Hop til indhold
DenSøde

Sweet Girl - Let’s give it a try - Glostrup

Recommended Posts

På trods af, at der var noget i mig, der af en eller anden grund gjorde mig lidt skeptisk, så besøgte jeg denne unge kvinde tidligere på ugen:

https://escortguide.dk/P/sweet-girl-let-s-give-it-a-try--64116.html

Der er ingen tvivl om, at billederne er ægte, men det er lige meget i dette tilfælde.

Jeg spurgte om en aftale om formiddagen og fik hurtigt svaret fra hende om jeg kunne komme 45 minutter senere end foreslået. Det passede dårligt, så jeg skrev, at jeg ville komme en anden dag.

Senere samme dag opstod der alligevel en mulighed og jeg skrev og lavede en aftale. I korrespondancen spurgte hun om det var for en time eller 30 minutter. Jeg bad om en time og spurgte om det var OK, hvilket hun bekræftede.

Mindre end en time senere stod jeg i hendes private lejlighed og det første hun spurgte om var, om det var OK med kun en halv time. Jeg sagde OK, selvom jeg egentlig havde lyst til at gå.

Massagen foregår ved at man ligger på en dyne på en blød madras på gulvet. Hendes teknik er objektivt set ikke dårlig, men der er en distance og mekanik over det hele, der gør det til en ligegyldig oplevelse. 

Da jeg var blevet vendt om spurgte hun om jeg ønskede ekstra og sagde hurtigt, at hun kun tilbyder HJ. Jeg skulle have sagt nej, men sagde ja. Hun skiftede nu tempo og det var tydeligt, at det skulle overstås hurtigst muligt.

Pris = 600 kr.

Oplevelse = Kold og mekanisk

Jeg kommer ikke igen og jeg træner videre i at sige nej, når kropsfornemmelsen advarer.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...