Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg ville egentlig helst holde mig til at anmelde de gode oplevelser, men efter lige at være kommet hjem efter et besøg på hotel i Støvring, så laver jeg alligevel denne liste. Det er besøg hvor der er servietter indblandet i akten, sommetider ganske random, underlige idéer om, at det er fedt at kunden selv klarer tingene, hvis de tager mere end 5 minutter. Bestilte ydelser der presses over i noget andet, nogle af dem med falske billeder, fuld fart fra start lad-os-blive-færdige-blowjobs og i det hele taget ligegladhed med den aftalte tid. Som regel er det sorte kvinder eller tvivlsom spansk oprindelse man ender med at stå overfor. Bare min statistik.

https://annoncelight.dk/showad/354877 (falske billeder)

https://www.escort-side.dk/LINDA-SUPER-LIDERLING-TILBAGE?ad-id=23765 (falske billeder)

https://annoncelight.dk/showad/338437

https://annoncelight.dk/showad/276672

Det var lige dem jeg kunne finde frem, selvom jeg ved der er et par stykker mere. Disse er personligt verificerede. Jeg leder efter mit drømmeblowjob, hvilket har gjort at jeg sommetider gav det et skud, hvor jeg bare skulle være vendt om i døren.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...