Hop til indhold

Recommended Posts

Lang tid siden min sidste anmeldelse, så jeg tænkte det måtte være på tide.

Anmeldelsen går på denne annonce:

https://annoncelight.dk/showad/364002

Min oplevelse er baseret på hele tre besøg hos kvinden.

Stedet er tæt på OUH og Zoo i centrum af Odense.

Billederne yder hende fuld retfærdighed og hvad du ser, er det du får.

Og hun er i den grad lækker og har meget af det jeg bliver tændt af ved en kvinde, når det kommer til piger fra Thailand.

Brysterne er helt ægte og hendes blomst er glatbarberet. Kroppen er slank og velskabt, men måske lidt for spændstig efter min smag.

Som skrevet blev det til hele tre besøg indenfor meget kort tid hos hende.

Med Rita gjorde jeg nemlig noget jeg aldrig har indladt mig på før: Nemlig at forsøge at blive fast kunde hos en glædespige.

Før det første besøg, var jeg i den grad fuld af forventning om mødet og glædede mig i al min liderlighed til at have nærvær og kropskontakt med et guddommeligt kvindevæsen.

Havde til at starte med bestilt 1/2 time. Normalt vil jeg nemlig ikke have brug for længere tid, da jeg desværre får fyret kanonen af alt for tidligt.

Blev modtaget af en sød og venlig kvinde - som var Rita.

Vi skulle dog gennem køkkenet/stuen for at komme ad en trappe til første sal til, hvor seancen skulle foregå. Her var meget indelukket og madlugten hang tung i luften,, da de var i gang med at spise aftensmad. Helt fair. De skal naturligvis spise. Det var dog lidt akavet, og jeg ville have ønsket, at pigerne og “mutter” havde haft et sted, hvor de kunne trække sig tilbage og være private, i stedet for at en kunde som undertegnede skulle føle, at jeg brasede ind i deres aftensmad. En spøjs detalje var nemlig også, at ën af de andre piger på stedet forsøgte at gemme sig under et tæppe på en sofa ved spisebordet. Det virkede altså lidt komisk, men alligevel også tragisk. Hvor ville jeg dog have ønsket, at pigerne havde haft et seperat og privat sted til dem selv.

Nå, ovenpå gik det.

Rita taler nogenlunde engelsk. Betaling foregik med det samme ud fra aftalt tid og ydelser. Rita forlod rummet og der gik et stykke tid før hun vendte tilbage.

Umiddelbart, var det en tilfredsstillende omgang, som jeg dog ikke vil komme i detaljer med her.

Derfor havde jeg også en ufatteligt liderlig lyst til at vende tilbage igen med det samme.

Det gjorde jeg så og denne gang ville jeg virkelig nyde det og bestilte derfor en hel time. Noget jeg aldrig tidligere har forsøgt mig med (jvf tidligere årsagsbeskrivelse).

I mine liderlige fantasier, ville jeg nemlig nyde alting i slowmotion. Jeg ville nemlig starte meget langsomt med at tage hendes tøj af, røre ved hendes krop, lade sanseligheden fylde og til sidst bare tage hele hendes krop visuelt ind og bare nyde. Ikke noget med tju-bang-skraldebang fra start af, for jeg havde jo en hel time til rådighed.

Selvom jeg havde sagt det til hende før vi startede, hvor hun fik betaling og derefter forlod rummet, så ignorerede hun åbenbart dette ønske, for hun kom ind og smed med det samme de få stykker lingerie hun var iført. Jeg gjorde venligt opmærksom på, at det ikke var sådan vi skulle være startet, da jeg netop udtrykkeligt havde gjort opmærksom på, hvordan jeg ønskede starten skulle foregå. Hun mumlede et eller andet og forstod tydeligvis ikke, hvad jeg nu ad to omgange havde fortalt, at jeg ønskede som start.

Nu tilbød hun så massage, hvilket jeg indvilligede i. Det kunne måske kompensere lidt for min skuffelse over starten.

Desværre var massagen helt utroligt ringe og ganske uden indlevelse. Lidt sjaskede berøringer på skuldre og nakke og lidt på læggene. Og så den uundgåelige hånd mellem benene efter et kort stykke tid.

