Hop til indhold
whipit

Anastasya - en sjaskvåd og HÅRD tur - “Autencitet” 5/5 *

Recommended Posts

Anastasya - en sjaskvåd og HÅRD tur - “Autencitet” 5/5 *

https://Anastasya.dk

https://escortguide.dk/P/-mistress-anastasya--54037.html#&gid=1&pid=7

Læs først:
I ordbogen står “Autencitet” som “ægthed” eller “oprindelighed” - mere om det !

Siden min barndom har jeg set op til smukke, stærke og sensuelle kvinder - gerne ældre med stor erfaring. Typer som Marlene Dietrich, der med en ekstrem udstråling kunne få enhver dreng som mig i 1960/70’erne til at drømme. Julie Newmar som Kattekvinden i Batman var min “fetish-gudinde” - der helt sikkert skabte forestillingen om kvinder i fetish-tøj. Hun var danser og bevægede sig elegant og smidigt i kropssnære kostumer og så var hun lidt “farlig” og ond og meget sensuel. Indgangen til en fatastisk verden blev skabt.
Som teenager så jeg filmen om “Hunulven Ilse” med den hvide svulmende barm - hun blev klart seksuelt opstemt af at plage, og derefter få opfyldt sine egne drifter. Jeg var tændt, hun var smuk, stærk, modbydelig og med ekstrem sensuel udstråling  !!

En verden jeg bestemt ikke vil ha’ undværet, og som har givet mig fantastiske oplevelse meget bedre end blowjob, doggy-stile og missionæren. Oplevelser der kan vare i timevis, forberedes i dage/uger og som kræver udstyr og opfindsomhed. Men allermest en kvinde med de samme præferencer - lysten til at eksperimenter ud i universet og tilbage igen.

Men findes den slags kvinder der reelt elsker at pine “stakkels” mænd, udnytter dem sexuelt - og som hunedderkoppen æder dem til sidst ??

Emnet var tabu for mig og jeg oplevede med skiftende partnere en del piger der elskede at være lidt “sub” - altså at jeg dominere mildt eller lidt mere, men jeg stødte aldrig på en kvinde der kunne være den dominerende - og selv tændte på det.

I slut 20’erne meldte jeg mig i en periode ind i foreningen SMIL - men fandt aldrig en stærk smuk dominerende kvinde der.
Fantasierne forblev, og i slut 30’ene tog jeg endeligt hul på at besøge proff domina’er.

Her 25 år senere kan jeg tælle 18 forskellige, nogle har jeg besøgt flere gange og en enkelt har jeg holdt ved gennem mange år.
SM-forhold udvikler sig og min erfaring er at første gang måske ikke er den bedste - det kræver et samarbejde på især det mentale plan.
Jeg fandt mange dominaer særdeles tiltrækkende og dygtige teknisk. Men ikke autentiske i udfoldelsen, der var ingen der direkte virkede seksuelt ophidsede og sjaskvåde - men hvem kan også det efter mange kunder på en dag, og det dag efter dag, uge efter uge, år efter år. Oplevelserne var skiftende og nogle virkede trætte og en enkelt direkte uærlig. Jeg har nok omkring 150 besøg bag mig gennem årene.

Mine ungdomskærester var også meget forskellige. Nogle var uhyre nemme at tænde, nogle var sjaskvåde og nogle kunne få orgasme efter orgasme - fantastisk, og jeg knoklede på for at gøre mig umage. En enkelt kunne jeg få op på 7 orgasmer over et par timer. Jeg følte mig som supermand - men har reelt altid været en “pleaser” der er blevet ophidset af kvindens ophidselse.

Og nu kommer vi over til Anastasya - og “Autencitet”

Mit sidste besøg hos Anastaya - ringen blev sluttet efter SÅ mange år
Efter et år og en hel stribe besøg hos Anastasya skulle man tro at ballonen var flad og der ikke var mere at opleve - som jeg havde prøvet før. Men med Anastasya er det først lige begyndt !!

Hvorfor? - Fordi INGEN besøg hos andre har været “Autentiske” i sammenligning !! - forklaring kommer !

Ved første besøg troede jeg det var en lidt “påtaget” domina jeg mødte. En ung køn kvinde uden erfaring og uden reel lyst til at dominere. Jeg bestilte en jernhård session på 2 timer og måtte opgive efter 10-15 minutter, hvor Anastasya var som en hvirvelvind over mig. Jeg var lidt chokeret og måtte bede om nåde og hun virkede lidt skuffet.

