Hop til indhold
Seductiongirls

Seductiongirls, året sidste og branchens største juleparty..

Recommended Posts

KÆRE GÆSTER.

VI ÅBNER IGEN OP FOR GODTEPOSEN I FORM AF ET BRAGENDE JULE / SEXPARTY, HVOR VI TAGER IMOD MED SPREDTE BEN, ÅBNE ARME OG SPRØJTENDE SAFTER FRA VORES VIRILE GÆSTER.

4 FRÆKKE NISSEPIGER / SEXKILLINGER VIL SERVICERE DIG MED SEX A:LIBITUM OG DER VIL SOM ALTID BLIVE DISKET OP MED LÆKKER HJEMMELAVET JULEBUFFET.

FORRET: DIV JULE DELIKATESSER.

HOVEDRET: JULEMAD.

DESSERT: RIS A LA MANDE ( DER VIL VÆRE MANDEL GAVE TIL VINDEREN )

DER ER OGSÅ MASSER AF KILDEVAND, SODAVAND OG VIN.

DU VIL OPLEVE LESBISK SHOW, DILDO SHOW, STRIPSTEASE, SPRØJTEORGASMER OG MEGET ANDET. GLÆD DIG, FOR PIGERNE ER SÅ KLAR ;O)

SEDUCTION TØR, HVOR ANDRE SAMLER BENENE

PRISEN VIL VÆRE 2600 KR FOR 4 TIMER OG TILMELDING KAN SKE PÅ TLF 36727360.

DEPOSITUM PÅ 1300 KR FORUDBETALES SENEST MANDAG DEN 25 NOVEMBER ENTEN PERSONLIGT I HUSET ELLER PÅ BANK KONTO (HUSK AT MEDBRING KVITTERING ) OG VI TAGER FORBEHOLD FOR AFLYSNING OG ÆNDRINGER.

DATO ER TORSDAG 28 / 11 KL 17 - 21.

GUDINDERNE ER: MICHELLA - MARTINE - MISS LULU OG CAMILLA.

DETTE ER ÅRET SIDSTE, MEN OGSÅ BRANCHEN STØRSTE PARTY, SÅ SKYND DIG AT FÅ EN AF DE EFTERTRAGTET PLADSER.

YOU DON`T WANNA MISS THIS :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har set at Mon Cherie afholder juleparty 5. december, så SG party er ikke det sidste i år. Desuden er der flere piger med hos MC. Så kan i slås om størrelsen. Jeg er tilfreds med mine 18 cm. Det er dejligt at der er lidt gang i partyerne.

Med venlig julehilsen Mich

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har set at Mon Cherie afholder juleparty 5. december, så SG party er ikke det sidste i år. Desuden er der flere piger med hos MC. Så kan i slås om størrelsen. Jeg er tilfreds med mine 18 cm. Det er dejligt at der er lidt gang i partyerne.

Med venlig julehilsen Mich

Nu konkurrerer SG og MC ikke om hverken størrelse eller andet, vi har været på banen i ret så mange år med en masse kendere, så mon ikke vi nok skal klare den :roll:

Og jo det er det sidste i vores hus efter vores sommer party..

Vi har 4 timer 4 piger, som altid. De har 3 timer med 7 eller flere piger. Ønsker dem da bestemt en succes, tror bare ikke pigerne ville syntes det var fedt 7 piger om 10 mænd..

Men fred være med det :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Foranlediget af et meget skrivende medlems ensidige lovprisning af et andet sexparty, føler jeg trang til at slå et slag for ”the real thing.”

 

Seduction Girls har en lang tradition og erfaring med afholdelse af vellykkede sexparties. SG har en tommelfingerregel, som siger 4 gæster pr. pige, og skulle antallet af gæster overstige 18, så står den femte pige klar i kulissen. Formålet med dette er, at et SG sexparty skal være attraktivt både for gæsterne og pigerne.

 

Der er stadig enkelte ledige pladser til deres Jule Party den 28. november kl. 17-21, med de 4 dejlige piger Michella, Martine, Miss Lulu og Camilla. Deadline for tilmelding er mandag den 25. november.

 

Michella, Martine og Miss Lulu har i november fået positive kommentarer fra tilfredse gæster på side 1, 3 og 4 i gæstebogen hos Seduction Girls.

 

http://www.seductiongirls.net/gaestebog/

 

De samme 3 piger har indenfor de sidste par måneder fået positive anmeldelser på Venuslogen. Men da VL for tiden er lidt uorganiseret, er det ikke muligt at linke hertil.

 

Jeg vil derfor linke til de anmeldelser, som kan findes på Eroguide.

 

Michella er en dejlig kysseglad lille GFE pige, som er til kram, kys, sut og slik over det hele, og hun kan sandelig andet end sit fadervor, når hun giver den gas i de forskellige stillinger. Jeg overvejer, om jeg også snart skal prøve hendes græske kvaliteter.

 

 

Martine er en lille sød, altid glad og snaksalig hyggepige, med en nusseklar og dejlig gylden krop. Hun er ikke så kysseglad, men lidt tantekys kan det da blive til. Martine er dejlig stram, men jeg plejer at kunne hidse hende op, så glidecremen ikke er nødvendig.

 

 

Og til dem som er til det, er der 2 herlige pornopiger Miss Lulu og Camilla, som begge kan sprøjte.

 

 

Camilla var det lidt sværere at finde noget på, men her er en lovprisning af hende, fra et tidligere sexparty hos Seduction Girls. Jamen jeg overvejer da, at optræde som hobbybrandmand og komme på sprøjtekursus hos Camilla.

 

 

Alt i alt en fin sammensætning af 4 dejlige piger, med hver deres kvaliteter, som supplerer med lesbisk show, dildo show, striptease og sprøjteorgasmer.

 

Desværre kommer jeg sikkert ikke selv til at deltage, for selv om Seduction Girls Jule Party varer 4 timer, har jeg nok kun et enkelt skud i bøssen, og så vil jeg faktisk hellere møde pigerne under 4 øjne.

 

Men jeg vil alligevel gerne ønske Seduction Girls, de 4 herlige piger og deres gæster god fornøjelse med endnu et brag af et velorganiseret Jule Party. Håber der er gæster, som vil berette om løjerne bagefter.

 

Pøj pøj

 

Med venlig hilsen

:geek: 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hejsa Benjamin.

 

Tusind tak for dit flotte opslag og dine rosende ord om os og pigerne  :D

 

Vi kan hermed oplyse at der nu kun er enkelte pladser tilbage og at pigerne har støvet julekostumet af og er mere end klar på at hygge sig   :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så kan vi oplyse menuen til en svedig og piv fræk aften  :D

 

FORRET: ÆBLESKIVER MED TILBEHØR.

HOVEDRET: FLÆSKESTEG, MØRBRAD MED BLØDE LØG OG CHAMPIGON, FRIKADELLER, LUN LEVERPOSTEJ MED BACON OG CHAMPIGON, TARTELETTER, KARRY SILD OG JULESILD.

DESSERT: RIS A LA MANDE ( DER VIL VÆRE MANDEL GAVE TIL VINDEREN )

 

BON APPETIT  ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...