Hop til indhold
Guest Liderligfyr

Totalclub Hannover

Recommended Posts

Guest Liderligfyr

Jeg kan lige så godt starte med at sige "sjældent har jeg haft en så fed aften, for så få penge!!!"

 

Stedet ligger ude i et industrikvarter bag nogle containere. Udefra er det ikke specielt kønt. Men GPS viser dig lige til døren.

 

http://www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/

 

åbningstider

 

mandag- torsdag 11-24

fredag lørdag 14-03

søndag 13-24

 

entre 100 Euro inklusiv buffet og sex (so viel du wilst) 80 euro for 3 timer

 

Velkomst og betaling: 

 

du kommer ind i Barområdet, betaler 100 euro får en badehabbit og håndklæde, imens du kan kigge på pigerne. En ganske høflig betjening af en Tysk dame.

 

Buffet

 

højere niveau en Optasia lavere end LT og Bremen. Der er lidt brød, lidt pølser lidt salater lidt frugt. Ikke noget imponerende. Kaffe men ingen specialiteter (udover kaffefløde) øl og alkohol ikke inklusiv (3 euro for øl)

 

klientellet

 

Ret blandet, slet ikke så mørkt som eksempelvis Optasia. Man snakker en del med de andre mænd og stemningen er generelt rigtig hyggelig

 

Pigerne 

 

Meget blandet!!  11 piger i alt.

 

2 piger  kunne jeg overhovedet ikke, selvom om jeg fik penge for det.

 

1 pige ELLENNA hold kæft hun var flot. 21 år langt glat hår, de smukkeste øjne, petite krop. Hvad hun laver på en flatrateclub er mig fuldstændig uforståeligt!!!! Sidste gang jeg var på ACA, var der måske 2-3 piger der peekede hende udseendemæssig.

 

resten almindelige flatratepiger. Nogle var mødre og sådan

 

Adgang til pigerne

 

pigerne har et poletsystem  i Hannover, for hver knald en polet. Mange poletter mange penge ;-) Så de er rimelig flirtende. Hvis du sammenholder det med, der på intet tidspunkt var over 7 mænd til de 11 piger, så ved i hvorfor Liderligfyr var himmelen :-)

 

rummene

 

ret flotte dekorede, stearinlys masser af puder. Vigtigst af alt, en DØR i :-) Totalclub hannover er lidt specielt ved, du faktisk har op til 30 min i rummene med pigerne, og der er ikke noget pres fra pigernes side

 

Motto

 

jeg er ikke helt sikker, men tror ikke der er mottopiger der. Altså ingen Anal og sprøjt i mund

 

Fortsættes :-)

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

hehehe... godt for LiderKarlen - ja, 1,5 per mand lyder ganske favorabelt, specielt når pigerne bliver afregnet pr. session... så er man jo nærmest nød til at låse sig inde på toilettet, hvis man vil have lidt ro :D

 

Jeg havde ellers kigget efter noget sjov i området, da min kammi bor syd for Hannover - men havde ikke rigtig fundet noget... men TotalClub er på listen til næste gang jeg besøger tysken :P

 

Ser frem til yderligere detaljer.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Æhhh nu kan jeg ikke finde ud af at fortsætte i samme indlæg :-(

 

Faciliteter

 

Klubbens svaghed! ja nok det ringeste jeg har prøvet på Flatrate! Sauna der ikke var vildt varm, lidt spredte sofaer og en bar. Kedelig indretning. Ja der kunne forbedres meget, men der var lidt lingerie der så rigelig opvejede det.

 

Piger der blev nedladt ( eller slæbte mig i rummet)

 

Maria Maria Maria........ Ja det var egentlig hende jeg kom for :-) Lille sødte, rimelig lang glat hår, ok krop. 4 børn, så brysterne er total færdige..... med totalfærdige mener jeg total færdige!!!!!!!! skide sød. 34 år på bagen. Ja hende var jeg så i rummet med 3 gange :-) Var forbi klubben en anden dag, hvor hun ikke var på arbejde. Der kom hun trods alt ind i baren i civiltøj og kom over og gav et kys og lige sludrede kort (dejlig ikke kun at være malkekvæg)

 

Selma. Tyrkisk smule buttet pige.( 2 besøg) 1 besøg erotisk massage med happy end til hende, super varm pige. 2 besøg sex afsluttende med en relativ lang massage til mig. 

