Hop til indhold

Recommended Posts

Så fik jeg endelig muligheden til at komme på en svip tur til København, første sted på listen var May's Wellness & Spa på Vesterbro.

Hjemmeside: http://www.mayspa.dk/

Jeg mødte op uden at have bestilt tid, og det var May selv som åbnede døren. Hun sagde at der normalt skal bestilles tid, og jeg var heldig at hun var der. May er lidt oppe i årene, omkring 50 vil jeg tro, og er en sød og rar dame. Jeg bestilte en Relax Spar til Kr. 800, og jeg havde drømt om en soapy som jeg husker det fra Thailand da jeg var der I 80'serne. Pakken bestod af; massage og en afslapnings spar bad.

Lad mig sige det med det same det var ikke det som jeg havde håbet på, jeg har fået meget massage igennem årene, og denne var ikke en af de bedste. Det var meget ustruktureret og blev aldrig til andet en lidt olie gnideri. "Sparen" var dejlig men bestod i at hun fyldte badekaret med noget meget skummende sæbe og så kunne jeg eller hoppe i og slappe af for mig selv :( hvilket var behageligt men det kunne jeg ligesågodt ha gjort hjemme i mit eget badekar - jeg havde håbet på lidt mere.

Det var som sagt ikke en ubehagelig oplevelse, men Kr 800 for et bad er lidt i overkanten for mig, så kommer ikke igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg søger også en god oplevelse MED en thaipige i badet sammen med mig, men der er ikke så mange tilbagemeldinger herinde (heller ikke under efterlysninger).

Så det er dobbelt trist at læse om din oplevelse.

Jensen

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...