Hop til indhold

Recommended Posts

Intro:
Ja, så fik eg endeligt prøvet den fulde pakke hos et thai massage sted.

Valget faldt på Poppy (https://escortguide.dk/P/ny-smukke-pige-i-valby-64410.html), skrevet til nummeret, og spurgte Poppy og om ydelser, men svaret tilbage var at det skulle man snakke om på stedet. For ikke at spilde min tid, skrev jeg tilbage om det var mere end traditionel massage hun tilbød, og svaret var ja. Bookede et times massage og afsted et par timer efter. Da eg fik adressen og det var i en kælder, tænkte jeg nok at jeg ikke ville spilde min tid.
Adressen er nem at finde i Valby, kan ikke fortælle om parkeringsmuligheder. Stedet er i kælderen og ser fint ud, mulighed for bad, hvor vaskemaskine og tørretumbler kører, så man ved der er delig rene håndklæder, køkken til pigerne og to massagerum.

Massagen:

Jeg ankom til stedet i god tid og ringede på, det var Poppy der lukkede mig ind og hun ligner sine billeder. Jeg skød hende til omkring 25, men hun siger 28 år da vi snakkede, og det må hun jo bedst selv vide, men sød og køn pige.
Jeg blev vist ind i rummet og så var spørgsmålet halv eller hel time med det hele, så linjen var lagt fra start af og det kan jeg godt lide, pengene blev overrakt og jeg fik et håndklæde og gik i bad.
Tilbage igen lagde jeg mig på briksen og hun satte musik på, før hun startede massagen, og det gør hun faktisk meget godt, var helt afslappet, knækket og masseret alle de rigtige steder og alt var berørt, før jeg fik at vide at jeg skulle vende mig om på ryggen, derefter massage på fronten, så hentede hun lige noget og smed tøjet, herefter kom kondom på, og et fint blow med regnfrakke. Jeg fortrækker dog alt blow uden, da jeg er en grower og ikke en shower, så der kommer altid lidt ekstra længde og tykkelse ved et godt blow, som så allerede er klemt ind i kondomet.
Men blow gøre hun godt, og nødderne fik også en tur, et stor plus for mig.

Derefter nående vi kun to stillinger, hende på top og så missionærstillingen, før jeg overraskende nok skød raketten af, åbenbart for længe siden, jeg sidst havde en kvinde, for ville gerne have haft hende i en doggy også, men det må blive en anden gang.

 

Sexen var fin, massagen rigtig gode og Poppys personlighed fremragende, både sød og sjov.

Så en klar anbefaling af Poppy.

Og så fik jeg også endelig prøvet FP hos en Thai, og det er nok ikke sidste gang.

Del dette indlæg


Link til indlæg
½angel skrev, for 13 timer siden:

Og så fik jeg også endelig prøvet FP hos en Thai, og det er nok ikke sidste gang.

Cool ... og tillykke. Det skal du nok blive glad for i længden. ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
pacer skrev, for 9 timer siden:

Hun kunne nok ikke lide at få ydelserne udlagt her, annoncen er i alt fald væk

Det er sikkert annoncen som er udløbet og venter på at blive genaktiveret, hun opholder sig sammen med andre på et af de mere eller mindre kendte klinikker.

Del dette indlæg


Link til indlæg
pacer skrev, for 14 timer siden:

Hun kunne nok ikke lide at få ydelserne udlagt her, annoncen er i alt fald væk

Jeg tror det skyldes at jeg har været så længe om at få skrevet denne anmeldelse, og så er annoncen udløbet.
Men linket burde virke når de genaktiver det.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...