 

Ellena ja denne smukke pige skulle jo prøves. Ti hi fnis fnis fnis ti hi hi hi fnis fnis..... måske lidt for ung mentalt til mig, faktisk lidt irriterende. Rummet ja jo, det var vist fint nok, jeg ville jo godt have kigget lidt nærmere på hende, men ja, sådan gik det ikke. sprogfærdigheder, tæt på ikke eksisterende

 

Lori erotisk buttet, hvor det sad helt perfekt (hvis det giver mening) Ja sådan en krop skal da have noget erotisk massage. Den var hun meget tændt på. You got free hands jeg skal nok ligge med så spredte ben som du ønsker. Hvilket et blik, og så bare igang. Jeg var rundt overalt og det burde jo egentlig afsluttes med, det blev lidt mere intensiv ved missen til sidst. Meeennnnnn den gik sgu ikke pom fritt....... men anyway superfrækt

 

Gabriella. 21 årig lidt buttet pige. Aftenens surprise. hendes franske skal man lede længe efter!!!!! Hun var meget interesseret i det Franske, vi sad i sofaen og kiggede porno. Hvor hun spurgte meget ind til detaljerne i blowjobbet. I rummet havde hun hendes fulde opmærksomhed omkring dette. Meget opmærksom på ens reaktioner. Ofte spørgsmål, hvordan det var her osv. Måske for mange spørgsmål, men hold da op et blowjob. Har da prøvet et par FKK piger, der leverede samme niveau og måske en anelse bedre. Men 21 år, og så ivrig efter at lære....... et par kilo mindre, så er der ikke mange mænd, der har ryggrad til at modstå hende om et par år :-) (så kan hun altid blive en matrone efter hun er blevet gift hehe) sprogfærdigheder, ikke særlig gode (udover fransk)

 

Isabella ja hun blev aftenens mest fesne oplevelse. Hvilket ikke var hendes skyld, hun ville så gerne, men hun er lidt for anspændt/urolig for mig :-( ret pæn pige, hvis du er til det skinny. Sød er hun faktisk også

 

Pigerne er ikke skrevet i rigtig rækkefølge, det var en så fed sexrus den aften, så jeg ikke lige husker helt hvor og hvornår :-)

 

Kommer jeg til Hannover igen. YES YES YES YES nu kan der jo være skiftet ud i pigerne eller være et forkert pige/mand forhold. Men de par gange jeg har prøvet klubben, der ligger den helt i top på oplevelsesskalaen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ellena ja denne smukke pige skulle jo prøves. Ti hi fnis fnis fnis ti hi hi hi fnis fnis..... måske lidt for ung mentalt til mig, faktisk lidt irriterende. Rummet ja jo, det var vist fint nok, jeg ville jo godt have kigget lidt nærmere på hende, men ja, sådan gik det ikke. sprogfærdigheder, tæt på ikke eksisterende

 

Kommer jeg til Hannover igen. YES YES YES YES nu kan der jo være skiftet ud i pigerne eller være et forkert pige/mand forhold. Men de par gange jeg har prøvet klubben, der ligger den helt i top på oplevelsesskalaen

 

Tak for beretningen om Totalclub.

Ja de unge flotte piger er eyecandy, men det er typisk at det er kedelig at knalde dem.

 

Hvorfor er klub oplevelsen bedre end fx Optasia ? Jeg kan læse at du fik en masse sex, men klubstandarden er ringe, mad og drikke var der heller ikke noget at køre efter.

 

Og pigerne ? Som jeg læser at pigerne generelt var buttede og nogle med hængende bryster ? og jeg går ud fra at sexen varede de sædvanlige max. 20 min ?

 

Hvor i ligger din begejstring, kan du uddybe ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Ja så skal du da forbi Monz :-) Hvis du er ligeså heldig med pige/mand forholdet som mig, så kan det jo ikke gå galt hehe. nu har jeg været 2 gange i klubben og har stadig ikke prøvet der er flere mænd end kvinder. (mange vælger 3 timer billetten)

 

Jamen Nille er en masse af sex da ikke fantastisk???? ;-)

 

Kan godt fremhæve nogle ting

 

- Jeg kan faktisk godt lide masser af sex :-) så kombien af pigernes villighed og tilgengældelighed er det bedste jeg ever har oplevet på flatrate.