Nå, min liderlighed var vakt og vi begyndte på de samme ting som sidste gang. 

Det endte naturligvis med, at der ikke gik længe før den forventede udløsning. Rita virkede ret tilfreds med, at det nu var overstået. Hun tilbød ingenting og virkede som om, at nu kunne jeg godt smutte igen. Intet tegn på, at jeg fik mulighed for at få udløsning nummer to, når jeg var klar til det. Jeg kiggede på klokken og konstaterede, at der blot var gået 31 minutter. Ikke meget time over denne omgang.

Hmmmmm - alligevel syntes jeg dog i bakspejlet, at det havde været en nogenlunde oplevelse, så jeg tænkte, at jeg simpelthen bare måtte smage Ritas blomst én gang til. For det er simpelthen det jeg elsker allermest og Rita smagte neutralt og heldigvis brugte hun ikke nogen form for glidecreme som hjælpemiddel. Så er jeg nemlig den, der er stået af, for der er ikke noget mere ulækkert. Hun havde naturlig smørrelse, når jeg smagte hendes blomst, men det var på ingen måde en oplevelse af, at det var noget, der åbnede for sluserne eller noget hun nød, Fair nok. Det er jo bare min fetisch.

Belært af den forrige omgangs mindre gode oplevelse, så bestilte jeg kun en halv time.

Og nu kommer vi til essensen af min anmeldelse:

Der var ingen form for genkendelse, da jeg nu for tredje gang på meget kort tid besøgte Rita. Ikke, at jeg forventede en dans eller 1000 kindkys. Men en smule imødekommenhed og måske et smil ville i mit tilfælde have gjort underværker.

Igen var oplevelsen, at hun ikke virkede helt til at forstå, hvad jeg sagde. Men værre endnu, så oplevede jeg denne gang et menneske, der var totalt uden nærvær eller indlevelse. Som virkede til at ville have det overstået så hurtigt som muligt. Og så erfarede jeg til min store ærgrelse, at hendes BJ var en total omgang snyd. Altså den metode, hvor kvinden godt nok fører penis ind i munden, men gaber så meget over, at der reelt ikke er tale om et BJ, men en omgang “luftguitar” (hvis analogien giver mening?).

Og først her gik det op for mig, at jeg gennem alle tre omgange egentligt havde oplevet en GP, der reelt bare ventede på, at jeg fik udløsning, så jeg kunne komme ud af vagten. Min liderlighed havde blokeret for, hvordan oplevelserne reelt havde været alle tre gange. Nemlig, som en GP, der nyder pengene, men ikke de ydelser, der følger med og skulle servicere hankønsvæsener med sin krop.

For god ordens skyld, skal det oplyses, at jeg hverken er svært overvægtig, var velsoigneret før hvert eneste besøg, er yderst venlig og imødekommende og desuden er meget opmærksom på de signaler, der kommer. Jeg respekterer enhver grænse og desuden har jeg kun seksuelle ønsker i den bløde ende, uden nogen former for specielle særønsker.

Overordnet set, må jeg desværre tilstå, at jeg helt overordnet er en kende skuffet over helhedsindtrykket og den service jeg oplevede.

Dette præger naturligvis også min endelige anmeldelse:

Stedet: 6/10 - når man kommer væk fra hovedvejen, ind af en lille port og står ved indgangen er det forholdsvis diskret. Dog kan man ses fra den anden side af et lille skovområde. Desværre skal man igennem pigernes spise-/tv- og opholdsstue for at komme ovenpå. Desuden risiko for at møde andre kunder både op og ned og endda udefra. Forholdsvist rent. Der blev skiftet håndklæde på sengen, men det dækkede kun et rektangel på midten af sengen

Pigen: 9/10 - Rita har en super lækker og meget naturlig krop. Lækre, lækre bryster og en skøn honningkrukke. Det eneste, der trækker ned er, at hun er lidt for spændstig til min smag. Lidt for meget østeuropæisk elitegymnast over kroppen. Men det er jo en smagssag.

