Hop til indhold

Recommended Posts

Besøgte Jenny som ifølge sin annonce oprindelig kommer fra Polen.

 

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=15926

 

Billederne er lidt svære at sige om de passer eller ej men det var en køn pige med en otroligt flot krop som nok skal være de 21 hun opgiver. På nogle måder er hun rigtigt dejlig hvor hun giver sig hen når man slikker hinde. Men der er også en masse "må ikke" som jo er ldit aftændende synes jeg. I det hele taget en ok oplevelse og ja hvis hun ikke tog hjem på tirsdag kunne jeg sagtens mødes med hinde igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

 Men der er også en masse "må ikke" som jo er ldit aftændende synes jeg.

 

Må ikke hvad?

 

Hvis det er fiste analt er jeg ligeglad, men hvis jeg ikke må kysse hendes brystvorte, kan det godt være nederen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Jon. Rigtig mange piger har regler omkring fingre op - fordi det er er ganske følsomt område rent bakteriemæssigt - og fingre er generelt deciderede bakteriebomber. Håndvask er en særlig disciplin som de fleste ikke mestrer :) - så derfor beskytter mange piger indtægtskilden - noget helt andet er at rifter - og dem får man let af en negl også åbner for smitterisiko af enhver art. Læs lidt om håndhygiejne her -

http://www.hvidovre.dk/~/media/Files/Virksomhedsloesninger/plejecentre/svendebjerghave/instrukser/Håndhygiejne%20metodebog.ashx

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pokkers, nu bliver jeg nødt til at droppe de kunstige negle!

Måske ville det i oplysningens tjeneste være mere relevant med et link til forklaring på hvilke følger der er af snavs på fingrene?

Apropos mit første indlæg i tråden er det også en dårlig ide at bruges samme fingre i røv og fisse på en kvinde - uanset hvor grundigt man vasker dem inden legen (fingrene, altså).

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest gameguy

Jeg hader når kunder stikker fingrene up i pigens fisse. Det er mega klamt. Tænk at skulle slikke fissen hvis der har været en masse af bakteriebefængte fingre oppe! Kan godt forstå at pigerne værner om deres underliv!!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rart med nogen piger der sætter grænser. Også fint at nogen vil mere, men jeg synes ikke man kan forvente "ret" til slubrende tungekys og fingre i fissen.

Så holder pigen måske også branchen ud lidt længere. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...