 

-hyggesnakken. Det kan oftest halte lidt på flatrate! nogle piger vil kun snakke med landsmænd etc. I hannover følte jeg nærmest jeg var kommet på FKK lige med det. Ved ikke hvad der gør forskelllen, om det var den varme Thekenfrau der smitter af på pigerne. Om de har været heldige at ramme det rigtige match af piger. Men det var ganske tilfredsstillende.

 

- Der var nogle ture i rummet der kun varede 15-20 min. Men som jeg skrev, er der faktisk sat 30 min af til sex i rummene i Hannover. Og pigerne havde på ingen måde travlt, så selvom jeg ikke har ur på, så er jeg ret sikker på 25-35 min gik der ved mange af besøgene.

 

Dette er primært de ting, der gjorde at denne klub pt er min favorit. Og værd og køre 300 km mere for, fremfor Optasia

 

klubben er sårbar

 

Men som du kan læse, er det meget pigernes villighed, tilgængelighed, hyggesnak jeg værdsætter!!! DVS hvis der f.eks er messe i byen, der pludselig begynder at komme mange gæster eller andre ting, der påvirker pige/mand forholdet, så pigerne bliver mere stressede og hurtig skal have tømt mændene. Eller der kommer udskiftning af pigerne til det ringere. Jamen så har klubben intet at falde tilbage på, for faciliteterne har jeg som sagt, aldrig oplevet ringere.

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

LF, tak for svaret, det er underligt at denne klub havde så få gæster for der ligger jo ikke mange klubber i området, måske knalder de lokale mænd ikke så meget ? :mrgreen:

 

Men det er klar et plus at man ikke skal kæmpe så meget med andre gæster om pigerne.

 

Jeg formoder det var på hverdage du besøgte klubben.

Redigeret af Nille

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Der ligger nu en anden flatrateklub 100 m derfra, har ikke kunnet finde den på nettet.

 

Der ligger 2 flatrate clubber i Hildesheim 25 km syd

 

1 klub i wolfburg 50-60 km øst

 

lovetoxic ligger under 50 km mod nordvest

 

Disse 6 klubber er de eneste jeg kender i nærområdet, men der ligger sikkert flere.

 

Hannover er en "lille" by på 520.000 personer og har minimum 6 "lokale" klubber...... Hamborg er på 1,8 million og har kun en rigtig flatrateklub, der synes jeg er meget mærkelig :smile:

 

Ja det med at kæmpe om pigerne, synes jeg er ret fesen, så hellere give lidt mere og have en fantastisk dag. Man er trods alt kørt langt

Redigeret af Liderligfyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fedt at du også kunne lide det LF. Ja Maria er totalt sød og med på den værste. Jeg var med Elena og Gabriella i et rum samtidig. Det var lidt fedt :-D

Du prøvede ikke Nicky - hun er mere lækker end Elena og meget bedre til tysk ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

nej hun var der kun kort de par gange jeg har været der.

smag og behag synes nu Elenna er smukkest :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

hov Nille, glemte at svare på et af dine spørgsmål.........

 

Nej det er faktisk ikke hverdage jeg har været der, men fredage og søndage :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har nu været forbi Totalclub Hannover to gange. Det er et ok sted at holde pause, hvis man skal køre langt, så passer det lige at tage sådan en 3-timers billet. 80 EUR er jo et fund. Begge gange var jeg der nu kun ca. 2 timer. Jeg vil ikke gå i detaljer med pigerne, da der nok er en hvis udskiftning. Stedet har LF sådan set allerede beskrevet. På nogle punkter minder det om Absolut i Hamburg, på den måde at stedet ikke er så stort, pigerne er generelt søde, og der er en fin stemning, ikke mindst pga en flink Tekenfrau (anden gang). Den helt store forskel er faciliteterne, som er næsten ikke-eksisterende. Der er selvfølgelig det obligatoriske barområde, et omklædnings/bade-område og 5 ret store værelser, alle med dør. Men der udover er der kun en sauna. Så ingen spa eller swimmingpool.

