Hop til indhold
Guest TboneDK

Mellisa - Vesterbro

Recommended Posts

Guest TboneDK

Havde den lidt blandede fornøjelse af, at besøge hende her i går:

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=14790

Mellisa er nok hende på billederne, især de tre sidste ligner hende meget, selvom hun er sløret i hovedet.

Lækker lille nipsesag, slank & pænt store silicone-bryster der passer fint til resten af kroppen.

Jeg bestiller en ½ time til 1000.- (incl superfransk som var 200 ekstra) får tilbudt bad og det hele er fint.

Så går hun igang med den mest intetsigende gang fransk, jeg kunne hverken mærke det ene, eller det andet - og hele tiden kommer det fra hende "Ok, you fine?" - NEJ, sut nu for helvede i stedet, og gerne så man kan mærke det ... Nå, efter et MEGET kort BJ, hiver hun gummi på, og jeg gider faktisk ikke mere af den "spildtid" - så ok.

Nu kunne jeg så lige vise hende hvordan man slikker rigtigt.

Hun ligger sig på ryggen, og starter med det sammen (før jeg er gået igang) med at sige "Very slow, not hard - not to much" - WTF, det er sgu mig der betaler!

Nå, jeg slikker hende blidt, og hun ligger og presser røven i madrassen, så det stort set er umuligt at ramme "noget" og efter 2 min. siger hun "Come, you fuck me"

Da det allerede er tydeligt at hun ikke gider, er ret træt af "jobbet" tænker jeg at jeg skal bare have det "overstået" og begynder med hende på ryggen og stængerne op.. Men nej, igen "Easy, Not hard.. " osv osv ... Bare i trods trykker jeg den helt i bund, og jeg er ikke en af de mindste og hun beklager sig med det sammen, da jeg så siger at nu må hun op på alle fire, og jeg hiver pikken ud, viser det sig, at hun har sit "lort"

Flot, syntes det er et pænt turnoff, og FØR jeg bliver overfaldet af alle dem der siger at det er helt naturligt, så syntes jeg sgu det er pænt uprofessionelt, at tage 1000.- fra en kunde, og vide at hun allerede fra starten ikke kan gennemføre det jeg betaler for.

Jeg ender med et handjob, godt med olie, men det var nu ikke det jeg var kommet for, og det fåes MEGET billigere end 1000.- ... Da jeg så er kommet, og ligger med en "sø" på maven, så har hun ca. 10 cm papir, og undeskylder sig med "I will go buy more later!" - Super!!!

Jeg taget et håndklæde, tørrere "op" - tager mit tøj på, siger farvel.

Imens jeg går igennem stuen, ser jeg 3 andre piger i glimt, og tænker "Havde jeg dog bare bestilt en anden.... de kan sgu ikke alle 4 være SÅ ringe"

Lækker Piger, Elendig service - og NEJ, der bliver ALDRIG et gensyn med hende

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du skal bare læse anmeldelser herinde. Så havde du helt undgået den oplevelse. Jeg føler med dig. De dårligste 1000 kr jeg nogensinde har brugt. Det er den tredje sviner anmeldelse til den dame, og det må efterhånden være slået fast at hun ikke er et besøg værd:

viewtopic.php?f=10&t=8087&hilit=mellisa

viewtopic.php?f=10&t=8742

Indsætter hendes billede til skræk og advarsel, så hun ikke kan ændre profil URL osv.

Del dette indlæg


Link til indlæg

... Bare i trods trykker jeg den helt i bund, og jeg er ikke en af de mindste og hun beklager sig med det sammen, da jeg så siger at nu må hun op på alle fire, og jeg hiver pikken ud, viser det sig, at hun har sit "lort"
Føj for fanden, det var da noget af det værste - her burde man forlange pengene retur - men det er jo nemmere sagt end gjort :shock:

Der har tidligere på EG (eller måske var det VL) været beretninger om piger som har benyttet sig af forskellige tricks til at gennemføre samleje selvom de har menstruation - den eneste form for liderlighed de besidder er pengeliderlighed - intet andet - føj for pokker :evil:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Føj for fanden, det var da noget af det værste - her burde man forlange pengene retur - men det er jo nemmere sagt end gjort :shock:

Nu kan det jo også være, at der er lidt blod, fordi han har banket hende i stykker ;)

Det har jeg selv gjort en del gange.

Med det sagt, saa skyldes det nok nærmere at hun har brugt en menstruations-svamp, for så kan man godt dyrke sex, bare ikke så hårdt igen :)

Men trist er det da ! :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

hvis hun beklager sig med det samme kan det jo altså også være fordi det gør skide ondt på hende at du knalder pikken op i livmoderen på hende og det kan meget let få pigerne til at bløde temmelig kraftigt hvis det sker flere gange i træk...

jeg siger ikke at det er det der er sket - men inden du anklager hende, så skal du bare være opmærksom på at det blod sagtens kan være din egen fejl fordi du (ufrivilligt naturligvis) har skadet hende.... så tror jeg også jeg ville sige EASY!!!! hvis du vil have kneppe-hårdt garanti - så er det jo normalt ikke nipsgenstandene man skal vælge!!

at hun så er et generelt elendigt bekendtskab er der næppe nogen tvivl om, men når pigerne siger easy - så er der som regel en rigtig god grund til det, for vi gør altså skade på dem hvis vi bare knalder i bund...

især os der er udrustede over gennemsnittet.... hvorfor jeg er så fan af de piger der ikke er nips, for der er kneppe-garanti så hårdt man vil i 95% af alle tilfældende :lol::lol: :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

......, og jeg hiver pikken ud, viser det sig, at hun har sit "lort"

Her kunne du nok med fordel have brugt et lidt mere neutralt ord som "menstruation" eller "periode"(*). Udover bedre stilpoint ville det også have undgået at forvirre læseren om hvorvidt der var tale om analsex.

Det er så forøvrigt noget vildt, hvis hun har ladet dig slikke hende mens hun havde sin menstruation - det åbner op for risikoen for noget mere end de ufarlige kønssygdomme, når der er blod involveret.

(*) Ordet "periode" er godt nok ikke så brugt på dansk i den sammenhæng. Hvilket ses, ud af den hengangne ufrivilligt underholdende kulturminister Jytte Hilden, der i sin første pressekonference på engelsk overfor verdenspressen indledte med at sige:

"As a minister I am in the beginning of my period!" :lol:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Frej, det var rigtig nok sjovt. Jeg så det på TV flere gange.

Det var nu Marianne Jelved der sagde det.

Jytte Hilden havde en helt anden kvajer.

Da hun blev spurgt om skulle se fodbold (tror jeg det var) svarede hun. Jeg har det med sport som med porne jeg vil hellere selv deltage, end se på.

--ikke helt ordret citeret.

Del dette indlæg


Link til indlæg

.. den hengangne ufrivilligt underholdende kulturminister Jytte Hilden, der i sin første pressekonference på engelsk overfor verdenspressen indledte med at sige:

"As a minister I am in the beginning of my period!" :lol:

Jeg mener bestemt, at det var den relativt nytiltrådte udviklingsminister Helle Degn under et besøg i Afrika. Men det gør jo ikke historien dårligere.

Edit: http://www.dailyrush.dk/boards/1460/topics/64838/

Men bortset fra det, skal det ikke fjerne focus fra anmeldelsen. Det har været en rigtig øv-oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...