Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/lucie-ray-65507.html

Har været inden på det før og jeg gør det igen.

Nålen i høstakken.

Indtil videre har jeg fundet min "nål" Lucie Ray.

Det lykkedes mig at få en aftale i stand trods lidt bump på vejen og denne nr. 2 gang stod valget på en GFE oplevelse. Så her er min (egen) vurdering/oplevelse af dette forløb.

Kommunikation:

  • Lucie har ingen problemer med at formulerer sig eller udtrykke sig på et klart og forståeligt engelsk. At der ikke altid svares tilbage med det vups er jo typisk fordi der er kunder i butikken.
  • Ja der var lidt bump - ikke at vi misforstod hinanden bare lidt problemer med tid og dag - sådan kan det jo gå.

Stedet:

  • Vi er i området ved Ørestad. Forvent ikke at kunne holde lige udenfor døren, man skal i P-hus mod betaling. Pæn og flot lejlighed med et pænt stort badeværelse. Bad før og efter er obligatorisk og det er mundskyl også. Bad og mundskyl udføres mens Lucie står ved siden af og sludrer med een - ret hyggeligt.

GFE:

  • Første gang jeg hopper ud i denne noget mere imtimme form og ja så er den jo også noget dyrere.

Konklusion:

Blev modtaget som var vi gamle venner - hvad mere kan man ønske sig. Pga. regn var jeg lidt våd men da først det meste af tøjet var røget af fik jeg kæmpe krammer og kys så man blev helt hed om ørerne. Hun var i næsten gennemsigtig bh og trusser og ellers ikke andet. Så da bad og skyl af munden var på plads blev jeg pænt bedt om at tage de små stykker tøj af hende. Ikke kun Lucie men kvindenkroppen i det hele taget er jo en vidunderligt skabelse og kvindens hud er dælme så meget blødere og glat at jeg kun kan sige jeg er stor fan.

På dobbeltsengen hvor vi nu låg og puttede og knubbede os op ad hinanden mens der blev kysset, møsset og pillet alt i mens temperaturen i kroppen stiger. 

Lucie fortrak sig til de nedre dele af mig imens hun informerede om at nu skal der tages kærligt om junior - og stol på at det blev der. Det længste blow i min karriere nøjagtig som da jeg fik udført Nuru massage med lingam til afslutning. Og her (blow) kontrolerede hun begivenhederne med en intensitet og indlevelse der sjældent er set tilført små hyggelige slupre og uhmm lyde. Fik i samme forbindelse lige afprøvet et nyt sykke legetøj som kun gjorde det mere intens at være under hendes kyndige behandling. Resten er mellem Lucie og jeg.

Der var tid - så en afsluttende massage og masse god snak - kan jo ikke udtale mig om andre men jeg føler jeg sagtens kunne have været der resten af dagen for vi blev ved med at finde emner vi hvor vi begge kunne byde ind. I min optik er det vel nok hendes største force, hun er simpelhen så nem at tale med (grundet undskyld udtrykket skide godt engelsk) hun forstår at få det hele ned i tempo, man føler ikke der kigges på klokken, det er nærmest en selv der får lidt samvittighed over at tiden bare drøner derud af. Nu jeg taler tid. 5 min før aftalen ( 60min) sms og lukkes ind ca. 1 time og 20 min senere står jeg på gaden. Det er dælme i orden.

Jeg vil til en hver tid komme igen hvis guldet er der.

Som altid vil jeg lige gøre opmærksom på at dette er min subjektive oplevelse. Andre der har besøgt Lucie mener måske noget andet og det skal de have lov til.

Tak hvis du læste med så langt.

// Amar Lover

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...