Ved den efterfølgende var den gal igen. Jeg blev lagt på maven i sengen og med Anastasya siddende på min ryg og hoved blev jeg sønder-smækket på min bagdel af en hvirvelvind igen. Mit hoved blev trykket helt ned i sengen og med et stærkt element af åndedrætskontrol blev jeg omdannet til hakket kød på min bagdel. Jeg troede jeg skulle få hjertestop og mit liv ville ende på en skøn og hård måde. For katten det virkede som hun virkeligt nød det.

Efter de enkelte besøg snakkede vi sammen og evaluerede og jeg spurgte - som så mange gange før - om hvorfor HUN havde valgt at blive domina. Anastasya forklarede at hun reelt kunne lide at dominere og det var det “smak” det gav med den rigtige “klasker” eller pisk - OG samspillet med hvordan slaven reagerede. Hun forklarede at hun ikke brød sig om at “Blive voldtaget” og ikke analt, så det at hun kunne bestemme og høre og se effekten af hendes slag opstemte hende.

Jeg tænkte: “Ja, ja - det siger du for min skyld - du ved hvad kunden kan lide at høre …”

Men jeg har taget helt fejl - her er beviset:

Den sidste session:
Efter en stribe sessioner og een ude i byen havde jeg igen bestilt 2 timer - men denne gang uden nåde-mulighed.
Sessionen skulle køre til enden uanset om jeg kunne tåle det !!!
Det er jo i sig selv farligt - men Anastasya ved efter de mange besøg hvornår jeg er fald og så kører hun lidt ned og bryder mine grænser - igen og igen - et perfekt samarbejde !!

Igen var hun i de høje snørre-plateau-støvler, en latex-body med udskæringer til hendes skønne bryster og en lille biker-jakke ud over til at skjule dem og korte læderhandsker til at vise styrke - hun skulle jo nødigt få vabler i hænderne….

Start med at sidde på hug - arme bundet på ryggen. Jeg fik hårde lussinger - mange - og så hårde at jeg nærmest var knock-out. Så spark i skridtet - hårde så jeg måtte bukke mig sammen i kvalme. Jeg blev hevet op igen i halsbåndet og fik flere.
Så fik jeg det elektriske hundehalsbånd om de ædlere dele. Det kan gå fra at vibrere til direkte at man bliver stukket hidsigt med en solid stoppenål. På fuld styrke hopper jeg rundt som en kanin på gulvet - pas på hvad du ønsker…

Så ned og ære hendes støvler imens hun sad i den røde dronning-tron-stol. Hun kan virkeligt se modbydelig ud og jeg var i ekstase imens hun hev mit hoved op og ned som en skotøjsbørste. Det var en ÆGTE domina der krævede ordenligt arbejde. WOW - Ilse, Anastasya må være dit barnebarn !

Op på sofaskamlen på maven - og en lang lang tur med spanskrøret. Der blev virkeligt gået til den så det knækkede 2 gange og blodet piblede. Jeg var flad - helt og aldeles…!

Mit livs SM-klimaks - min ring er sluttet:
Men nu kommer det mest fantastisk:
Jeg ligger fastspændt på sofaskamlen - helt flad - og derefter rykker hun tronstolen tæt på mit hoved. Spreder benene så jeg kan se hendes skønne grotte og da hun spreder skamlæberne kan jeg se den skønne hvide saft drive fra hendes mis ned til anus. Hun stimulere sig selv og bruger et rødt massageapparat - hun er klart i 7.ende himmel og man kan se og høre det. Hendes mis er sjaskvåd !!!
WAUUUU - jeg har ALDRIG oplevet noget lignende før !!
Anastasya er KLART ophidset af sessionen - og da jeg er en hvid overvægtig gris uden ungdommens stolte forplantningsapparat - ja så er det altså krystalklart hun hele tiden har talt sandt: Anastasya tænder på at dominere !!

Jeg har altså fundet den domina jeg altid har ledt efter: Domina’en med autencitet !
- Og derfor er jeg kun lige begyndt med Anastasya. Min hjerne leder efter nye eventyr og jeg vil gå gennem ild og vand for at opleve det igen - ægte ophidselse ved at være domina !!

Wauuu, hvor jeg glæder mig…..

Efter hun har stimuleret sig selv bliver jeg beordret over på sengen - hun er stadig domina !!! (Skønt !!)
Så bliver jeg “face-siddet” og må rengøre hendes skønne mis og anus. Til sidst tømmer hun sin champagne direkte ned i min mund og jeg synker alt hun giver mig.

