Hop til indhold
Kmadsen

MIKA, lækker pige men alligevel meget skuffet

Recommended Posts

http://Annoncelight.dk/showad/365355

Jeg besøgte hende i Odense og der var prisen 1500 alt inklusiv. Det var nemt og booke en tid og hun ville gerne vide hvad jeg kunne tænke mig. Al kommunikation var på engelsk. Eftersom jeg bare kunne vælge gav jeg den fuld gas, så jeg skrev. Du må gerne have butpluggen i røven når jeg kommer, fælles bad da jeg kommer lige fra arbejde, gagging, tunge kys, Golden shower, facesitting, analsex til dig, megafransk og fællesbad til sidst.

Da jeg går om bag ved huset åbner hun hurtigt kælderdøren iklædt en meget stor trøje og sutsko. Det er koldt i kælderen og hun fryser. Vi går ind på værelset og hun kigger lidt spørgende på mig. Jeg nævner bad og hun giver mig et håndklæde og peger på døren overfor værelset. Når jeg tager et hurtigt bad og tænker at hun springer over da hun fryser.

Da jeg kommer ind på værelset igen rejser hun sig hurtigt for sengen og tager trøjen af. Hun er en lille pige og selvom jeg kun er 180 cm høj passer hendes mund lige ud for mine brystvorter som hun kysser og kærtegner mig. Jeg kigger ned på hende og tænker at det er mig der skal gramse lidt på hende så jeg sætter mine hænder op i hendes armhuler og siger, are you ready? Hun kigger forvirret på mig, men så løfter jeg hende op på senge og hun griner. Nu passer hendes patter lige ud for min mund. Det var bedre. Jeg kærtegner hendes røv og kan mærke at der ikke er nogen butplug. Vi havner liggende på sengen hvor hun giver mig blowjob og jeg slikker hende, men hun er meget passiv. Jeg er lidt forvirret for hvorfor gør hun ingenting at der jeg ønsker.

Hun tager et kondom og vil gerne at jeg skal kneppe hende og efter et par stillinger spørg jeg om analsex til hende og hun siger nej. Øv, men så spørg jeg om megafransk og hun siger at jeg må komme på hende læber. Hun ligner en der er lige ved at kaste op, så det var ikke så fedt. Hun skynder sig ud af værelset og efter laaaang tid kommer hun tilbage og tilbyder massage. Mens hun giver massage tænker jeg på at hun ikke har opfyldt nogen af mine ønsker, så jeg spørg om hun ved hvad der står i hendes annonce og det svare hun ja til. Jeg spørg så om hun kan lide den slags sex og det svare hun nej til. Jeg rejser mig og kigger på hende og kan se hun fortryder sit svar og hun siger tak for i dag.

Så jeg er ude på gaden efter ca. 45 min. I dagene efter var jeg ærgerlig over at havde brugt 1500,- på hende, men er også nået frem til at hun ikke svare på sms. Så vil du tage en tur med hende så aftal med hende FØR betaling hvad ydelser du forventer

Pigen 10/10. 
Den sex vi havde 7/10

Indfriet forventninger 1/10

Stedet 3/10. Ældre villa mellem Kochgade og Skibhusvej. Koldt selvom de har landets billigste fjernvarme. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja det er vist bare en fræk mamma eller manden du har smset med. Nemt at være bagklog, men en anden gang så bør man nok lige "repetere" stuffet fra sms'en med hende. Jeg har selv prøvet en ung latina, hvor jeg lige tjekkede med hende, om der nu også var den lovede super eller megafransk på menuen, og nej det var der ikke. Så skal man altså være bestemt og gå sin vej, hvis ikke man vil snydes i en aftale, pengene vil de jo som regel altid gerne have, det er aldrig problemet :D. Det er meget almindeligt, at samvittighedsløse mammaer og alfonser lover mere end pigerne reelt tilbyder. De satser på, at når man nu har overvundet sig selv og kæmpet sig frem til døren med de lyserøde gardiner i vinduet, så bliver man alligevel.

Redigeret af Jonze

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kmadsen skrev, for 9 timer siden:

Jeg spørg så om hun kan lide den slags sex og det svare hun nej til.

Havde præcis samme oplevelse med Mika da jeg besøgte hende. I mailbeskederne var hun med på det hele...havde bestilt samme ydelser som dig dog også med sex uden kondom, hvilket er valgfrit. Hun virkede presset og tyssede lidt underligt på mig flere gange...som om nogen ikke måtte høre os?? :huh:Anal kunne hun ikke grundet størrelsen...fair nok, men kan nu se, at det generelt nok ikke er noget hun har lyst til...hvorfor så skrive det i annoncen og mails?

Jo, hun er en meget lækker pige og det var da også dejligt at kneppe hende uden gummi, men hun leverede simpelthen kun 20% af det hun lovede i de mails vi skrev. Nej, det er nok slet ikke Mika der skriver tilbage når aftalen laves. Den berømte limpind er hæftigt i brug her.

Håber Mika er ok, for hun er en sød og smuk pige.....meget lækker thai-pige med flotte porno-former......men hun virkede simpelthen for presset, stille  og mut....lysår fra annoncens festfyrværkeri af frække ydelser....hmmm... Hvis Mika dog bare havde Tanjas indlevelse, personlighed og serviceniveau, ville hun være absolut topklasse.

Pigen 10/10

Blowjob 6/10
Sex 6/10

Indfriet forventninger 2/10

Redigeret af GIANT COCK

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...