidt rodet) men der skulle vi jo heller ikke være :-P .

 

Ind på det lille værelse - fik aftalt forholdet - fik afregnet - og så gik hun lige 1 minuts tid.

 

Retur med trunten igen - og så røg den store BH og trusser - og jeg manglede bare mine boxer rør.

 

Dem smøg hun stille af, mens hun kyssede mine ører, kinder og hals. Så satte hun sig tilrette på sengekanten, og startede med at lege med Mini Luc.

 

Hun er ikke så stor, så jeg måtte bøje mig ned, så jeg også kunne lege lidt med hendes babser. Efter 5 min dejligt slikkeri på de glødende julekugler, skaft og hoved - lænede hun sig tilbage i sengen, og spurgte om jeg ville slikke hende.

 

Jo jo, det kan jeg dag godt gøre :-P - det skal hun da ikke sige 2 gange. Men jeg ville lige lege lidt mere, med det skønne kloder - og hun smilede og virker rigtig sød.

 

Så gik jeg syd over med tungen, og fik skubbet hende lidt op i sengen, mens jeg lå på knæ på gulvet. Hendes ben fik jeg trukket op, så jeg kunne lege frit med herlighederne - og hun virkede allerede fugtig, og det tænder altid mig mere. Så fik hun hele alfabetet med kommaer, streg og jeg må indrømme, jeg kan stadig lugte hendes safter i mine næsebor. For mens jeg lå der med hele ansigtet begravet, så pressede hun mig længere ind og holdt fast, så safterne løb af både mig og hende. Det virkede som om hun var OK tilfreds :-P - jeg sparede da heller ikke på noget. Men tiden var jo snart knap - og jeg havde stadig noget, at skulle af med. Men jeg kunne mærke, at hun skulle have lov, at slikke mig mere, og Mini Luc var ikke helt med endnu.

 

Så jeg lagde mig på ryggen, og hun forstod mine tanker. Smilende og med fast greb, tog hun endnu engang mini Luc under kærlig behandling. Den blev kampklar - så kom der gummi på og Amanda på. Hun red mig dejligt - imens hendes babser dansede og hoppede. Det var et fedt syn.

Jeg standsede hende og bad hende for tredje gang, at snuppe en franskmand mere. Jeg har et eller andet med, at når læberne er store, huden er mørk, tungen lidt lyserød, så bliver et blow bare MEGET bedre :-P og her gik det fra super til mega og hun blev ved til jeg havde tømt hele ladningen i hendes mund...og så gik hun på toilettet, for at skylle ud og væk.

 

Jeg fik samlet mig og fik tøjet på - så på uret. Der var så gået 37 min siden jeg var ankommet. Amanda kom retur og vi fik krammet, jeg fik lov lige at låne toilettet. Så et stort smil mere - og da jeg gik ud af døren, hviskede hun mig i øret - at jeg godt måtte komme igen og slikke hende :-P .

 

Konklusion:

Amanda løste opgaven fornuftigt (jeg havde ikke store krav i dag) vel til et 6 tal.

Hun er sød, imødekommende, smilende og syntes jeg, har et kært blik og venligt sind - det trækker meget op - så det må blive et 8 tal.

God tid og til at tale med - det må blive et 8 tal.

Renlighed - det trækker desværre ned - lejligheden 5/6 - hende 6/7 - hun var ikke helt nyvasket - men altså heller ikke "beskidt".

 

Alt i alt en fornuftig løsning, på mit meget akutte problem - og om jeg kommer igen - det kan sagtens være - der skal jeg så bare have hende bagfra, så jeg kan se hendes Mulat røv på nært hold.

 

God jul

 

Mini Luc var ikke helt klar alligevel :shock: så jeg

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...