Hop til indhold
AdamSm

Første gang - Generelle spørgsmål

Recommended Posts

Hej folkens. 

Overvejer at prøve en gp, men har nogle spørgsmål som jeg er lidt i tvivl om. 

1. Er kondomer noget man selv står for, eller er det noget som gp'en har? 

2. Møder man ofte andre mænd på de forskellige huse? Altså steder som vordingborgpigerne osv. 

3. Har set nogle annoncer siger at de ikke modtager folk med skæg, men er det en general ting at man ikke burde have skæg? Der er ikke tale om et langt skæg, men et kort / mellem skæg på ca 12-15mm. 

4. Er kropsbehåring noget man burde fjerne? Specielt de mere intime steder? 

5. Hvis der bliver tilbudt bad er det så forventet at man vasker alt, altså også sit hår? Eller er det primært de intime steder? ( Hvis man selvfølgelig er nyvasket til at starte med ) 

Det var egentlig de spørgsmål jeg lige kunne komme på, hvis der er nogle som har generelle tips osv. tager jeg alt til mig :)

På forhånd tak! 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej Adam, velkommen til..

 

kan kun svare efter bedste evne, og de efterhånden mange dejlige oplevelser jegbhar haft.

1. Jeg medbringer ikke selv, de dejlige piger har altid haft. Ved at nogen gør det (stud kondomer bl.a.)

2. Jeg har ikke været så heldig at støde en bror fra fællesskabet endnu, he he

3. Her tror jeg det er op til den enkelte pige. Jeg er personligt altid helt glat barberet og tip top inden et møde.

4. Det gør jeg selv, men mest fordi jeg også selv elsker det “bare”, så før jeg det for egen og (forestiller jeg mig) pigens skyld

5. Igen må de skønne kvinder nok svare hvad de forventer, hver især. Men jeg vasker mig altid grundigt - også håret (så må der nyt hårlak og fedtecreme i når jeg kommer hjem, he he)

 

syntes det er skønt du tænker over tingene.. tag en snak med en af de skønne piger du overvejer. Så tror jeg du får en fantastisk oplevelse.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hey Adam.

Flot du spørger løs inden du tager afsted.

Nye tinge man ikke har prøvet er en vigtig del herinde at spørger frem i åben forum og få tips og gode råd.

Del dine med os andre når du besøger pigerne og giv lidt tilbage til os.

1 kondomer står de for...no problemer ellers spørg dem.

2. De fleste holder på distrektion og lusker andre væk fær nye kommer til. Har oplevet et par gange at krydse hinanden på vej ned af samme trappe eller bagdør...men ydest sjælen.

3-4.vedr skæg mv. Se pæn ud og gerne trimmet med mindre de ønsker andet. Sms dem om du vil blive godkendt som du er. Da jeg er thai lover er det min overbevisning at de går utroligt meget op i en ren mand gerne vaske klippet og glat i begge hoveder og boller....det gør jeg..aldrig afvist ved døren. Husk pli og høflighed er nøgle til en go oplevelse begge veje. Husk tag lidt pænt tøj på det gør de syntes du ser dejlig ud og gør nået overfor dem. 

5. Gå i bad hvis de ønsker dette...og check selv om de er renvasket...ellers bad samnen.

6. Afslut besøget med et kys på kinden eller et kram...det giver stjerner til dig gang du besøger stedet og vil udforske de ande piger.

Go hunt.

Kim

 

Redigeret af Kim Madsen

Del dette indlæg


Link til indlæg

@AdamSm

 

1. Ja

2. Nej

3. What?

4. Ville du gøre det hvis du skulle i byen for at score? Svært at sige noget generelt for alle piger - god hygiejne er meget vigtigere.

5.  Primært de intime steder. Jeg takker også nogle gange nej hvis jeg er løbet ud af baden for 5 min siden

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej @AdamSm, også velkommen til fra mig :)

Mine svar kommer nok til at de andres svar meget, men så har du det fra flere.

1. Er kondomer noget man selv står for, eller er det noget som gp'en har? 

Det er min oplevelse at GP'ere oftest foretrækker at bruge deres egne. Jeg har læst mig til at nogle mænd prikker hul på egne kondomer, så det kan gå i stykker under samleje og de dermed kan snyde sig til sex uden hætte. Smagløst, men sådan er nogle åbenbart. Hvis kvinden også bruger kondom ved oral, så smager nogle kondomer også værre end andre. De har typisk lidt forskellige størrelser liggende så nej. Ingen grund til at medbringe egne.

