Hop til indhold

Recommended Posts

Efter at have lusket rundt herinde i flere år, besluttede jeg mig for at prøve Kayly i Vejle, https://annoncelight.dk/showad/180126

Stedet er som bekendt en centralt beliggende klinik, som udaftil ser ganske tilforladelig ud. Indenfor blev jeg på den aftalte tid mødt af en lille lav og lettere buttet kvinde, som jeg umiddelbart vurderede til at være måske 10 år ældre og mindst et par kg tungere end det fremgår af annoncen. Men, whatever. Hurtigt får vi aftalt ydelser og pris. Ender med massage og blow. Under massagen er hun topløs og uden trusser. Mens jeg ligger på maven fører hun gentagne gange min hånd mod hendes fisse mens hun griner. Får pillet lidt i revnen. Så bliver jeg bedt om, at vende mig om, og hun kaster sig resolut over mig med røven vendt til. Mens jeg slikker, starter et blowjob af en anden verden. Hun går til den så det næsten grænser til det smertefulde. Samtidigt er der porno støn og div. dirty talk omkring hvordan hun gerne vil have min pik bagfra. Det ender med, at jeg kommer i hendes mund. Efter at have suttet lidt videre, skynder hun sig ud af lokalet. Det er tydeligt, at hun spytter og gurgler. Efter mindre end 1½ min. er hun tilbage. Nu iført en lettere kjole. Ved synet af min fortsat stive pik spørger hun, om jeg har lyst til at kneppe hende, og begynder at kæle lidt for mig, mens hun i vulgærer vendinger begynder at snakke om "nice cock", "I want you to go in and out in me" etc. og pirrende vender og roterer bagdelen mod mig. Da jeg hører prisen (som virker lidt i den højere ende) bliver det dog hurtigt et no-go på trods af min tilstand. Konklusion: Kayly giver et godt blow hvis man kan leve med hendes ret bramfrige stil. Ikke nogen illusion om "Girlfriend experience" her på nogen måde. Glemte helt at spørge, om sprøjt på bryster evt. kunne lade sig gøre.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...