Hop til indhold
variomaster

Simone, Passion Club i Randers

Recommended Posts

Trods betænkligheder ved de elendige billeder, tog jeg alligevel chancen med Simone i weekenden. Min mistanke om noget østeuropæisk billedfusk var ubegrundet. Rar dansk telefon/åbne dør-dame tog imod, og Simone er helt dansk. Hun er en pæn pige, med nogle ret suveræne siliconebryster. Store, men hverken hårde eller kantede. Hun har rigeligt med tatoveringer efter min smag, men det er bare min smag. Tror også tatoveringerne er grunden til de ringe billeder. Det må være noget med genkendelsesrisikoen. Bedre bryster ser man sjældent, efter min mening. Jeg vil skyde hende til ca 30 år, og man ser spor efter en fødsel, dog uden at det "gør noget".

Vi havde måske ikke verdens bedste kemi, men alt i alt var det ok. Startede med at få en sutter med gummi, og derefter sex i flere stillinger. Simone sparer ikke på pornolydene, og for min smag var det lidt for meget. jeg var færdig i god tid inden den halve time var gået, og jeg var ikke skuffet.

Jeg har prøvet piger hvor det hele gik nemmere og mere naturligt, men igen.....der skal jo også 2 til at skabe kemi.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...