Hop til indhold
Guest bkg1394

Jennifer

Recommended Posts

Gæst

Ingen indlæg fra Bkg i laaaang tid. Det skyldes nu ikke, at jeg har ligget på lade side, men at jeg har vekslet lidt mellem ”gamle” kendinge som jeg allerede har anmeldt, så ingen grund til at skrive om hvert besøg, der mere eller mindre ligner hinanden, uden at det skal forstås negativt. ( altså besøgene ) ;)

Tænkte egentlig også på at besøge Carolina igen, men lå og fik lyst(er) til en latino med store bryster og stør røv, og det gamle falkeblik landede på:

http://escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=18284

En hurtig tur med Google images viste sig hurtigt, at billederne naturligvis var fake, men jeg tog chancen – beskrivelsen lyder jo godt. Trods ualmindelig dårlige anmeldelser af pigerne og stedet ringede jeg derned og fik Jennifer i telefonen; hun taler glimrende engelsk – tænkte at nok var tele jeg havde fat i, men det var det ikke viste det sig!

Ringede først for at høre om priser - ½ time til 700 incl gs. Ok, fair nok; ville lige tænke over det og lovede at ringe tilbage. Som sagt så gjort, men nu var prisen pludselig 900,- men kunne få det for 800,-?? :evil:

Lanterne begyndte at lyse og jeg trak i land, men jeg kunne få GS og svensk for 600,-. Ok, så…

Aftalte tid og ankom med et par minutters forsinkelse, men no probs. De har et lidt sjovt ringesystem – en klokke for woman og en for trans, så husk at kigge godt efter hvis I skulle få lyst til et besøg

Nå, men døren åbnes ( hun står bagved ) og ind i hulen træder jeg. Hun lukker døren og jeg får nærmest et chok! Foran mig står noget af det smukkeste jeg endnu har set og besøgt..

Hun spurgte om jeg havde bestilt tid og ja; havde aftalt tid med Jennifer ( jeg håbede og bad til min skaber om, at skønheden der stod foran mig var Jennifer ), og jep – det var det. Halleluja! :D

Højde og vægt passer fint og ansigtet?? Ja, men for fanden altså… store babser ( silikone, men de bløde af slagsen ) og en røv der bare er værd at dø for. Den er ikke stor ( regnede med en mindre ladeport a la profilbeskrivelsen ) men flot flot mindre rund latino som vi kender dem ( nogle af os ) men stadig lidt guf på. Hun iført et blåt ”fiskenet” der overhovedet intet overlod til fantasien.

Det var som sagt noget af en chance at tage, men denne var det hele værd!

Hurtig afregning og hun var tilbage på et nanosekund – havde sgu kun lige fået afført mig bukserne, men resten kom af i rekordfart!

Det var ”pilletid” og jeg fik gramset godt og grundigt rundt, samtidig med at jeg fik lov til at afføre hende det føromtalte minimale ”fiskenet” og g-strengen.

Op i køjen til seancen som hun udførte til ug med kryds og slange. Det svenske var også ok, og kan bedst lide uden smørelse, men hun pøsede på, både i hånden og på dyret så det blev en mindre glidebane. Hun smækkede den ualmindelig dejlige røv lige i fjæset på mig og krævede ( ja krævede ) sorte kys, og det skulle da ikke skille os ad!

Jeg kom desværre ikke, men det var nu ikke hendes skyld som sådan, men efter 10 minutter ( havde fået bevilliget 15 minutter ) kom dræberen: you have to come now. Jeg havde beholdt mit ur på, og jeg kiggede lige hurtigt på klokken; det opdagede hun og pludselig havde hun ikke travlt og gjorde sgu alt i hendes magt – jeg rejste mig for at blodet måske kunne komme den rigtige vej, og spillede der ud af men hun lå på alle 4 og gyngede med ballerne; det hjalp desværre heller ikke; hende op og spille igen mens hun legede med kuglerne, klaskede mig i røven og sagde en masse frække ord og så burde ladningen alt andet lige sprænge, men det var en af de dage… :oops:

Nu kunne jeg simpelthen ikke presse citronen længere og hun så helt skuffet ud – are you sure? Don’t you want to try some more?? Men nej – hun gav mig 5 minutter ekstra og det er sgu da service, men der var blokade trods rejsning.

Hun havde ikke travlt med at stritte mig ud; tværtimod tog hun sig GOD tid til at pakke sammen, og valsede rundt i al sin nøgne skønhed, og at se den røv mens hun trissede rundt – det er bare et syn for guder! Hun fumlede med påklædningen og undskyldte, men fik fortalt hende at hun ikke behøvede at skynde sig for min skyld! Det grinede hun af, så det var meget befriende.

Alting for jo en ende, så ud til døren, kram til afsked og: hope to see you again? Og ja; det er fandme ikke helt umuligt!!

Nu har jeg jo set hende, så hvis det bliver en anden gang så får hun de 800,- for hun skal sgu have en rulletur i høet.

Hun kysser desværre ikke, æv!

Ved som sagt heller ikke hvordan hun er til sex, men hører gerne hvis nogle skulle falde for fristelsen, ellers finder jeg nok ud af. Jeg kan ikke rigtigt slippe det syn!! :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej bkg.

Det var da godt nok en lidt blandet oplevelse. Men rart at se dig tilbage i vanlig (anmelder)form.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...