Hop til indhold
Travn

Den allerførste gang - Janett

Recommended Posts

Mit første besøg hos en GP, og hermed min første anmeldelse...

https://www.escort-side.dk/Hot-CUBANA-full-anal?ad-id=10294

Jeg var meget længe i tvivl og jeg var meget længe om at tage mod til mig, men for et halvt års tiden siden gjorde jeg det alligevel. Jeg tog kontakt til Janett og fik arrangeret et møde på en åbenbart velkendt adresse her i Odense. Jeg var vanvittigt nervøs og var til det allersidste i tvivl om, hvorvidt jeg ville gennemføre. Jeg har aldrig været utro før, men da jeg ganske enkelt får for lidt sex i mit liv, følte jeg mig en smule presset ud i det her. Jeg havde kigget længe på forskellige annoncer, men jeg har et par præferencer, som meget gerne skulle være opfyldt: Mørk/gylden hud, slank, køn og ikke mindst store bryster. Janett på billederne havde det hele. 

Da jeg mødte op på adressen, gik det op for mig, at stedet simpelthen var nabo til en af mine kolleger!! Det var en formiddag, så jeg nåede at tænke, at "okay, han er jo på arbejde", men med det samme huskede jeg, at "nej, han er sgu da hjemme med Corona!". Det rystede mig noget, men jeg blev heldigvis hurtigt og diskret lukket ind af Janett, som førte mig oven på til første sal. Da jeg så hende første gang, tænkte jeg, at det er da løgn! Hun så jo fuldstændig fantastisk ud. Smuk som en gudinde, venlig og smilende! Ku' det virkelig passe, at sådan en ganske almindelig fyr som mig kunne være sammen med sådan en skønhed!?

Vi kom ovenpå, og med tør og rystende stemme bad jeg hende iføre sig nogle sorte bukser, jeg havde set på et af billederne. Endnu en 'fetish', jeg har. Hun lagde sig på maven, og jeg kælede og kærtegnede hendes ufattelige bagdel, og jeg fik fat i hendes dejlige bryster bagfra. Men jeg ku' mærke, at det var som om der ikke rigtigt var forbindelse fra min hjerne og mine lyster til min pik. Dels var jeg jo rystet over det med kollegaen og ku' ikke lade være med at tænke på, om han mon havde set eller hørt mig (jeg har vist en stemme, der er let at genkende). Og oveni, så ku' jeg ikke tænke mig bort fra den dårlige samvittighed, jeg følte overfor min kone. Allerhelst ville jeg jo have haft, at det her ikke havde været nødvendigt for mig. Med andre ord, så ku' jeg mærke, at den ikke rigtigt blev andet end halv-stiv. Janett mærkede det også, men var helt utrolig venlig omkring det, og vi lagde os ved siden af hinanden, mens jeg bare lå og kiggede på hende og rørte hende rundt omkring. Hun gav mig oral-sex, med kondom, selvom jeg havde håbet på at det kunne have været uden kondom. Jeg havde ikke fået et blowjob i dette årtusinde... Men jeg kan se at andre anmeldere har fået det, som I kalder et øko-blowjob, som jeg går ud fra, er uden kondom. Det må jeg prøve at bede om næste gang. Men selvom det var med kondom, var det stadig meget lækkert. Hun kiggede op på mig med sine brune øjne, og jeg var ved at smelte. Stadig var jeg dog ikke helt hård, og jeg var egentlig ved at opgive. Jeg lagde mig på ryggen og hun tog kondomet af og begyndte at spille min pik af. Hold da op, hun kunne noget med sin hånd! Det føltes helt fantastisk, og det endte med, at jeg ret hurtigt kom i lange seje træk.  

Bagefter lå vi i stykke tid på sengen og snakkede om løst og fast - og det var lige før, det var den bedste del af det hele! Hun fortalte så sødt om sin uddannelse og viste mig noget fra en rapport hun havde skrevet på sit studie. Det var ganske avanceret stof, så 'looks AND brains'! Jeg åbnede op over for hende med min dårlige samvittighed over for konen derhjemme, men hun gav mig ret i, at mænd havde et behov, der bare skal tilfredsstilles. Hun fortalte mig, at hun på mange måder bedst kunne lide lidt ældre mænd (som mig), og at hun sagtens kunne finde på at gifte sig med sådan en som mig! Et kort øjeblik overvejede jeg min livs-situation..!

Så med andre ord, så kan jeg SLET ikke genkende de dårlige oplevelser, som nogle andre anmeldere har haft med Janett. Jeg ved godt, jeg ikke har noget sammenligningsgrundlag, men over for mig var hun i hvert fald ekstremt sød, venlig, forstående og til stede. Jeg gik derfra med en slags forelsket summen i maven. Jeg tror, jeg vil besøge hende igen, når hun næste gang kommer til Odense. Håber, jeg kan præstere bedre denne gang. 

Da jeg kom hjem, havde min kone købt en gave til mig...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...