Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har besøgt Nadia (https://escortguide.dk/P/-nadia-vestamager-i-m-back-my-dears--61633.html eller https://nympho.dk/n6952/2544/nadia-vestamager-i-m-back-my-dears/) 6 gange i det forgangne halve år og min oplevelse er at det bliver bedre gang for gang.

Nadia er en ung kvinde i midt til slut tyverne, super slank og virkelig smuk. Hun er omkring de 165 cm og har de fineste struttende B-skåls bryster.

Hendes billeder er ægte. Jeg skulle til at skrive at de, i min optik, ikke yder hende retfærdighed, men jeg kan godt se at de i virkeligheden blot viser hende fra mange forskellige sider. Og så hjælper det ikke at jeg nok er blevet lidt forgabt i hende, hvorfor jeg selvfølgelig ser hende som smukkere end billederne viser.

Hver gang jeg har mødtes med hende, bliver jeg mødt med stor entusiasme. Hun kysser dybt og inderligt og det glider hurtigt over i oralt, først til mig og efterfølgende til hende.
Hendes fransk er dejligt indlevende. Hun gør en dyd ud af at prøve at tage den så dybt hun kan. I en sådan grad at der altid genereres rigelige mængder spyt.
Synet af hendes slanke krop og strittende røv mens hun på alle fire læner sig frem for at tage min pik i munden er noget der, heldigvis, sætter sig meget fast på nethinden.

Når turen kommer til hende, er hun altid meget modtagelig overfor mine franskkundskaber. Hun bliver dejligt våd og har en virkeligt dejlig fisse. Jeg nyder følelsen af at hun blivere mere våd og varm undervejs, mens hendes lyde også efterlader mig med indtrykket at det ikke kun er mig der nyder.

Sex med Nadia er en sand fornøjelse. Hun er virkelig energisk og vi får altid prøvet en del forskellige stillinger. Følelsen af den lille, petite krop der knuger sig ind til mig, mens jeg giver den gas i missionæren er fabelagtig. Ligeledes er hun enormt aktiv i både doggy og cowgirl, og jeg er da glad for at jeg ikke længere er 20 år gammel, for så ville jeg være kommet efter 5 minutter med den indsats Nadia lægger for dagen.

Jeg kan kun komme med mine varmeste anbefalinger af Nadia. Håber hun bliver ved med at komme tilbage til os i meget lang tid fremover.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...