Til drengene derude:
Jeg kan ikke få det bedre, jeg pleaser og det virker, Anastasya har det skønt og jeg kan se, høre, mærke og smage det.
For mig er det den skønneste belønning for en så hård en session.

Men til jer der læser dette; Er der andre der har prøvet en domina der “Går amok” og derefter er drivende våd og parat ??
(Jeg har aldrig prøvet det før.. og husk jeg er ikke min fortids superelsker desværre - så det er ophidselse ved at dominere)

Min konklusion: “Anastasya er mit livs ENESTE autentiske domina og ingen anmeldelse kan overgå denne - Anastasya er ÆGTE domina”

Jeg kan ikke give Anastasya stjerner nok - hun er i min optik helt ude i galaxen, jeg har simplethen aldrig oplevet en domina der ophidses så hun er SJASKVÅD og parat - kun fordi hun afstraffer - det er AUTENCITET  !

Uhh, hvor jeg glæder mig til næste gang, og gangen efter og….

Del dette indlæg


Link til indlæg
pallehansen skrev, for 10 timer siden:

TIllykke med at have fundet det du har ledt efter. Når man oplever det kan det det ikke blive bedre.

Hej Palle
Desværre er det ligesom pigerne siger:

Man skal kysse en masse frøer før man finder prinsen....

.....her er det bare min stakkels r.. der er blevet tæsket så mange gange af den forkerte....:)
...Men omvendt, tænk hvis jeg som 30 årig havde mødt min prinsesse - DET havde den ikke overlevet - for Anastasya bryder klart mine grænser så det næsten sortner for øjnene....
Men der er altså noget ved at vide, at den domina der straffer dig er sjask våd - i stedet for du ikke må røre og den der straffer dig ikke er engageret - det må man jo være når det ender med dominaen kommer under skrig og skrål imens man er bundet som en rullepølse !

Jeg har godt nok betalt mange der ikke var "dominaer" af sind - kun tittel og bankbog !
En vild oplevelse, både i hårdhed og resultat !

Og det bliver ikke den sidste !!

Redigeret af whipit

Del dette indlæg


Link til indlæg
whipit skrev, for 48 minutter siden:

Hej Palle
Desværre er det ligesom pigerne siger:

Man skal kysse en masse frøer før man finder prinsen....

.....her er det bare min stakkels r.. der er blevet tæsket så mange gange af den forkerte....:)
...Men omvendt, tænk hvis jeg som 30 årig havde mødt min prinsesse - DET havde den ikke overlevet - for Anastasya bryder klart mine grænser så det næsten sortner for øjnene....
Men der er altså noget ved at vide, at den domina der straffer dig er sjask våd - i stedet for du ikke må røre og den der straffer dig ikke er engageret - det må man jo være når det ender med dominaen kommer under skrig og skrål imens man er bundet som en rullepølse !

Jeg har godt nok betalt mange der ikke var "dominaer" af sind - kun tittel og bankbog !
En vild oplevelse, både i hårdhed og resultat !

Og det bliver ikke den sidste !!

Hej Whipit

Når du nu har betalt så mange dominaer, der kun er det af titel og bankbog, som du skriver, kan det være fordi du ikke har lavet dit "benarbejde" ordentligt?

Men vi kan vel alle fejle.

Men du har jo altid hyldet, de dominaer, som du pt. besøger, som om du får penge for det, eller rabat.

Men lad nu lidt penge gå til hende selv, det vil være pænt af dig trods, du gør et pænt reklamearbejde.:wacko:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Anders The Man skrev, for 5 minutter siden:

Hej Whipit

Når du nu har betalt så mange dominaer, der kun er det af titel og bankbog, som du skriver, kan det være fordi du ikke har lavet dit "benarbejde" ordentligt?

Men vi kan vel alle fejle.

Men du har jo altid hyldet, de dominaer, som du pt. besøger, som om du får penge for det, eller rabat.

Men lad nu lidt penge gå til hende selv, det vil være pænt af dig trods, du gør et pænt reklamearbejde.:wacko:

 

Kære Anders

Sikke noget vrøvl, skriv venligst HVEM der lige bliver rigtigt godt drivende våd når de afstraffer - og husk jeg har prøvet rigtigt mange så rent statistisk burde jeg have oplevet det før...

Og jeg skal med glæde afprøve dit udsagn, for det er da for fedt når en domina bliver sjaskvåd, og jeg har spurgt samtlige om hvorfor de var dominaer da det har været en facination kan du jo læse...

Så lad mig bare få din anbefaling, så afprøver jeg den med glæde...

Kh W

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...