Hop til indhold
Guest marokko@k90.dk

Mangler 2 fyre

Recommended Posts

Guest marokko@k90.dk

Jeg er en fyr som desværre er endt i elektrisk kørestol med der til kommet smadret Blære og tis i pose, jeg satser på at købe en Tøs i næste weekend fra fredag til Lørdag eller Lørdag til Søndag køber hende hele natten men skal bruge 2 fyre til at gøre alle de ting ved hende som jeg ikke kan mere grundet mit bentøj og pikken ikke virker mere ret godt ihvertfald kan holde max 3 min og det er der sku ærligt ikke meget sjov ved. Derfør er det min ide at lave min egen lille private pornofilm som jeg selv er instruktør på bare rolig det bliver ikke optaget men jeg vil styre både jer og pigen. vær opmærksomme på at jeg vil være den som bestemmer i får ingen fri leg men det er jo også mig som giver gildet. Hvis de rette findes er gildet gratis ellers bliver der betaling i skal dog ikke betale hele natten kun et mindre beløb dette tager hvis det bliver relevant. 

Krav til fyrene

I skal være trænede og tiltrækkende på en 20 årig pige hun skal tænde på jer. 

I skal have ret store pikke min. 20 cm og trimmede eller glat barberede

men skriv en mail til mig på [email protected]

 

Jo mere ærlige og ligefrem i er jo større er chancen for at jeg netop vælger jer ud til at bruge. I første omgang behøver i ikke sende billeder da jeg er meget mere intresseret i hvordan i er som mennesker så bedømmer jeg om udsendet lever op efterfølgende på en instagram profil i vil selvfølgelig også få billeder af pigen men ikke får jeg har godkendt jer til videre process. 

 

Hvis i ikke kan leve med planen så ser jeg helst at i undlader at skrive da i alligevel vil blive blokkeret og glemt så hjælp mig og jer selv og vær ærlige fra starten af.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...