Hop til indhold
Grabbing

9000 Aalborg Kelly OnFire

Recommended Posts

Først et link til de utålmodige: https://annoncelight.dk/showad/354686

Jeg har haft en stribe knap så gode oplevelser i det sidste stykke tid, så idag ville jeg se om jeg kunne få en succes oplevelse i stedet.

Jeg fandt Kellys annonce og en anmeldelse af hende og tænkte at jeg ville tage chancen. Det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde!

Aftalen: nemt og hurtigt at sende en sms med den ønskede ydelse og tidspunkt. Rimelig hurtigt svar med alle de oplysninger der skal bruges (tid, adresse, ydelser og pris).

Stedet: loftslejlighed i Aalborg midtby ikke så langt fra Fredrikstorv. Nemt at finde, parkering tæt på samt pæn og ren lejlighed.

Pigen: jamen altså, hvor skal jeg næsten begynde? Billederne i annoncen lyver ikke! Hun er virkeligt smuk. Dejlig mørk hud (“kaffe med fløde” farvet og lige så lækker), flot og yderst veldrejet krop med smuk strutnumse og dejlige, naturlige bryster. Bedst af alt, udseendemæssigt, er hendes fantastiske øjne, der er varme og super sexede. Samtidig snakker hun godt engelsk og har en dejlig humoristisk sans så det forretningsmæssige er næsten usynligt. Jeg følte mig velkommen og også at hun havde lyst til mig. Pyyh, hende kunne jeg godt forelske mig i :wub:

Sexen holder jeg for mig selv men hun er super sexet, indlevende, velsmagende og ikke bange for at vise hun kan lide det. Tilpas lydniveau og slet ikke “porno støn”

Jeg havde andet jeg skulle nå, så jeg havde kun booket 30 minutter. Det er for lidt til at nyde denne skønhed og hendes dejlige selskab. Næste gang bliver mindst en time.

Desværre bliver hun ikke længe i Aalborg. Hun fortalte at forretningen kørte lidt trægt, her i Nordens Paris. Det er virkeligt ærgerligt for hun er lige præcis det mange af os gerne vil have: ung, smuk, lækker og samtidig indlevende og en sød pige. Alle der sukker efter en mørk pige og ikke har lyst til at blive snydt, bør simpelthen booke tid hos Kelly med det samme.

Jeg vil lige, afslutningsvis, gøre opmærksom på at jeg har aftalt med hende at lave en anmeldelse. Den er stadig 100% min ærlige mening men jeg synes jeg ville nævne det, for en god ordens skyld.

Kære Aalborg-drenge og andre nordjyder, skynd jer at få en aftale i hus og så håber jeg I vil synes lige så godt om hende som jeg gør :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg glemte at nævne at selv om Kellys engelsk er glimrende, så kan du få hende i endnu bedre humør hvis du kan et par gloser på spansk :)

Det er jo det der med kemi, ikke? Hvad er din erfaring med at forsøge et par ord på et andet sprog?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...