Hop til indhold

Recommended Posts

Ærede Logebrødre

Jeg har lige været et smut i Prag. Dejlig by. Jeg fik lyst til lidt hanky panky og slog et smut indenom Matahari Salon. Link: http://www.mataharisalon.cz

Jeg bookede tid hos Diana. Jeg ankom til stedet. Fint og rent. Bestilte en times body to body massage til 2300 tjekkiske kroner samt ekstra prostata-massage til 500 tjekkiske kroner (cirka 900 danske i alt)

Blev hentet af Diana. Damn hun var hot. Petit og lækker og kønt ansigt. Annoncen siger 24 år, 172 cm 59 kg. Det stemte meget godt overens med virkeligheden. Hun sagde hun var fra Ukraine. Vi gik ned i kælderen til hendes rum. Her var en madras på gulvet, et spejl ved siden af samt en bruseniche.

Jeg tog mig lige en shower. Hun spurgte om hun skulle joine mig. Æh, ja tak.Der kom den lækreste krop til syne. Barberet fisse og naturlige B-skålsbryster der struttede som de kun kan gøre hos piger først i tyverne. Hun sæbede min ryg og baller ind og æltede dem. Mmmmm. Hun bad mig vende mig om og vaskede min brystkasse og mit (allerede stive) lem. Hun tørrede min krop med håndklædet og jeg lagde mig på maven på madrassen. Hun begyndte at massere mig. Det var ikke just den dybdegående slags. Nærmere under kategorien "pirrings-massage". Efter et kvarter smurte hun sine lår, mave og bryster ind i varm massage-olie og begyndte at gnide kroppen frem og tilbage over min stakkels forsvarsløse krop.

Efter et stykke tid bad hun mig vende mig om på ryggen, hvilket jeg gjorde med glæde. Hun begyndte at lave pussyslide. Damn hvor var det fristende lige at lirke sjoveren op i hende. Hun lod sine lækre bryster ælte rundt i mit ansigt. Rent refleksmæssigt kyssede jeg hendes brystvorter. Hun sagde “NO KISSING”. Så blev jeg lidt tøsefornærmet.

Efter et stykke tid hoppede hun af min krop og tog en plastikhandske på højre hånd.  Hun tog olie/glidecreme på og stak så en finger op i min numse. Det var ret pikant. Efter et stykke tid tog hun så min pik i den anden hånd og begyndte på et handjob. Det var lidt (bogstaveligt talt) venstrehåndsarbejde. Hun tog i hvert fald ikke særlig hårdt fat. Men med hendes lækre krop i syne skulle der ikke meget til før jeg kom. Jeg tog et bad og forlod stedet

Okay valuta for pengene men hold kæft hvor ville jeg gerne have kneppet hende rigtigt.

Én af grundene til jeg valgte Prag var at jeg gerne ville prøve et “tjekkisk glory hole”. Jeg har set nogle videoer på PornHub med sexbutikker med store huller i væggene hvor kun kvindernes ben stikker ud så man kan knalde dem lidt anonymt. De synes jeg virker lidt kinky. Jf fx dette link

Jeg vadede byen tyndt uden at finde noget og Google hjalp mig heller ikke synderligt. Det nærmeste jeg kunne komme var en sexklub der hed Klub Sabinovka. Adresse: Sabinova 111/2, 130 00 Praha. Jeg tog derover for at tjekke det ud. Det viste sig at være en slags swingerklub med sexbiografer, små kabiner, darkroom, (almindelige) glory holes etc. Entré 150 tjekkiske kroner. Problemet var at der kun var mænd til stede. Og de fleste var homoseksuelle. Jeg kunne sikkert godt have fået et blowjob men det var ligesom ikke det jeg var kommet for.

Skuffet og stadig horny gik jeg fra stedet og trissede hjemad. Efter et stykke tid fik jeg øje på en Thai massage og tænkte “Bedre end ingenting”. Den hedder Leela Thai Massage. Adresse: 61, Seifertova 589, Žižkov, 130 00 Praha. Jeg gik derind og fik at vide at jeg kunne få en tid om tyve minutter. Jeg bestilte en times full body og satte mig i venteværelset. Efter et stykke tid kom et ægtepar der også satte sig. Klokken blev 19:30 og jeg blev kaldt ind. Til min ærgrelse viste det sig at der ikke var private rum men bare tre båse adskilt af nogle stof-gardiner. Jeg fik den midterste bås med damen og herren fra venteværelset på hver side.

Massøsen var en absolut moden, men stadig køn kvinde. Jeg lagde mig på maven og fik en håndklæde over numsen. Jeg tænkte “det tyder ikke godt”. Hun gik i gang med at massere min ryg. Det var noget mere grundigt end Diana et par dage tidligere. Under massagen snakkede alle tre massøser sammen på thai på tværs af båsene. Det var lidt distraherende.

Så gik hun videre til mine lår. Normalt når man får thai-massage kommer massøsen “tilfældigt” til at strejfe pikken. Det var så ikke tilfældet her. Efter en halv times tid bad hun mig vende om op ryggen. Hun kunne ikke undgå at bemærke jeg havde fået opbygget en ordentlig boner, men uden en mine lagde hun håndklædet over mit skridt. Hun gik så i gang med min venstre fod, skinneben, lår og hofte. Herpå gik hun over på den anden side af briksen og gav min højre side samme tur.

Jeg håbede at hun nu ville tage fat i kalorius, men hun gik i stedet over til at massere maven. Jeg tænkte “Damn, der kommer ikke til at ske en skid”. Efter en smule betænkningstid tog jeg en rask beslutning. Jeg hev håndklædet ned på gulvet, tog hendes hånd og placerede den rundt om mit lem. Hun blev tydeligt overrasket og rystede på hovedet. Med øjnene gjorde hun opmærksom på nabobåsene og indikerede at det derfor var no go. Jeg signalerede med min klør fem og mimede at jeg ville betale 500 ekstra.

Hun var ikke ikke helt tryg ved situationen men tog så en schhhhh-pegefinger for læberne og signalerede at vi skulle være musestille. Jeg nikkede. Så gik hun i gang med at rykke i pikken. Nøj hvor var det befriende. Og det gjorde faktisk oplevelsen endnu mere pikant at Hr. og Fru Tjekkiet intetanende lå på den anden side af det tynde gardin. Det mindede mig lidt om dengang jeg knaldede Emma i buskadset i Fælledparken, mens hundeluftere, pensionister og børnehavebørn gik forbi få meter derfra.

Hun rykkede løs i tavshed og med den anden hånd masserede hun mine nosser. Hun ku’ sit kram. Jeg sprøjtede og fik så det sødeste smil fra hende. Hun tørrede op og fortsatte så med skulder- og ansigtsmassage som om intet var sket.

Alt i alt to gode oplevelser fra Prag

Hold jer muntre

Tacoma

Del dette indlæg


Link til indlæg
TankTop skrev, den 9.2.2023 at 13:58:

Ser vildt lækkert ud på billederne. Er der mulighed for mere end hvad hjemmesiden giver udtryk for? 

Det tvivler jeg på. Min egen oplevelse med pussycat-massage var dog så intenst og tæt på sex, som det kan være. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...