Hop til indhold

Recommended Posts

Hej,

Jeg har længe overvejet at få besøg af en massagepige, og så satte jeg mig til og lede. På escort4 faldt jeg over Liderlige Jessica. Hun er en ung pige på 22. Hun er ikke den billigste og ikke den med flest billeder, men dem hun har kunne jeg godt li. Så jeg læste om hende og så jeg tænkte at hende skulle det være. Jeg fik besøg af hende i dag, og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket. Hun ankom smilende med et glimt i øjet og en smugle genert, men lidt snak og en sodavand og så vi lige mødt hinanden lidt inden, og da vi gik igang levede hun sig fuldt ind i det. Jeg må sige, jeg er overraske over den behandling jeg fik, det var nærmest helt ægte. Jeg bestilt en time alle blide med gf og superfransk. Hun lagde vægt på, at jeg var nyvasket og særdeles min pik. Jeg måtte desværre ikke sprøjte i hendes ansigt, men alt fra hals og ned. Hun gav en super dejlig fransk og jeg kunne mærke at hun selv tændte på det.

Alt ialt en super lækker ungpige med en fræk mis, slank og naturlige bryster, hun kan klart anbefales, selvom hun er ny i branchen. Hun er meget naturlig at være i selskab med og havde ikke travlt med at komme videre da vi var færdige. Hun blev og snakkede lidt, inden hun kørte igen. Hun er lidt svær at få en aftale med, da hun også arbejder et fuldtids arbejde ved siden af i hverdagen, men hun er helt sikkert det værd. Nu glæder jeg mig til at skulle finde en ny aftale med hende

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mange tak. Det skal jeg huske til en anden gang. Men ja, hun var helt sikkert det værd. Hun var kørt to timer for at se mig, og alligevel var hun i højt humør og snaksagelig. Jeg kunne slet ikke fornemme på noget tidspunkt at den lange tur generede hende. Helt igennem en sød og charmerende pige

Del dette indlæg


Link til indlæg

Haps jeg var li inde og kigge, og jeg kan se at nu hun har sat flere billeder in og lave juletilbud. Så er det vist snart tid til jeg vil have hende ud igen. Men hun kunne godt have lave tilbudt inden jeg fik besøg, griner.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...