 

En anden forskel er indretningen af selve barområdet/kontaktrummet. Hos Absolut står sofaerne i to grupper lige ved siden af hinanden, så folk sidder sådan at man kan snakke sammen, både piger og gæster imellem, og der kan næsten gå lidt familiehygge i den. I TC Hannover står sofaerne spredt ud langs væggene i hele lokalet, så der sidder man mere spredt, så der er ikke helt den samme hyggestemning.

 

Stedet ligger absolut ikke diskret. Der er et firma, vist nok noget renovation, på samme grund, og en brugtbilsforhandler lige ved siden af. Så alle kan følge med i, hvem der kommer og går, og der er en del trafik i området. Parkering kan foregå på græsset langs med vejen ude foran.

 

Første gang jeg var der, var en onsdag, hvor jeg ankom midt på eftermiddagen. Her passede LFs beskrivelse af klientel og piger godt nok. Der var kun ganske få mænd til stede og en 5-6 piger, så ikke noget problem med at komme i kontakt med dem. Anden gang var så en mandag, hvor jeg ankom ca. kl.12. Om mandagen kører de med (endnu) lavere priser, så en 3-timers tur kun koster 60 EUR. Dette lyder jo ret attraktivt, men jeg vil anbefale at man holder sig til de andre dage. Grunden er, at der var langt flere mænd til stede, så selv om der også var lidt flere piger (jeg fik aldrig helt overblik over hvor mange), så var der rimelig godt fyldt op, og der var hele tiden nogen af gæsterne, der sad alene og ventede. og der var ikke plads til alle i sofaerne. Det gjorde så også, at der ikke blev givet helt så god tid på værelserne, så det hele blev lidt mere "normal" flatrate, dvs. en hurtig omgang på værelset og så videre. Dog ikke sådan at der blev jaget med en, men der blev ikke brugt tid på at ligge og hyggesnakke før og efter, massage, falde i søvn..., som det var første gang jeg var der. En anden konsekvens var en luft der var tyk af tobaksrøg, selv om de gjorde hvad de kunne for at lufte ud. Så alt i alt, betal de 20 EUR ekstra og lad være med at komme om mandagen.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

Ja mandagen er klart en no go dag :smile: Det lyder til du ikke selv kunne bestemme dagen, så må man tage det som det kommer. Dog hvis du er på vej sydpå, så vil jeg råde dig til at besøge party inn eller den anden flatrate i Hildesheim om mandagen(25 km syd langs motorvejen)

 

Nu nævnte du ikke pigerne...... men visuelt slår det nuværende team hos TCH pigerne fra Absolut Girls med flere længder :wink:

 

Din iagtagelse af sofaernes placering har du ret i .... de gange jeg har været der har jeg ikke lagt mærke til det, fordi jeg har været omringet af piger. Sofagruppen oppe ved Buffet området står sådan vinkelret på hinanden, hvilket er ok, men resten står så du bare kigger over på baren :sad:

Redigeret af Liderligfyr

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja mandagen er klart en no go dag :smile: Det lyder til du ikke selv kunne bestemme dagen, så må man tage det som det kommer. Dog hvis du er på vej sydpå, så vil jeg råde dig til at besøge party inn eller den anden flatrate i Hildesheim om mandagen(25 km syd langs motorvejen)

 

Nu nævnte du ikke pigerne...... men visuelt slår det nuværende team hos TCH pigerne fra Absolut Girls med flere længder :wink:

 

Din iagtagelse af sofaernes placering har du ret i .... de gange jeg har været der har jeg ikke lagt mærke til det, fordi jeg har været omringet af piger. Sofagruppen oppe ved Buffet området står sådan vinkelret på hinanden, hvilket er ok, men resten står så du bare kigger over på baren :sad:

 

Jep, dagen var uden for min kontrol. Det er da heller ikke sådan, at det var helt spildt. For 60 EUR kan det jo næsten ikke gå galt... Men jeg havde ikke regnet med, at der ville være så mange folk. Jeg troede egentlig at de havde sat prisen ned om mandagen, fordi der ikke kom nogen... Jeg vil i øvrigt give dig ret. Der er flere af pigerne i Hannover, der faktisk ser OK ud, gennemsnitligt nok lidt over Absolut, selv om jeg kun har været ved Absolut en enkelt gang og ikke har set dem alle.

