Hop til indhold
whipit

Anastasya på udebane - en oplevlse ud over det sædvanlige !

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/-mistress-anastasya--54037.html

Jeg har tidligere lavet en stribe positive anmeldelser af Anastasya i hendes vanlige omgivelser.
Der fungere hun perfekt i de rammer der er der.


Jeg har også tidligere skrevet at jeg siden barnsben har drømt om en domina der stiller mig på gulvet, gerne opspændt - med øjenkontakt så jeg kan se hende svinge den meget lange bullwhip så den snor sig omkring min krop. Den lange bullwhip kræver erfaring fra udøveren og en velegnet kvalitets-pisk, da mange er for bløde, eller giver for meget luftmodstand eller kan blive så lange at de kun kan bruges i en sporthal eller andet større lokale. En trænet udøver kan dog udrette meget på lidt plads men den lange pisk kræver styrke og teknik, det er et stykke sportsudstyr - Indiana Jones bliver man ikke på 5 min og kun ganske få kan !

Jeg har derfor ledt efter velegnet plads.
Jeg er ikke så meget for en skov eller andet sted, hvor der kan komme tilskuere imens jeg bliver omdannet til en rødstribet gris med hvin der kan få enhver dyreværnsforekæmper og spejderflok helt op på dupperne - Anastasya er dog helt kold siger hun - wow !
Jeg overvejede terrassen hjemme, men er lidt skræmt over postbudet eller en nabo der selvfølgeligt kommer forbi lige midt i udfoldelsen..... ups....

Jeg forespurgte på fora på nettet og fik anbefalet www.legelejlighed.dk som er 2 forskellige lejligheder i København, indrettet til sm-leg og meget mere.
3 timer koster kr. 800.- og det kræver at den der lejer bliver sat ind i forhold omkring hvad der er af udstyr, muligheder, rengøring osv. Det er altså bygget på tillid og udlejer ser sine kunder an ved mødet først. Der er rent og pænt og et udemærket alternativ til en "rigtig" dongeon - dog ikke på højde med de store studier. Det kan anbefales !

Jeg fik lokket Anastasya med på legen og jeg hentede og bragte hende fra Rødovre til Frederiksberg og retur - og betalte selvfølgeligt for hendes tid. Transporten er ca. 15 min. midt på dagen, og der kan parkeres 300 m væk hvis der ikke er pladser lige ud for.

Vi havde et par dejlige timer, Anastasya har fået nye vanvittigt frække støvler med sporer, (se billeder) så legen blev lidt mere fræk og udfordrene. Hun er vanvittig god til at improvisere og de nye forhold blev anvendt nyttigt. Den blå lange nylon-pisk blev brugt flittigt og jeg var i den 7.ende himmel og helvede selvfølgeligt.

Er du fast kunde så Anastasya ikke bliver brændt af, kan du spørge om i kan mødes der i stedet. Husk at aftale med udlejer om fremvisning og det er ikke Anastasya der betaler lejen - men der er nogle fine muligheder, tjek de 2 lejligheder ud og planlæg god tid. Vi var som skrevet på Frederiksberg, den anden ligger ved Søerne, men jeg har ikke prøvet den, den ser mere hyggelig ud for en hel nat.
Fin mulighed hvis man kommer fra provinsen.

Held og lykke, har du snakket med Anastasya inden om legen, bliver det helt sikkert et eventyr der kan huskes et helt liv.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...