Hop til indhold

Recommended Posts

Hejsa

Jeg havde i sidste uge besøg af Tammie- det er altid en oplevelse og være sammen med hende, jeg har dog en lille advarsel i skal være opmærksom på, hun har fået ny chauffører, og han forstået ikke helt reglerne. Tammie kommer til mig kl 22, så skal hun lige have make-up på og snakker løs i 15 min, dem skal jeg ikke betale for siger hun.

Vi kommer i gang med sexén og under et blowjob, klør jeg mig på maven, og så stopper hun og fortæller om et gammel. Husråd, der siger, at skal massere maven venstre om, hvis man har tynd mave og højre om, hvis man har tyk mave, jeg havde ingen af delene, men hun kørte videre med, at bruge eddike i stedet for skyllemiddel - ja stådrengen  faldt, men hun er god til, at få den genoplivet.

Vi bollede uden kondom, og mens vi lå i en missionærstillingen, hvor hun nullerede mine nosser blødt, som var det det bedste i hele verden, hviskede hun ind i mit øre, at jeg gerne måtte komme oppe i hende, så skulle hun malke mig helt tomt, hendes skedemuskler var i gang, og der sammen med hendes blide berøring af mine nosser kunne jeg ikke stå for, så hun fik hele lading oppe i den lille fisse- gad vide om der sker noget.

Nå men skulle så lige vaske sig lidt og på slaget 1 timen efter ankomst blev der banket på døren af chaufføreren , det skulle sikre alt er OK, så ved den lejlighed, at han holdt uden for mit hus, jeg bor alene men gider ikke det skal vække opsigt, når jeg har besøg

knus

https://annoncelight.dk/showad/349949

Del dette indlæg


Link til indlæg
Brian62 skrev, for 3 timer siden:

Hvor meget måtte du give for escort og er hun til det hele 

Jeg tror hendes priser er forskellige skriv og spørg, hun gør hvad man beder om, dog har jeg ikke prøvet anal,det siger mig nemlig ikke noget

Go fornøjelse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...