Ydelserne: 5/10 - Priserne er i det normale leje som man kender det fra mange andre steder. Ved ikke om hun tilbyder andre ydelser end almindeligt bløde. Hun tilbød desværre ikke kys som jeg ellers ville have elsket. Ved ikke om hun fx tilbyder anal. Tror det ikke, men spurgte heller ikke efter det. Oplevelsen var som tidligere beskrevet én af en GP, der kører på automatpilot, ikke er specielt god til at kommunikere (med vilje eller ej ved jeg ikke) og ikke tilbyder dig hele det tidsrum, der er betalt for. Hun ser gerne, at du forlader stedet, lige så snart du er kommet.

Gentagelsesfare?

Ja, det troede jeg jo i dén grad. Men da jeg blev lidt mere observant og dæmpede min liderlighed, så kan jeg med sikkerhed sige, at der på ingen måde bliver tale om flere besøg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Respekt for at du udsætter dig selv for samme oplevelse 3 gange, selvom de tidligere oplevelser ikke var som du ønskede. Nogen gange kan vi blive så forblændet af pigens udseende, at vi besøger dem flere gange bare for at se om sidste dårlige besøg var et tilfælde.

hvis jeg når det, så skal jeg helt sikkert forbi Nina igen, som endelig er kommet til Odense igen.

Redigeret af Mr1time

Del dette indlæg


Link til indlæg
Mr1time skrev, for 23 minutter siden:

Respekt for at du udsætter dig selv for samme oplevelse 3 gange, selvom de tidligere oplevelser ikke var som du ønskede. Nogen gange kan vi blive så forblændet af pigens udseende, at vi besøger dem flere gange bare for at se om sidste dårlige besøg var et tilfælde.

hvis jeg når det, så skal jeg helt sikkert forbi Nina igen, som endelig er kommet til Odense igen.

Tak for din kommentar. 
Giver dig helt ret i din pointe om, at man kan lade sig forblænde. 
Hende Nina du nævner: Har du et link?

Del dette indlæg


Link til indlæg

-Men alligevel skal det 3 gange til... Det er sgu ret sjovt;-) gå tilbage til den samme fuser også 3 gange...ggg Jeg har også gjort meget skørt i min tid med gp -og været drevet af et eller andet, som jeg ikke lige viste hvad var, eller kunne udvikle sig til... Men når de snyder med tiden er det helt slut!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Møffe skrev, for 1 time siden:

-Men alligevel skal det 3 gange til... Det er sgu ret sjovt;-) gå tilbage til den samme fuser også 3 gange...ggg Jeg har også gjort meget skørt i min tid med gp -og været drevet af et eller andet, som jeg ikke lige viste hvad var, eller kunne udvikle sig til... Men når de snyder med tiden er det helt slut!

@Møffe - jeg ved det og du har fuldstændigt ret. 

Kan ikke forklare, hvorfor jeg med åbne øjne og fuldstændigt frivilligt besøgte samme GP, når jeg burde været stoppet allerede efter oplevelsen første gang. 

Min egen teori er, at jeg ubevidst nok håbede på at opleve genkendelsens glæde fra en GP, så det på sigt kunne minde om en form for GFE (Girl Friend Experience, red.).

I mit stille sind har jeg givet været misundelig på de opslag/anmeldelser herinde, hvor forfatteren levende beskrev, hvordan samværet med en GP havde udviklet sig til en nærmest helt realistisk GFE som var det en “rigtig” kæreste man havde seksuelt samvær med. 

I min naivitet, troede jeg nok derfor, at det var noget jeg selv kunne formå at opleve ved at blive en regelmæssig kunde hos denne GP. 

Tror de fleste mænd ville elske at dyrke kropskontakt med en lækker, velformet, feminin kvinde, der passede til deres “drømmekvinde” og seksuelle turn-on  

Men GP’er er også mennesker, 

Hun kan måske derfor have følt, at kemi, mit udseende eller kropsfacon ikke harmonerede med, at hun havde lyst til at give “10% ekstra”.

Fair nok. 

Ovenstående kan ikke sættes på formel eller forklares rationelt. 

