Hop til indhold
Jensens

TS Emily Rødovre

Recommended Posts

Hun er ikke anmeldt tidligere, men flere gange efterspurgt. Jeg nåede lige at besøge hende inden hun tog hjem sidst, og så igen i dag, og gensynglæden var stor.

https://escortguide.dk/P/ts-emily.-available-now-in-roedovre--64675.html


Indgangen er på bagsiden af et spisested tror jeg, men da jeg gik forbi omkring kl. 18 var der altså ikke nogen at se derinde, man går højre om bygningen ned af en smal sti og på bagsiden af huset kan man se en masse dørklokker med navne på, jeg skriver inden jeg går fra bilen om hun er klar til at tage imod mig og hun svarer ja bare ring på døren.

Jeg bliver modtaget af smukke Emily som matcher sine billeder fuldt ud, ingen snyd og redigering, bare virkelig lækker, hun leder mig ind på værelset og har smidt den smule lingeri hun havde på inden jeg har fået jakken af, hun ligger bare lækker på sengen og venter nu, jeg får smidt mit tøj så hurtigt jeg kan, kravler op i sengen kysser hendes store bryster og kommer op og krammer med hende og vi tungekysser med virkelig god kemi, som skrevet har jeg mødt hende før så det gik ikke så hurtigt med GFE delen første gang, jeg tror kemi er vigtigt at få på plads først, men da dette var anden gang og vi havde rigtig god kemi så gik det hurtigt og var intenst, jeg gav hende lidt blow hvilket hun uden tvivl nød og jeg spurgte hende rimelig hurtigt om ikke jeg måtte knalde hende og det mente hun også var en god plan, hende på ryggen, på med gummi og så var hun ellers klar til at blive gennem kneppet, jeg ønskede kun at være den aktive, og ved ikke hvor længe vi fik givet den gas, men på et eller andet tidspunkt blev vi enige om at jeg skulle fylde kondomet mens jeg var helt i bund, vi lå lidt i hinandens arme og der havde på intet tidspunkt været kigget på uret eller noget pres, hun var bare super fair og dejlig.

Den kemi Emily og jeg havde var virkelig god, hun er en helt klar anbefaling herfra.

Del dette indlæg


Link til indlæg
lidenskabogvarme skrev, for 4 minutter siden:

Super anmeldelse, tak.

hendes billeder er ret photo-shopped. Er hun så feminin i virkeligheden ?

Jeg synes hun ligner sine billeder meget fint, jeg har mødt en del gennem tiden hvor jeg følte mig snydt, Emily er bestemt ikke en af dem, men det har jeg jo allerede skrevet i anmeldelsen, så hvis du er heldig vil en anden som har besøgt hende måske også komme med input, inden du beslutter dig for om du skal besøge hende, så du ikke bare har det fra mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har også besøgt hende og havde en blandet oplevelse.

Fik booket en tid hos hende sent om aften og fik beræftede at jeg var på vej. Da jeg ankom til adressen kunne jeg se at hun hade skrevet til til mig et par minutter før at hun ikke kunne se mig alligevel og at jeg ikke skulle komme hvis jeg ikke var kørt. Skrev til hende at jeg står ude foran og synes ikke at det var i orden siden jeg havde bekræftet at jeg var på vej. Hun sagde at jeg kunne vente en halv time, så kunne hun se mig. Det havde jeg ikke lyst til så besluttede mig for at tage hjem. Så fik jeg en besked med det samme at hun var ked af at der har været lidt mix-up og hvis jeg kunne vente i 10min så kunne hun se mig og vil endda give mig 500kr i rabat. Det tilbud kunne jeg ikke se nej til så valgte at vente.

Efter 10min var jeg inde hos hende, og kan skrive under på at hun matcher sine billeder og ser virkelig lækker ud. Vi får smidt vores tøj og begynder at kysse hende og der blev ikke sparet på tungen og fik suttet hendes dejlige bryster. Efter lidt mere kysseri fandt jeg vejen ned til hendes pik og begyndte at sutte hende, men den havde svært ved at blive hård, og hun indrømmede også at det har været en lang dag så det kommer nok ikke til at ske. Men jeg fik kondom på og begyndte at kneppe hende i missionære stillingen mens vi kyssede lidt mere, og til sidst kom jeg på hendes bryster. Jeg troede vi var færdig men vi begyndte at kysse hinanden igen og jeg blev så liderlig at jeg begyndte at spille mig selv og til min og hendes overraskelse endte jeg med at komme på hendes bryster igen efter bare 2 minutter. 

På med tøjet og jeg var ude igen efter ca 25 minutter. Skal også lige se at jeg fik ikke tilbudt bad før eller efter og kun nogle våde servietter til at tørre mig af. Men jeg fik hvad jeg kom efter, en dejlig oplevelse med gensidig blow, kys, kram og knep og alt det til kun 500kr, så jeg klager bestemt ikke. 

Jeg kan godt anbefale hende og kommer nok selv til at besøge hende igen, for jeg tror godt på at hun er en af dem hvor oplevelsen bliver endnu bedre 2. eller 3. gang. Dog vil jeg nok besøge hende lidt tidligere på dagen så jeg er sikker på at hendes udstyr også virker.

Del dette indlæg


Link til indlæg
nolan skrev, for 11 timer siden:

Jeg kan godt anbefale hende

Tak for en dejlig anmeldelse. Jeg er vild med billederne, og især dem af brysterne. Hvordan er de? Og er de mon så store som de ser ud?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gammel rotte skrev, den 2/10/2022 at 23:39:

Tak for en dejlig anmeldelse. Jeg er vild med billederne, og især dem af brysterne. Hvordan er de? Og er de mon så store som de ser ud?

Ja de er store som de ser ud, og hun har ikke berøringsangst så du kan lege med dem så meget du har lyst til. Og jeg syntes heller ikke at de føltes meget hårde.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest mrfisher

Rigtig sød og meget slank pige der er glad for at sutte og være passiv i flere stillinger - kan tilslutte mig de rosende ord. Hendes pik bliver fint stiv og er en fin damepik at lege med - hun dufter rent overalt og kysser godt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
mrfisher skrev, for 7 timer siden:

Rigtig sød og meget slank pige der er glad for at sutte og være passiv i flere stillinger - kan tilslutte mig de rosende ord. Hendes pik bliver fint stiv og er en fin damepik at lege med - hun dufter rent overalt og kysser godt.

Havde valget mellem Emily og Miranda igår, valgte desværre forkert, - my bad :-(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...