Hop til indhold
Anders_k

Viki, Horsens

Recommended Posts

Jeg havde for nylig besøg af polske Viki fra Horsens (http://www.escort5.dk/profil-8998-Horsens+50201930+Viki.html).
Billederne på hendes profil er 100% ægte. Hun er en flot pige, men måske en smule for "dullet op" til min smag, hvis jeg skal være helt ærlig.

 

Hun virker en smule uengageret og taler ikke super godt engelsk. Vi havde aftalt en time med superfransk og kys, men da vi når til selve akten viser det sig at hun ikke kysser alligevel. Nå, men jeg må jo alligevel prøve at få det bedste ud af det, så jeg starter med at slikke hende. Hun har en dejlig lille og indbydende mis, men det virkede som om hun havde travlt med alt muligt andet, mens jeg var i gang med at slikke hende. Så efter et stykke tid er det blevet min tur til at få lidt oralsex. Her går hun i gang med en sådan iver, at jeg bliver nødt til at bede hende om at sætte farten ned og bare tage det stille og roligt. Et okay blowjob, men bestemt ikke det bedste jeg har fået.

Hun finder hurtigt et kondom frem og får det monteret, selvom jeg nu egentlig gerne ville have haft lidt mere oralsex. Hun har ikke lyst til at ride mig, så vi starter i missionærstillingen, hvor hun trods alt giver lidt lyd fra sig da jeg trænge op i hende, men ellers ligger lidt for stille og tilsyneladende forsøger at undgå øjenkontakt. Jeg beder hende derfor vende sig om, så jeg kan tage hende bagfra. Hun har den mest fantastiske lille runde numse jeg længe har set og det føles da også virkelig dejligt at trænge op i hende bagfra. Her bliver jeg ved et stykke tid, indtil jeg kommer i kondomet.

 

Jeg smutter hurtigt på toilettet for at vaske mig lidt og da jeg kommer ind igen har hun taget sine trusser på og det virker som om hun ikke har lyst til mere sex. Jeg giver hende lidt massage og spørger så om vi skal prøve en omgang mere. Hun beholder trusserne på og sutter mig igen - denne gang med kondom. Jeg tænker at det bare må være det så og læner mig bare tilbage og nyder det til jeg til sidst kommer endnu en gang.

Derefter tager hun hurtigt sit tøj på og er ude af døren igen efter ca. 50 minutter.

Hun virkede en smule uengageret og mekanisk, så det må blive en middelkarakter herfra.


 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej,

 

tak for en god anmeldelse.

 

Jeg har ellers gode erfaringer med andre piger på det sted. Og havde derfor faktisk planlagt at besøge hende der snart.

 

Men efter at have læst din anmeldelse vil jeg springe hende over. Så tak for "advarslen".

 

mvh

 

Manica

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det skal nu ikke nødvendigvis tolkes som en "advarsel", men jeg er bare mere til ægte GFE og det var det i hvert fald ikke.
Desuden truede hun med at hun snart skulle hjem til Polen - det var også primært derfor, jeg blev nødt til at gribe chancen og møde hende.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...