Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/monica-i-m-back-make-an-appointment-in-advance--65496.html

Jeg fik et besøg af den vidunderlige Monica . 1 time . Præcis  på klokkeslæt ringede hun på døren.Hun er særdeles sød , imødekomne , med gode manerer og er super god til at kommunikere både personligt og på whatsapp . Ansigtet er køn, kroppen er veltrænet og slank, brysterne er store og bløde og kan røres og suttes, benene er dejlige lange og fødderne er meget smukke og kan røres og kysses. Pussy er pink og velformet kan slikkes og blidt fingeres. Bj uden er det bedste jeg har oplevet ,vådt med fremragende tunge bevægelse ,  sex med kondom  er meget indlevende  og super godt . Jeg kom 2 gange i løbet af timen ellers plejer og kom 1 gang efter ca. 45 minutter. Hun er god til at læse hvad man ønsker og gør det perfekt . 
Ja booke   Monica igen meget snart. 
Jeg takker meget  @MrNormal og @jsø for deres anmeldelser , som fik mig til at booke hende , ellers har jeg ikke opdaget hende

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...