Hop til indhold
Asger87

TS Emily

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/-the-perfect-new-sex-experience--64675.html

Jeg har netop besøgt Emily. Kommunikationen gik fint over to dage. Hun er rigtig god til engelsk! hvis man ikke kommer, bliver man Black listed, skrev hun  hvilket jo er fair nok.

Emily er passiv og hun er ikke berøringsangst overhovedet.

Jeg lagde ud med at kysse hende og slikke hende i øret. Hun har læbestift på men den er meget fast, så ingen risiko for opdagelse hos kæresten. Jeg suttede hende uden kondom og slikkede hendes hul. Hun elskede det. 
 

Derefter kneppede jeg hende hårdt i flere stillinger og her prøvede jeg grænser af. Jeg tog hende forsigtig om halsen og beordrede hende til at tage hænderne over hovedet. Jeg tog fat og så med begge hænder i kvælertag og gav hende et par lussinger.  Det havde hun intet i mod. Jeg bad hende åbne munden og jeg sendte et spytklat ind i hendes mund som hun legede med. Jeg tværede det ud i hendes ansigt. Også det var hun med på. Frækt frækt. 

Det endte med jeg kom ud over hendes pik.

Jeg bestilte 30 min og holdt ikke længere, så det passede fint selvom jeg havde flere penge med. Jeg fik min tid og stod på gaden 32 min efter. Hun holder 100 pct hvad hun lover og er en no-rush girl. Der er tid til at tale og gå på toilet og ligge og hygge lidt. 
 

Fun fact: man bliver ikke tilbudt bad, så hun suttede min pik der ikke havde været i bad siden i morges efter en lang arbejdsdag. Frækt nok. 
 

Vurdering:

sted 8/10 - fin placering men badeværelset kunne godt have været mere Nice. 


pige 10/10 meget sød og imødekommende. Roligt gemyt og serviceminded!

sex 10/10. Ikke mere at sige end at huner super nice. 
 

Klar anbefaling 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest mrfisher

lidt gustent ikke at vaske sin tissemand... lidt i stil med øst-pigerne der gir den en tur med en vådserviet mellem kunderne - yikes !

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...