Hop til indhold
trolden

Fyldigt venusbjerg

Recommended Posts

Skriv til hende og hun sender dig et billede - jeg fik et billede tilsendt.

 

P.S. Billede er væk og vi fik ikke en aftale på plads,

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var der engang.

Desværre var vores kemi ikke helt i top. Hun vil gerne slikkes og da jeg desværre ikke kan lide at slikke fisse (og heller ikke forlanger at blive slikket uden gummi) hoppede kæden lidt af der.

 

Læg mærke til teksten "Det vigtigste er, vi begge nyder det fuldt ud!" og  "våd og villig mis, der elsker at blive slikket." Du skal altså være klar til at yde noget. Men hvis du søger en oplevelse med en som nyder at blive slikket og forkælet og i det hele taget måske ikke kun gør det for pengene (og som måske ikke yder så meget selv), så er det noget for dig. Den forholdsvis lave pris afspejler jo også dette.

 

Hun skriver også "Modne mænd med hjerne foretrækkes klart!" - det var måske der jeg burde have indset at det ikke var noget for mig...

Men hvis man er indforstået med vilkårene og i det hele taget læser teksten grundigt tror jeg man kan få en god oplevelse. 

 

Bortset fra at lige mit besøg ikke gik så godt er hun attraktiv nok, hvis man kan lide en lidt stor pige (men med formerne de rigtige steder) og et OK charmerende udseende, langt mørkt hår. Men ikke noget for dig der søger et lille nips.Så på den måde kan hun godt anbefales. 

 

 

Redigeret af nylonlover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...