 

Hverken Absolut eller Optasia (jeg bliver nok ved med at kalde den det et stykke tid, det er nemmere...) er særlig gode i forbindelse med et stop på vej sydover, simpelthen af den grund, at de ikke er åbne endnu, når man kommer forbi (hvis man starter fra grænseområdet om morgenen). Det kunne da godt være, man skulle prøve dem i Hildesheim engang ved lejlighed, hvis ellers ruten går ned ad A7, hvilket den ikke gjorde i mandags. Hvad hedder den anden, har de hjemmesider og har de været omtalt her i forrumet?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

http://www.party-inn.de/

 

http://www.le-desir.de/

 

2 stk link......

 

Du skal på freiercafe og læse om dem. Ikke noget specielt at køre efter, men slår formentlig TCH på en mandag

 

 prøv at gå ind på TCH hjemmeside NU, det er altså lamsebamser af en flatrate at være :-)

 

Du har ret i 60 euro ikke er spildt..... men når man er afsted, vil man jo gerne have en fed oplevelse... så er det knap så vigtig om man betaler 60, 80 eller 100 euro. Bare man sidder med et kæmpesmil i bilen bagefter :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Liderligfyr

En opdatering af stedet.

 

De har ændret prisen fra 100 til 90 euro (80 på mandage). Umiddelbart noget skidt!

 

Har været forbi på en hverdag for nyligt. Setuppet af piger var egentlig fint,  9 stk som jeg erindrer det og et par lamsebamser imellem. Ja basis for en god dag var så lagt :-) Men Wingman og jeg valgte ganske enkelt at skifte klub efter ca 5 timer. Det skyldes der væltede ind med mænd. Hvis man havde lidt præferencer var det noget svært at komme ofte i rummet (wingman nåede at vente 1,5 time) Nu kan man sige man ikke har betalt mere end 90 euro så det er vel underordnet.... nej det er det sgu ikke, man har ikke taget en fridag og racet hel til Hannover for at vente på pigerne, heldigvis ser Wingman og jeg ens på det. Så hellere smide nogle flere Euro efter et klubskifte i håbet på at få en god dag.

 

Jeg snakkede med Nadine om det (hun er klart en af lamsebamserne) Hun sagde dagen var lidt speciel, da der virkelig væltede ind med mænd, mere end normalt. Hun skifter til Osnabruck igen, så hun har ingen incitement til at lyve med det, så måske det bare var en rigtig dårlig dag :-) Men nu ved i i hvert fald, at det kan gå galt med mænd/kvindeforholdet

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Er der nogen, der har været i TC Hannover for nylig? Jeg planlægger et muligt 2-3 timers stop på vej hjemover om en 3 ugers tid. Som tidligere nævnt i denne tråd, har de sænket priserne yderligere fra de ret lave priser, de havde i forvejen (http://www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/preise/). Er der nogen der ved, hvilke konsekvenser det har haft for stedet?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har nu inden for nogle uger været så heldig at have haft mulighed for at tage forbi TC Hannover hele 3 gange, hver gang på et 3-timers ophold, som i praksis varede 2-2½ time. Jeg kan melde at stedet er ganske som det har været beskrevet tidligere på godt og ondt. Stadigvæk en hyggelig atmosfære og nogle søde piger. At priserne i øjeblikket er nede på 70 EUR for 3 timer (og 90 EUR for hele dagen) har ikke ødelagt stedet. Jeg var der hhv. en torsdag, fredag og lørdag. Alle gangene kom jeg ca. en halv time efter de åbnede, og der var fra starten kun enkelte mænd til stede, men der kom hurtigt flere til. Men med 8-10 piger tilstede, var der på intet tidspunkt for mange mænd, så det var et problem at få fat i pigerne.

Den ene gang måtte jeg vente en omgang (og tage en anden), før jeg kunne få fat i min favorit, Emilia (http://www.totalclub-hannover.com/pauschalclub/girls/nggallery/galleries/emilia-1). Hun er ikke helt så lille et nips som nogen af de andre piger (høj, ikke fed, billederne passer ret godt), og måske heller ikke den kønneste, men jeg kan godt lide hendes stil og vi svingede godt sammen.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...