Hop til indhold

Recommended Posts

Hej

Så er der en anmeldelse mere. Var i København og overnattede på et hotel. Bestilte Veronica http://escortguide.dk/profile_gallery.a ... leID=17437, da hun så godt ud på billederne og til en pris på 1000.- for en time er det jo et fund - Meeeen det var ikke hende på billederne der dukkede op. Det havde jeg gættet, da jeg google billederne inden og så det er Jamie Graham. http://pmatehunter.com/jamie-graham-tasty-cookies/

Havde aftalt at hun skulle sende en sms 10 min. før ankomst og jeg ville så møde hende foran hotellet. Kunne så sende hende hjem igen, hvis ikke hun faldt i min smag. Dog blev jeg glædeligt overrasket. Veronica der dukkede op, så faktisk rigtig godt ud og var sød og nærværende. Hun er fra Ungarn og alder og mål passer meget godt. Det eneste der ikke var tip-top var plastik brysterne, men det var ikke til at se da jeg mødte hende udenfor hotellet.

Vel oppe på værelset fik vi en nærmere præsentation og hun fik pengene. Det var jo koldt, så vi hoppede hurtigt ud af tøjet og i seng. Her lærte vi hinanden lidt bedre at kende og jeg endte nede mellem hendes ben hvor jeg smagte på hende. det endte som det sig hør og bør, med en lille orgasme til hende. Så var det min tur, efter hun lige havde sundet sig lidt. Hun giver et godt blæs uden gummi. Tiden kom hvor jeg fik gummi på og hun hoppede op og red mig til jeg kom. hun er dejlig snæver, så det gjorde hun godt ;-)

Så lå vi lidt og snakkede. Her fortalte hun, at hun kom fra Ungarn og skulle hjem til December, men kom igen efter jul. Hun var faktisk rigtig sød og vi lå og småkyssede og krammede imens, så det var jo perfekt.

Efter lidt tid kom så runde to, hvor hun kom gummi på og slikkede mig stiv igen. Jeg kneppede hende i missionær, men kunne ikke komme i runde 2. det har jeg aldrig kunnet med gummi på, men det var alligevel rart. Det var uden stress og med god kontakt.

Så alt i alt en udmærket oplevelse, hvor der var nærvær og god GFE. Hun fik et hurtigt bad og vi fik sagt farvel med kys og kram. Hun får et plus i min karakter bog og jeg kunne godt finde på at bestille hende igen

Luskeren

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...