2. Møder man ofte andre mænd på de forskellige huse? Altså steder som vordingborgpigerne osv. 

Alle de steder jeg har besøgt hvor der er flere kvinder, der gør de meget ud af at tjekke om der er fri bane (ingen andre kunder) for man lukkes ud af værelset. Du kan naturligvis godt støde på nogen ved ankomst, men jeg har ikke mødt nogen endnu.

3. Har set nogle annoncer siger at de ikke modtager folk med skæg, men er det en general ting at man ikke burde have skæg? Der er ikke tale om et langt skæg, men et kort / mellem skæg på ca 12-15mm. 

Hovedreglen er velplejet. Hvis det er det, så er dit skæg nærmest perfekt. Korte stubbe kradser, hvilket flere brokker sig over. Mit er fire-fem millimeter og jeg er endnu ikke blevet skubbet væk før hun er tilfreds :ph34r: Der er måske nogen der ikke vil kysse, men jeg kan ikke genkende det som et problem. Hvis vi aftaler kys, så har vi kysset både intenst og lidenskabeligt.

4. Er kropsbehåring noget man burde fjerne? Specielt de mere intime steder? 

Jeg trimmer det værste øverst, barberer bollerne og fjerner ranglebærrene, men er på ingen måde glat i øvrigt. Jeg synes det er mere hygiejnisk på den måde uden at gøre mig selv til en knægt. Jeg bliver også selv glad for at kunne se at det er en rigtig kvinde, altså med dusk, men alligevel ekstra glad når den er velplejet / let trimmet. De fleste er dog glatte.

5. Hvis der bliver tilbudt bad er det så forventet at man vasker alt, altså også sit hår? Eller er det primært de intime steder? ( Hvis man selvfølgelig er nyvasket til at starte med ) 

Jeg er altid så ren som jeg kan være når jeg ankommer, men jeg tager alligevel helst et dush på stedet. Jeg vil gerne have at kvinden skal vide at jeg er ren og frisk. Nogen gange har jeg badet om morgenen inden arbejdsdagen og så er badet et must, når jeg ankommer efter arbejdsdagen. Jeg har dog aldrig vasket håret ved et besøg, men ellers fra fod til og med hovedet. Jeg er ryger, så her bliver skægget også skrubbet ekstra grundigt. Jeg medbringer også altid tandbørste og mundskyl. Desuden ingen smøger i mindst en time før besøget. Flere kvinder har i øvrigt også selv mundskyl stående til gæsten.

Redigeret af AB455
Min mobil ved IKKE bedre end mig, hvad der skal stå. Hmpf!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, et bad med en ofte lidt neutralbodyshsmpoo og trimmet skægget (barbere de små hår væk, så alt er pænt og nydeligt). Du kan måske ringe og sige til telefondamen, om det er noget den pågældende pige vil have noget imod. Særligt hvis du ønsker at slikke pigen..

Hiv i lidt små vægte så overarmen og holdningen er rank og pæn og tag en pæn afdæmpet tshirt,  jeans, sneakers på eller pæne bukser og en ikke alt for krøllet skjorte og blot en smule pomade i håret for lige at holde krøllen på plads. De piger jeg besøger, lyser lidt op, når de ser ja, en mand der har gjort lidt ud af sig selv..

Børste tænder og husk tungen og hav lidt tyggegummi med i jakkelommen.

Alle steder har kondomer som passer  så det skal du ikke tænke over.

Nogle producenter har en lille barbermaskine til at tage hår ved armhulen og hår intime steder,måske et var en idé. Ellers brug skraver og trim primært  boller og stangen godt fri for (de lange) hår, så har pigen lettere arbejdsforhold.

Husk lige at rense ører/klip/fil negle på hænder og fødder...Måske bruge LIDT neutral deo eller  god duftevand bag ørerne eller tage lidt duftevand med i tasken til efter besøget, hvis du skal med det offentlige eller sidde tæt i en bus ( Nej du skal ikke komme og dufte voldsomt af parfume. De fleste piger på klinik  har ofte ikke meget på, da de også lige soginere sig mens der bliver skiftet lagen/ luftet ud osv.)

Ja mange steder på klinik har de en dørspion eller anden for for overvågning af døren, så du bliver lukket ind og ud når der ikke lige er en broder ved døren ( I få tilfælde kan der dog ske at du møder en men så skal du bare hilse på) 

Det er ligesom at cykle.Du skal øve dig i at blive bedre og derfor så kræver det træning. Og det ved pigerne også.

