Hop til indhold

Recommended Posts

Fik en last minute aftale op at stå med Zaarah - feberredning efter en anden aflyste/ghostede. 
 

Hun er en hel del kg over billederne - gør mig ikke så meget, men er naturligvis altid ærgerligt, når der ikke er helt overensstemmelse. 
Tænker ikke at nogen behøver en minutiøs gennemgang af akten - men jeg må bare konkludere at vi ender ret tæt på bunden af karakterskalaen. 
Hun skriver jo selv på profilen at sex er med gummi - blow er øko.  Dejligt - men passer bare ikke. Blow var så faktisk slet ikke inkluderet i aftalen - det kostede lige 500 ekstra (som vi så skal til at forhandle om midt i akten) - betaler - og så insisterer damen på gummi også her. Gennemført bondefangeri! 
Sød og frisk pige - men alt for dyr ift det leverede og en kedelig omfang uden noget særlig indlevelse - har fået mere personlig og lækker betjening fra regulære escortpiger. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg skrev med hende og prøvede at få hende med på hotel .. en spydige kommentar sener på at hun intet ville for under 2500. Og generelt ikke en pæn tone når man skriver med hende

Redigeret af Mrlp

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...