Hop til indhold

Recommended Posts

Hej, 

Jeg var så uheldig at jeg valgte at tage forbi Abel Cathrines gade i går. 2 piger stod klar og jeg valgte en ved navn Alexandra. Hun er ikke til at råbe hurra for i hvert fald. Hun blev ved med at overtale mig til at prøve en trekant, hvilket jeg gentagende gange sagde nej til. Hun blev derefter fornærmet og dette kunne også mærkes under akten. Direkte på med kondom og et bj i 30 sek. Derefter missionær, selvom jeg insisterede på cowgirl og doggy, men disse gad hun ikke. En begrundelse fik jeg ikke rigtig. Derudover fik den rigeligt med glidecreme, så man ikke rigtig kunne mærke noget under akten.. Efter 5 min beordrede hun mig til at komme. Skod oplevelse, skod service. Sagde endda jeg ville lave en anmeldelse og svaret jeg fik var "I don"t care". Kold og ligeglad.

https://escortguide.dk/P/abel-cathrines-gade-5-girl-s-ready-to-party-24-hours-open--58244.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Amira01

I just looked at your profile and almost all the reviews you left are bad... maybe the problem is with you and you should change something. Don't take it in a bad way… 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...