Du behøves ikke vaske hår. Blot det ikke er mange dage siden sidste hårvask og husk lige at klippe negle på hænder og fødder så de er trimmet.

Selvfølgelig er det rart med at komme i pigen men du kan måske lige læse lidt om hvordan piger bliver "tændte" ..De er alle forskellige. Kys på kroppen og hvis pigen kysser, så på munden. Berøring ved deres øreflip, rundt om areola på brysterne...og kys de intime steder ( toppen af brystvorten osv.) og blid berøring over bryster osv plejer de piger jeg besøger også at kunne lide...

Husk på: Porno på nettet er lavet til mænd. Pigen ligger hverken og vrider sig, skriger i vilden sky når de har sex, eller sukker dybt med blot den mindste berøring på halsen...eller våde sprøjt som gør hele sengen våd når de penereres.

Sex kan også være roligt men hvis du vil have at pigen siger noget (mere) under akten, så fortæl hende det på forhånd hvad dine "drømme" er, men du skal selvfølgelig overholde "hendes menu" men nogle piger modtager frække forslag og tanker. Enten på forhånd på mail eller på telefon ved at du lige giver stedet et kald og så kan telefondamen måske spørge hende for dig og svare dig i telefonen. Pigen  kan jo ikke læse dine tanker om hvad DU tænder på.

Vi mænd skal blot tænke på et pige/kvindebryst mens vi tager en spiller, og så går der ikke lang tid før det siger *Splat*..

Piger er ofte lidt længere tid om at nå samme klimax. Her er det både berøring og hvad du fortæller hende imens, der ofte tænder hende. Nogle gange kan man tænde en pige blot en lille smule , andre gange ikke, men hun vil, formodentlig  gøre sit bedste for at du kommer/ får udløsning, så når uret ringer eller det banker på døren, så skal du til at afslutte din mission (Hvis du kan, så se om.du kan finde klitten lige øverst oppe i missen. Det er en lille ærteformet sag, som, når den berøres med tungen nogle gange får pigen til at spinde som en missekat. Det kræver dog ofte lang tids tungearbejde før oigeb kommer helt op og ringe (Piger kan jo ofte  ikke lige rive den af på 5 minutter  og så *SPLAT* og så slappe af i en ekstase af rus og nydelse. Vel og mærke på 5 minutter..)

Det er jo et arbejde så de skal også være klar til den næste gentleman.

Du får nogle servietter bagefter og lige er par få minutter til at tale om "vejr og vind" mens du kommer i tøjet. Pigen sørger som regel for at du har husket alt og så siger i farvel ved hoveddøren og du går lettet derfra..

Rigtig God fornøjelse

 og der er så mange  dejlige piger. Slanke, buttede, brunetter, blondiner, rødhåret.sorthårede A/B/C/D/E/F skåle..kort frisure. Lang frisure. Krøllet eller glat hår.

En tommelfingerregel er vel at 30 minutter mange steder ligger på 1200 kr på danske klinikker og HUSK at forhør dig hos telefonpigen om pigen du har udset dig kysser, evt. med tungen, hvis det er en dealbreaker for dig for at skabe intimitet.

Nogle tager en lille gave med til pigen, feks. en hjemmelavet tegning men forvent ikke at det giver ekstra, udover lidt point, men hvis du er glad for pigen og i har en "god kemi" ( tale og/ eller holder  samme rytme og dyb øjenkontakt når du kommer ind i hende med din pik) så kommer du også igen

Hvis du kommer med det offentlige, så husk lige på hvornår det offentlige kører næste gang fra stedet. Nogle gange kan køreplanen ændre sig og i værste fald kan du stå og glane i 60-70 minutter og vente på en bus et sted..

 

Venligst ppd.

 

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Alle steder har kondomer og du forventes ikke at have vasket hår. De ser helst at dit arbejdsredskab, pikken er nyvasket både udenpå og under forhuden og veltrimmet ( måske med lille dusk på toppen) og gerne HELT glatte boller og stang, da det er meget lettere at gå til for pigerne. 

Glemte lige..Hvis du får meget pre-sperm i underbuksen af bare spænding, så er det måske en idé at tage et par ekstra med ? 

Med Google Maps og søg nederst: Pengeinstitutter eller 

https://www.visa.com/locator/atm

kan du se hvor nærmeste hæveautomat findes/burde findes, for fornøjelser koster som sagt..

 

Redigeret af ppd

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...