Måske er hun også bare den ekstremt professionelle type, der tænker på indkøbslisten til aftensmad under seancen og laver pornolyde for at virke troværdig. 

Måske havde hun bare tre dårlige dage i en dårlig periode som jeg så ramlede ind i. Det er jo ikke unormalt herinde, at en forfatter skriver en anmeldelse om den vildeste oplevelse, hvorpå andre forfattere har haft den diametralt modsatte oplevelse. 

Anyway!

Min higen efter en GFE bar tydeligvis ikke frugt i denne omgang. 

Så nu er jeg tre erfaringer rigere og kr. 3.000,- fattigere. 

Og så har jeg fået værdifuld feedback og opfattelse af min anmeldelse fra dig og andre. 

Det er guld værd, for som du kan se af min kommentar til dig, så har du sat refleksion og tanker i gang hos mig, der medvirker til at jeg måske forstår mig selv bedre. 

Så tak for det :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ser først nu, at der for ganske nylig er lavet en anden anmeldelse af Rita:

Forfatterens oplevelse er her fra januar. 

Mine tre besøg lå dog allerede i november/december, 2022.

Men forfatteren beskriver helt utroligt identisk om hans oplevelse som også blev mig selv til dels. 

Havde han dog bare skrevet sin anmeldelse i november, så kunne jeg have sparet både tid og penge. 

Well - sådan er livet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Montesquieu skrev, for 44 minutter siden:

@Møffe - jeg ved det 

Så tak for det :-)

Måske du vil straffe/ydmyge  dig selv...

Har da tænkt på disse piger måske har brug for at straffe/ydmyge en mand... hvis han ikke sige fra... 

Har mødt kvinder der var vrede/fjendsk "lige under overfladen" bare det mindste spørgsmål eller hvis man forsøger med humor... en form for "mental træthed" yde og yde aldrig få noget igen... alt for mange kunder på for kort tid... 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Møffe skrev, for 17 minutter siden:

... en form for "mental træthed" yde og yde aldrig få noget igen... alt for mange kunder på for kort tid... 

Er de så ikke i den forkerte branche?

Sidst jeg tjekkede betyder “service”, at man yder og yder. 

Til gengæld for service, så får man penge for det. 

Givet - det er overhovedet ikke samme service, der ydes som i en butik eller indenfor restaurationsbranchen. 

Og vi bliver nødt til at tage human trafficking ud af ligningen, for der er vold og trusler årsag til, at der ikke er tale om et frit valg for pigerne. 

Som mangeårig underviser har jeg dog altid set det som min fornemmeste opgave at agere professionelt i mødet med hver enkelt elev. Også selvom der måske hverken var kemi eller elevens værdier, attitude og indsats ikke inviterede til er fornuftigt og konstruktivt samarbejde. 

Men jeg fik løn for mit arbejde. 

Uden sammenligning i øvrigt, for der er dælemedulme forskel på at skulle være intimt sammen med en “elev” og så “blot” at være underviser/vejleder for vedkommende. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Montesquieu skrev, for 47 minutter siden:

 

Er de så ikke i den forkerte branche?

Sidst jeg tjekkede betyder “service”, at man yder og yder. 

Til gengæld for service, så får man penge for det. 

 

Rita og andre er nok i den forkerte branche... Hvis man følgere en pige fra hun kommer til landet for første gang -også besøger hende jævnligt kan man jo se -hvor meget det tære på dem -langsom men sikkert brænder deres lys ud... -indre glød forsvinder hvis de ikke finder en måde, at passe på sig selv, håndtere mændenes krav og sige fra, når de ikke har noget, at tilbyde (som Rita) kører vider for det kommer alligevel penge i kassen... 

En kvinde det siger fra og til -og ikke kun lader sig styre af penge -de kan holde længere i branchen, og stadigvæk har noget at tilbyde... GFE er nok en gp værste fjende i forhold til at kunne holde til, at blive i branchen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis jeg kunne trykke på 2 hjerter!!     Så var det hvad jeg ville gøre !!!!   Du har så meget ret i min verden 

God aften , og god weekend til dig ,               og også til jer allesammen her .

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...