Hop til indhold
sixtynine

Eskildsgade

Recommended Posts

l

Is it anyone that been to fd pussyclub eskildsgade lately? Last time there was a lot of good looking latinogirls but now i heard it closed can that be true?

 

I have been walking past a couple of times the last couple of weeks, and it looks like it is closed down, unfortunately...
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Organizer

Venner, dette er et dansk site.

 

Det er helt i orden at spørge på udenbysk, men svar skal ubetinget være på dansk.

 

Hvad der umiddelbart kunne ligne god service, er faktisk rigtig dårlig service overfor de danskere, der ikke behersker fremmedsprog.

 

Og når Sixtynine og andre kan følge med herinde nok til at skrive anmeldelser og efterlysninger, så er de også i stand til at læse danske svar godt nok til at forstå meningen.

 

Forestil jer et Eroguide, hvor en stor del af indlæggene pludselig står på spansk, tysk, fransk eller italiensk for slet ikke at tale om slaviske sprog og arabisk!

Redigeret af Organizer

Del dette indlæg


Link til indlæg

l

 

I have been walking past a couple of times the last couple of weeks, and it looks like it is closed down, unfortunately...

 

Den hurtige oversættelse kommer så her:

 

Der er vist lukket!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Var forbi engang først i 80´erne. Tiltalt af en annonce i EB om "Videosvensk". Jeg tog mig dog ikke sammen til at gå ind.

Men det har da vist været igang indtil for få år siden. Var der ikke en "Mette" der huserede der i mange år.

 

Er der nogen der har nogle "historiske" erfaringer?

 

Redigeret af nylonlover

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa !

 

Jeg besøgte Pussyclub i Eskildsgade en del gange i starten af 90'erne og havde mange frække oplevelser der. Pigerne var alle danske og af en god standard (undskyld udtrykket - men flotte og tiltrækkende)

 

Nu er det jo efterhånden et par dage siden, så jeg kan ikke huske navnene på dem :cool: men der var især deres "hovedattraktion", en slank pige i 20'erne med masser af tatoveringer og næsten altid iført lak og læder (især støvler, som jeg tænder på). Hende nåede jeg at møde 2 gange til nogle ok seancer i det blide. Jeg nåede også at prøve en trekant med 2 piger - gode minder :-P

 

Stedet var lidt specielt, da man kunne gå direkte ind fra gaden, så kom "fatter" med den store prangerpung og spurgte hvad man ønskede. Dette blev så aftalt og man betalte. Blev så sendt ind i venterummet, hvor man pænt måtte vente på ens tur - sammen med de andre kunder, der ventede. En gang var der en fyr, der havde bestilt opdragelse og han blev placeret nøgen i venterummet - og ind i mellem kom pigen og gav ham nogle slag med pisken - der kunne man opleve lidt af hvert.

 

Stedet var primært til S/M og den slags, men for folk som mig, der kun er til det blide og piger i lak og læder, var det et rent mekka.

 

Det ville ikke gøre noget, hvis der var et tilsvarende sted i dag.

 

Mvh

Tja66

Del dette indlæg


Link til indlæg

Husker også Susan eller Sussi - blondine pige med tattoos og store naturlige bryster - vil meget gerne møde hende igen - hun var der frem til omkring 2005 - nogen der ved om hun stadig er i branchen??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hmm vil anslå sussi til idag at have passeret de 45 år - måske 50 - sødt ansigt - blondine på ca 165 cm med stor barm og en drage tattoveret på ryggen/balderne - dengang på ingen måde overvægtig men der var til både gården og gaden :-) er der stadig ingen der ka hjælpe om hun stadig kan træffes??

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...