Hop til indhold
Guest Fisken31

Maise - Haderuppigerne

Recommended Posts

Gæst

Lokation: Herningvej 58 – Tilholdssted for de frække Haderuppiger

Mission: Maise

“Klokken er 13.46 og fisken træder spændt ud af bilen efter en køretur hvor end ikke Kevin Magnussen ville have kunne fulgt med. Vinden er sydøst og vejret er mildt. Fisken tjekker sit udstyr – alt er i orden og ladt med skarpt ;). Som en ninja sniger fisken sig fra den diskrete parkeringsplads bagved huset, hen til hoveddøren. Spændingen er i top og fisken skal lige til at sparke døren ind da den pludselig åbner!!!”

Efter grundig research og masser af input fra Eroguides (EG) ekspert sexpanel på chatten, faldt valget på Maise

http://www.haderuppigerne.dk/page25.html

(Maise kan desuden også findes på http://www.mon-cherie.dk)

Ikke noget svært valg da Maise selv er aktiv på EG’s chat og efter at have diskuteret verdenssituationen var missionen stjerneklar. Maise skulle besøges ved haderuppigerne ved førstkommende lejlighed! Der blev ringet til haderuppigerne og aftalt kl. 14.

Parkerer bilen bagved huset, yderst diskret i øvrigt, ingen blinkende neonskilte eller lignende. Skal lige til at ringe på da den flinke bodyguard /tlf. dame åbner døren og guider mig ind i soveværelset. Fint jeg er ventet tænker jeg og lidt efter kommer Maise ind. Jeg har mistanke til at det er hendes pæne bryster der er skyld i hvad der efterfølende sker. Får nemlig ikke sagt at jeg er den berømte (nogle vil mene berygtet) Fisk fra EG (big mistake!) og får af vide at der kun er tid til en cocktail på 20 min eller også skal jeg vente til kl. 15 (1 time). Havde på forhånd bestemt mig for en time så 20 min var lige i underkanten. Kan ikke fokusere på andet end Maise’s lækre krop og bryster så accepterer uden at tænke videre over det at jeg skal vente til kl. 15. Sætter mig ud i et lille rum og ser porno og der går vel en 15-20 minutter før Maise ikke gider vente længere på sin ”kl. 14 aftale”. Er igen i stand til at fokusere på andet end Maise’s bryster og får sagt at jeg er Fisken fra EG og pludselig faldet det hele på plads. Maise’s kl. 14 aftale VAR mig! :D (Hvis du er forvirret nu så forstil dig mig, første gang ved pro og første gang i det hele taget… ;) )

Nå, men der kom styr på tingene og vi begynder at kæle lidt hvorefter vi tager et fællesbad. Hvis jeg ikke har nævnt det før så har Maise nogle rigtig dejlige og hypnotiserende bryster som fik en ordentlig sæbe tur! Hun har desuden flotte stænger, perfekt røv, sødt ansigt og nå ja…. flotte bryster!

Startede med at få dejligt dybt fransk, hvorefter vi byttede plads så jeg kunne slikke den lækre pikantbarberet fisse. Herefter mente Maise ikke den gik længere, så jeg fik en ordentlig ridetur! Nu skulle hun selvfølgelig ikke tro at hun kunne bestemme over selveste Fisken, så om i doggy og så blev der ellers gået til makronerne så sveden stod ud til alle sider :shock: Efter en lille pause spurgte jeg Maise om hun var frisk på en sprøjte orgasme, hvilket hun var - julelys i fiskens øjne! Kunne kun gå for langsomt med kondom på fingrene, og der gik ikke længe før Maise med to fingre oppe i fissen og to på klitten sprøjtede løs, super frækt :D

Men søpølsen manglede stadigvæk at levere varen så en ny omgang fransk, doggy, missionær og fransk begyndte og sluttede med tømning af limpistolen ud over Maise’s i øvrigt rigtig lækre bryster… har jeg nævnt det? Efter lidt hyggesnak og kys sluttede vi af som vi begyndte, nemlig med et fællesbad (hvor Maise fik tiltrængt massage).

Der var meget kælen og tunge-kyssen under hele forløbet, og jeg må sige at GFE-oplevelsen med Maise var helt i top. Som ny kan man i hvert fald ikke tænke sig en mere kærlig, kælen, sød og fræk pige. Der blev ikke sparet på kys og kram :D Maise er desuden helt fantastisk at tale med og mit indtryk af hende fra EG chatten som værende sød, naturlig og nede på jorden blev i den gad bekræftet.

Der var intet tidspres og det blev da også til lidt bonustid med skønne Maise. Jeg takkede Maise for en fantastisk oplevelse som jeg ikke vil have været foruden, fik et par dejlige kys og vendte snuden hjemad med et stort smil på læberne (men de læber havde jo også lige haft deres livs oplevelse på mere end en måde)

Fisken takker af for denne omgang med en stor anbefaling af skønne Maise. Vil jeg besøge Maise igen?...Helt sikkert! GFE helt i top, smuk krop og dejlig personlighed.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Super anmeldelse Fisk, og godt at høre du havde en god oplevelse med den skønne - og hun levede op til dine forventninger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Herlig, herlig anmeldelse. :D Maise virker til at være the real deal.

Skal lige til at ringe på da den flinke bodyguard /tlf. dame åbner døren og guider mig ind i soveværelset.

Må indrømme at jeg fik latterkramper da jeg læste denne del. Forestiller mig lidt en 2 meter høj, 120 kg. russisk kæmpe ved navn Magda, som spiser liderlige mænd til morgenmad. :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tillykke med det Fisk. Lyder til du har haft en god oplevelse. Og velkommen til den fantastiske verden med sex. Pas på. Det er vanedannende ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har nu i 2 gange besøgt Miss Maise hos de frække Haderuppiger.  Link  http://haderuppigerne.dk/page25.html  Har på forhånd ringet og bestilt en tid og aftalt en ½ time til 1200. Der var lidt ventetid begge gange. Maises telefonpige tilbyder noget at drikke lidt og lidt at spise :D . Miss Maise er rigtig sød smilene og  meget let at tale med :D . Får aftalt hvad der skal ske under mit besøg hos hende.

 

Vil fortælle kort om akten.

 

Miss Maise kan meget godt lide at man slikker hende og bevæger underlivet i mens :D . Det er ret fræk at oplevelse at hun kan få flere orgasmer i træk :D . Gav Maise  også en pæn del sprøjteorgasmer :D .  Så var det min tur til at blive for forkælet med rigtig godt fransk og det var med gummi. Maise kan også deep throat, gag m.m. i verdensklasse som skrevet om før :D omg siger jeg det er for vild :D . Sex i forskelige stillinger hvor jeg kom :D . 

 

 

Gør man en god indsats får man en super gfe jeg fik hos Maise :D  :D  :D . Maise er sød dejlige skøn smilene pige og intelligent kvinde  at være sammen med :D , der var en rigtig god indlevelse af hende  og det kan det både ses og høres, at hun også nyder det hun laver  :D :D  :D  . Miss Maise lever helt op til sit slogan ingen smalle steder :D  12 ud af 12 er måske for lidt

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvad betyder dette ?:  Vi ønsker at køre en seriøs forretning, derfor kører vi det som en lounge klub  

 

Hej Jernsvinet det ved jeg ikke svaret på

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...